csak ismét támaszra estünk :) Kérdés a héten ennél lejjebb zárnak e, mert ha igen, az nagy reccs
csak ismét támaszra estünk :) Kérdés a héten ennél lejjebb zárnak e, mert ha igen, az nagy reccs
Jah, szépen korrekcióznak.
Közben meg a BUX tartja magát... de majd bezuhan.
Dávid, rbbj, köszi a meghívót, csatlakozni fogok!
csatlakozz te is az oldalhoz, amit ddavid hozott létre, és ezt a topiktársaságot hivatott támogatni!
Így utólag lehet hogy kár volt, de tegnap olyan szépen beverték az egész NASDAQ-ot hogy ezt nem lehetett előre látni.
azt nézem, utóbbi években nasi indikátorának számító netflix is erős támaszhoz ért + rést töltött. Kár volt tesla-t limitre beadnom... elég lett volna záróban venni :(
Staples-em viszont ma is kitartott
Mondom simán esik ez 5%-ot, kaptál is papírt. Jó lesz ez! Lebleuf jóslata is bejött, LCI tölti hamarosan azt a kibebaSzott rést :(((
ha nem fordul legkesöbb 211-röl, akkor gáz van...218-on én beteljesültem, de perpill bánom...
Na okos voltam, megmondtam előre a 227-et :)
simán lejöhet, naponta ugrál 4-5%-okat. én most megvettem technika miatt, enném a kefét ha lemaradnék. akár elliott 5. hullámunk is lehet!
remelem lejön elötte 220-ra, ott várom
ampe is talán próbálható?
Tesla most van a csökkenő trendvonalnál 227-nél. Ha átviszi, akkor a zászló alakzat magasra reptetheti.
AVH árbocszalagot épít, ugorhat még egyet. Bár ma már nagyot ment.
Szerintem is hatalmas piaca van az EU gerincét alkotó országokban. Főleg hogy ki lesz építve a szuper töltőállomás, tök ingyen lesz az "áram".
Norvégok például szeretik:
Tesla Motors (TSLA +3.3%) doubled its typical sales level in Norway during March by selling 1,493 Model S vehicles.The tally is an all-time monthly record in the nation for vehicles powered by any source - gas, diesel, or electric batteries.The EV automaker is wildly popular in Norway, although a government tax incentive has also helped to stoke demand.
TSLA vétel 226,34$
technikai vétel volt, nem tudom mi van most a cég háza táján.
Az LH Systems eladó? Ezt magadtól gondoltad ki vagy valahonnan hallottad? Egyébként ők csak a Lufthansa-t támogatják vagy más társaságokat is?
Nézegetem napok óta, de arra vártam hogy legalább 200 dollárig lejön, hát nem tette...
Úgy tűnik a vételed jól muzsikál!