Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#69854 Sly-- Előzmény: #69831

Jó reggelt!

...és még azt mondták, kereskedhetetlen a papír. :-)Pedig mindent meg lehet oldani, csak igény kell rá.

#69831 hosszhuszár Előzmény: #69819

Jó reggelt, sziasztok.

Grat mindenkinek, aki profitált!

Ma 2-el is kezdődhet a phyl árfolyama.

Mikor is volt utoljára itt?

2 éve?

azt nem értem, ha folyamatosan vételi nyomás alatt tartják, a sávot ehhez mérten szélesíthetik?

Ezt a sávszélesítést a cég kérvényezheti, vagy a bét is dönthet saját hatáskörben erről?

Mert tegnap TP azt nyilatkozta, hogy ehhez a cávszélesítéshez, a phylnek semmi köze, ez bét határozat.

#69819 Kissherceg Előzmény: #69818

Helyes, jó utat, tájképeket kérünk szépen :)) Vigyázz magadra! Phyl megvár remélem :))

#69818 Ozzy_ Előzmény: #69817

az első 15-ös kiszállók közt voltam, nem a végén adtam el. A végén már lehet, hogy átvittem volna, de így se rossz.

Nem vagyok telhetetlen =)

#69817 Harlem Előzmény: #69812

Én azért annyi izgalmat hagytam volna magamnak a helyedben, hogy beteszem 15-ön eladásra reggeli nyitóra, hogy valyon felső limiten megy el vagy alatta :)

Na mindegy a sziget majd kárpótol ;)

Jó utat!

#69816 Kissherceg Előzmény: #69812

:))

Így van Sly, rövidtávon sztm nem lesz egyből nagy csoda... (június) BH hosszabb távra tervez és pakk átlaga kb 18-20lesz, innen kell számolni, hogy mi lehet a célára. Remélem duplázni akar, attól azért nem félek, hogy nem kapok mai záró ár alatt többet, de 10 alatti régió tényleg - remélem - örökre elhagytuk...

Nagy lufi fújás jöhet, aki nem tradelte még a phylt, nézze vissza címlapon elemzésem, ahol látszik a legutóbbi meghúzás és mozgása.

Sztm a válság hátalévő részében gyűjteni fogják a papírt, ha jól alakul a tulajdonosi szerkezet humettel szemben előrébb hozom prioritásban a phylt spekire :)

#69813 Sly-- Előzmény: #69811

Ha realitásokban és nagyon rövid távon gondolkozunk, 25 Ft körülre várom egyelőre.

A többi hírek függvénye.

Hónapok, fél év, mire tőzsdén lesz a BH pakkja. De legalább garancia, hogy nincs csőd, ha ennyi pénzt bele mert nyomni és ezáltal hosszú távon is jó a papír.

#69812 Ozzy_ Előzmény: #69811

Én 15-ön kiszálltam. Holnap már pakolok Gran Canariára, nem érek rá izgulni =)

Pár cervezára futja majd a phyl kanyarból, pedig még csak nem is jól szálltam be =)

Rózsaszín ködből a felhők fölé, aztán le egy szigetre. Így szép az élet =D

#69811 Kissherceg Előzmény: #69810

nem szabad szerelmesnek lenni egy pozícióba sem, persze, ha befektető vagy, akkor tök8 mi lesz holnap, ne is nézd...

#69810 Kissherceg Előzmény: #69809

civin nem szállt be, ezzel csak 2éve poénkodunk :)) Nem hiszem ,hogy olyan hülye lenne cseberből vederbe essen... Szép dolog a rózsaszín felhő, jó lesz benne kiszállni :)

Dehogy 30körül... :)) ez nem az a sztori, hogy ülj a seggeden és 50lesz :))))) bár egy idő után valószínű, ha BH nagyot akar dobbantani.... Attól függ Kovács adót akar optimalizálni vagy végre nyerni...

#69809 Harlem Előzmény: #69807

Az alsó limit meg 8 Ft.

De szép beszálló is lenne :)

Szvsz 30 körül kezdenek majd kiszállingózni a nagyobbak, de mióta Mari néni is Phylt akar venni, nem Otit, mehet tovább is első körben.

Vajon Civin hol borít majd és mit vesz belőle?

#69807 Kissherceg Előzmény: #69806

Nem veszik be, mert 50%ot mehet max, 23 pedig már több... 22re beállhatsz, de Én higgadtságot javasonék, mohóság az egyik fő bűn :)

#69806 Robag Előzmény: #69802

Bocs az ertetlenkedesert. Tehat a biztos nyito vetel erdekeben 22-t kell beirni, mert a 23-at mar be se veszik?