Néhány napon belül dönteni kell,hogy maradunk-e valamiféle emelkedő csatornában,vagy a mélypontot tesztelgetjük....
Néhány napon belül dönteni kell,hogy maradunk-e valamiféle emelkedő csatornában,vagy a mélypontot tesztelgetjük....
Ha meglenne a három fehér katona,akkor lehet előbb a sávtető jön.....
313/312-nél (302,5 beker mellett) dobtam a teljes sörétes pakkot. :)
300 alatt újra jövök... ill. jönnék. Addig is jó kereskedést mindenkinek!
Köszönöm! :-) Nem tudom mire játszanak, de az irány legyen észak! Úgy gondoltam(tegnaptól :-), hogy most a választásokig talán meghúzzák, oszt hétfőn mi lesz? Arról fogalmam sincs.
Ügyes vagy !!!!!
Látom,most nagyon játszanak a nagy fej-vállra itt 313-315 között....
Igazad van, de alkalmazkodtam a kialakult helyzethez:-) De az elvitathatatlan, hogy a 297-et majdnem telibe találtam , mikor még 310 körül volt! Szóval mondjad légyszí, hogy ügyes voltam! :-)
Egyszer két pont, egyszer meg öt? :) Túlkompenzálsz! :) Nekünk te már örökre csak 'former' maradsz... :-) ... ... ...)
Szép nap volt! Mivel 297-en nem vettem meg Hibáz kollégától, mert baromi drágának tartottam..(meg nem is adta) ezért vettem 304, 305-ért! Gratulálok magamnak! :-) Bízom benne, hogy a héten még menni fog.....
záró 307
másik szóhasználat ugyanarra a témára:
"...a cégvezér elmondta, a hivatalos álláspont szerint a Deutsche Telekom egyelőre nem tervezi a Magyar Telekom kivásárlását".
http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/mattheisen_kiszamithatobba_valt_a_kornyezet.5.197361.html
magyarul: A háttérben tervezi, de ehhez még erősödnie kell a papírnak... :-) Ügyes nyilatkozat.
Na menj a pics@ba! :-)
Nem csak az árfolyamtól függ...., és a legritkább esetben szoktak a cégek ajánlatot tenni ATL környékén. Tehát, először fel kell tornászni az árfolyamot 400-450 környékére, ott adnak 30% prémiumot.. oszt vihetik is 550 környékén! :-) Szerintem, így lesz!