Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#698596 Janicroft Előzmény: #698588

Már annyiszor cáfolták ezt a kivásárlást hogy tutira meg fog történni! :D Ha arra számítanak hogy javulnak a körülmények akkor meg pláne!

#698588 Kissherceg Előzmény: #698566

http://www.mfor.hu/cikkek/Kevesebb_kulonadora_szamit_a_Telekom_vezer.html

Bizakodással tekint a Magyar Telekom az idei évre, bővülő gazdasággal és élénkülő belső fogyasztással számol - mondta Christopher Mattheisen, a cég vezérigazgatója a Forbes áprilisi számának adott interjúban. Azt is kifejtette, számít a különadók csökkenésére, de arra nem, hogy a társaság fő tulajdonosa, a Deustche Telekom kivásárolja a kisrészvényeseket.

#698565 Turkoglu Előzmény: #698561

Egon mester is elbizonytalanodott... Szűkül is meg kioldalazgat, ember legyen a talpán aki tudja, hogy mi lesz itt...

Nézni kéne, hogy Szijjártó mire játszik ő komoly pénzeket keresett tavaly tőzsdén az adóbevallása szerint, de hát aki ekkora tálentum annál magától jön a siker ugye...

#698561 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #698524

Gondolom most örülsz! Majd nem fogsz! :-) De aggodalomra semmi ok, megveszem tőled az összes "pekidzsedet" 289-ért! :-). Amúgy elvannak a gyerekek ennek a szutyoknak a le-fel rángatásával (mostanában inkább le, de majd fel is kell húzniuk 1x, ha jót akarnak maguknak ugye :-)

#698559 birkanyiiroo Előzmény: #698430

Persze hogy kaptam, de mivel elérte a bekeremet, már csak pihegek... és várok. 296-on beelőztek az ájszbergesek, így ott hoppon maradtam. Nem baj, majd legközelebb. :-)

#698430 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #697970

Akkor ma kaptál! :-) Én úgy döntöttem, hogy nem leszek olyan rendes Hibaz kollégához, hogy megvegyem tőle drágáért 297-en! :-) De most már figyelek, kosárkákat kihoztam a kamrából.

#697973 Boby. Előzmény: #697969

Szóról szóra ez volt az én elképzelésem is, mikor egyik nap beálltam vételre, de ma már nem vagyok biztos egy ilyen kör lefutásában.

#697969 birkanyiiroo Előzmény: #697910

299-en még kaptam, 98-on már nem. Legkevesebb 310/312-ig még fel fog menni rövidesen, hogy aztán onnan ismét lejjebb tudják nyomni... ha már ennyire ezt akarják.

Ez a mini felkör nekem éppen elég is lesz a kiszállóhoz. :) (csak nehogy híres utolsó mondat legyen ebből is) :)

#697809 Janicroft Előzmény: #697806

Ezen a 300-as szinten ajándék ez a részvény még mindig szerintem. Ma 300-as záró volt, 500 milla forgalom, remélem 2 éven belül lesz fordítva is ;-)

#697796 birkanyiiroo Előzmény: #697745

Holnap alighanem az egyik oldalát már megkoccolja (vagy beszakítja) a sávodnak... :) Szegény 340-350 között kitömötteket nem irigylem most (mindig csak a mohóság!)... még a saját 303,50-es bekerem is kissé rémisztőnek tűnik a mai nap után.