Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: 50 alatt mind vedd meg!

#699009 cédrus Előzmény: #699007

Miről beszélsz? Egyelőre te hordasz össze mindent megint úgy, hogy fogalmad nincs a történtekről, nem először, megjegyzem. Hathor beismerése a másik fórumon megtörtént, miután nagyobb kisrészvényes lebuktatta.

De te védjed szépen tovább, ahogy eddig is. Ott amúgy olvasgathatsz néhány idézetet, melyet tőle gyűjtöttek össze, még egész frisseket is, melyek viccesek a történtek után.

Egyébként írtam a másikon is, aki ezek után sem lát tisztán, az szimplán tök hülye. Mutatis mutandis.

#699007 Zotya32 Előzmény: #698963

összehordtok mindenféle dolgot, anélkül, hogy ismernétek a fickót, meg az okokat.

amúgy ma reggel én adtam el 17000 db-ot, amit 37 ft-on vettem, és nem beszéltem össze vele. Megvették azt is. ezt a papírt gyűjtik, ebből is az látszik. De úgy éreztem nekem sok ez a lebegtetett felszámolás. Még ha nem is lesz belőle semmi, csak egy ordas nagy kamu volt a vezetés részéről....

Ráadásul a kedvenc papírom hétfőn jelent... majd veszek keget, ha lesz értelme, nem szalad el, max kivezetik... :)) van "ezer" másik cég, lehet hogy csepelt vagy pancsit, vagy otp-t veszek belőle.. bár ez utóbbi magában hordozza akkor egy államcsőd esélyét még az idén.. szóval honfitársi szeretetből, ezt lehet nem lépem meg... :)

#698965 cédrus Előzmény: #698963

Bár azt 100%-ig még nem tudhatjuk, hogy ki vette meg. De asszem a levlistán nem kürtölte szét az eladását...

#698963 cédrus Előzmény: #698951

Megvették kilóra, mert odabújt a vezetőséghez, ahogy szokott. miközben ment a levlista, a kicsik hülyítése, a fogjunk össze, a mienk a többség és a sosem adjuk el, 100-ig nemnemsoha.

#698951 rbbj11 Előzmény: #698943

hathor eladta a giga pakkját? :)) Na, mi történt?? azt mondta, 1000ig tartja :) mi lett a 40 felett vett rv-eivel?

#698950 cédrus Előzmény: #698943

Ez is kiemelhetnéd:

Ismerek sokféle embert.

A mai napon kiderült, hogy egy féreg volt az ismerősök között.

decorum

Páran megmondtuk előre...csak nem jött a nyalás a vezetőség felé, a sündörgés, amit réges-rég vázoltam, és le lettem hurrogva az itteni nagy haverok által?:D

közben meg nálunk a többség, kisrészvényesek, gyűlésezzünk e-mailen, mi? Amúgy meg a 400 ezres pakk most mekkora is volt?

#698943 KAMPER Előzmény: #698161

Hathor, nem az a baj, hogy eladtad...

Mindenkinek megvan a joga hozzá és senkinek sem tartozik elszámolással mindaddig amíg nem hülyíti a másikat...

Tudod mi lett volna a korrekt?

Amikor biztos volt, felhívsz bármelyikünket és elmondod akár azt, hogy van egy tuti ingatlan üzlet, amit kár lenne kihagynod és szükséged van pénzre... ezt mindenki megértette volna.

Mert nekem is szükségem volt pénzre, ahogy elmondtam Neked, hogy veszek egy kisbuszt, de amikor eladom visszaveszem a részvényt... (sajnos ma is megvan még)

De nem az, hogy ködösítesz és terelsz amikor megkérdezzük kikérted-e a tulajdonosi igazolást és máshonnét tudjuk meg az igazat, ez a jellemtelen nem pedig az, hogy szabadon rendelkeztél a pakkoddal.

Sokan nem tudjátok a korábbi közgyűlésekre kb 3.000 db részvény igazolással jelent meg, mondván sokba kerül 3 bróker cégtől az igazolás kikérése. (KBC-nél free)

Igen, Rekettyeinek megvan, sőt... Ő is növelte a pakkját. (tőzsdén! nem OTC-n)

Montu

#698161 úttakarító Előzmény: #698000

Azt én is láttam,de nem én vagyok.Én drágán szeretek vásárolni.:)))

Jössz a közgyűlésre?

#698000 exmnbs1 Előzmény: #697904

épp ma gondoltam rád hogy eltüntél

láttam a könyvbe egy 333-os vételt))))

"Értékelés: 0

válasz erre | Ma, 17:11

Természetessen a része azoknak a koveteléseknek csak a felfuggesztett felszámolás, még nincsenek kiszámolva a kamatok, kodbér, stb..Alapvetoen a hitelezo ideges és aggódik a pénze miatt a bizonytalan helyzet miatt a KEGbe. Ennek az oka az volt, hogy bovítve volt a napirend a kozgyulésre vonatkozóaan, mivel az egyik részvényes kérelmet adott be, hogy szavazás torténjen az igazgatótanács visszavonásáról.

Reálisan, ha az egész jogi mehanizmus elkezdodik, és az a helyzet nem oldódik meg, akkor a szituáció felszámolást jelent a cég számára, ami a részvények értékcsokkenéshez vezetne.

Ezen kívul vissza kellett utasíttanni egy éves stabil kontraktot a gáz beszerzésére, mivel nincs garancia arra, hogy az új vezetés képes lesz teljesítteni a szerzodést minden olyan kodbért amit fizetni kéne ha nem tudnák felvásárolni a gázt, további veszteséget jelentene.

Ezen kívul egy új érdeklodo és befekteto nem volt hajlandó belépni a vállalatba, és nem hajlandó pénzt adni, hogy leállítsa az esetleges felszámolást.

Emellett felhívtak a "barátok" a konkurens cégtol, hogy azt hallották a piacon, hogy problémáink vannak és ok akarják elkezdeni a palackok eladását.

Annak ellenére, hogy a négy hónap mukodésunk alatt: csokkentek a tartozások, az eladás novekedett, csokkentek a beszerzési árak,ennek ellenére a részvényesek idegesek és láncreakcióval novekedik a nyugtalanság.

cseresznye1"

ez egyre durvább kezd lenni

50 alatt mind vedd meg!

#697904 úttakarító

Szia Ex!

Köszi az infókat mind jó-mind rossz szándékból,díjazom.

Közben keg 41 ft:).

Majd egyszer beszélünk...

50 alatt mind vedd meg!

#696273 úttakarító

Sziasztok kegesek!

A másik fórumon meghirdették az "50 alatt ne add el" akciót,mert a szlovákok nyomás alatt tartják az árfolyamot,mi pedig meghirdetjük itt a fórumon az "50 alatt mind vedd meg" akciót.

Aki erős idegzetű,van felesleges pénze és hosszabb távon nagy nyereséget szeretne elérni az vegyen!

úttakarító

miota nem jatszok vele, …

#690502 rbbj11

miota nem jatszok vele, teljesen doglott a papir