DHI és LEN is nagyon szép, és fundásan is telitalálatok, erösen vételre ajánlott
DHI és LEN is nagyon szép, és fundásan is telitalálatok, erösen vételre ajánlott
mux sztem 2,6 felett lenne szép
FNMA viszont sztem dobbantásra készül, bármelyik órában vagy napon
figyeljétek Staples-t!! 12,1 átlépése után dupláznám a pozimat!
ha lesz 300, a célár min. 330, tudod, 10% ;)
LCI sztem még bizonytalankodik, viszont NUS megindulhat szvsz. Tesla szép
MUX is megindult, ma van egy 4%-os rés benne. Jó esély van sikeres spekulatív longra, pár napig menni szokott.
A csökkenő trendet 227 felett törné, ez még jelenthet problémát.
Tesla ma vételbe billent! Holnap szerintem veszek a nyitás körüli korrekcióban (ha lesz). Célár 265 a csúcsnál, ha átviszi akkor 300-311 körül. Stoppot 204-re tenném.
A HPQ esélyes a Lufthansa Systems felvásárlására is, mert a elég sok HP terméket használnak, ami nekik olcsósítaná az üzemeltetést. Ezzel elég szép szegmesbe tudnának belépni. Júniusban kiderül, mert ez újabb lökést adhat az árfolyamnak + a 3D technológia robbanása is.
:(
de ez mikori hír? Árfolyam alapján egyáltalán nem mai...
Egy zászló alakzat rajzolódott ki a Richter grafikonján, ami további emelkedést vetít előre. Ráadásul most kedvező hozam/kockázat arány mellett léphetünk piacra, és a fundamentumok is támogatják az emelkedést.
Belépési pont: piaci ár, kilépés: 4290, stop: 3750
Leporoltuk a Carrefour sztorit, miután a részvény árfolyamesését a 200 napos mozgóátlag nem csak megfogta, de még vissza is térítette a papírt a korábbi emelkedő trendhez. Ráadásul azóta a sztori fundamentális szemszögből is csak erősödött, ami további lendületet biztosíthat az árfolyamnak.
Stratégia: beszálló 28-28,5 euró környékén; stop-loss 25 eurónál; célszint 36 eurónál; hozam-kockázat arány 2,1-2,7
Nekem még megvan az összes 2014.01.03 -ról, 28,305 EUR bekerárral (plusz brokidíjak), szóval most várom hogy meglóduljon végre!
aktuális hír, hogy óriási korrupciós ügyben van benne az alstom és nyomoznak ellene. és még a mi csodaszép metróinkról ki se derült mennyi korrumpálás volt benne a csillagászati végösszegben.
alstom 22 fölé kerülne, igen jól nézne ki sztem minden szempontból!
AMPE-ban lejárt a hírzárlat szünet, a kibocsátással kapcsolatban ami volt. GAP betöltésben higítottam. Vettem a meglevőkre. Végre MACD vételen, így 1,5 hónap után. Szóval go go.
Vestas-nál is működött a 200-as trend áttörés utáni +10%