remélem zsíros üzletet hozott az ügyfél :)
LCI-vel vagyok gondban. HA 33-34 között nem fordul, akkor eladom akármekkora is lesz a bukó :( Az már a trend törése volna, 120 napos alatt, rés alatt, komoly támasz zóna alatt.
remélem zsíros üzletet hozott az ügyfél :)
LCI-vel vagyok gondban. HA 33-34 között nem fordul, akkor eladom akármekkora is lesz a bukó :( Az már a trend törése volna, 120 napos alatt, rés alatt, komoly támasz zóna alatt.
BBRY sokadjára támaszon, egy nagyon csúnya mai napon belüli gyertyával, sztem ezúttal töri
így kéne együttműködnünk, csak ezt kéne csiszolni! AVH-t együtt megtaláltuk, te TA-val igazoltad, vmelyikünk épp gép előtt volt, és észrevette a tapadást, már csak mindenkit kéne tudni értesíteni időben
és ha ezt tudnánk csinálni, akkor türelmesen vártam volna arra, h. hasonló kihagyhatatlanról kapjak sms értesítást, és nem mérgelődnék most NUS-on, hanem vettem volna abból a pénzből ezt
bakker, most akartam beadni egy limitvételt, ha átviszi, nem volt eddig időm, mert ügyfél jött. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Neked grat!!! 3,5% egy óra alatt, nulla rizikóval, szép volt ember!!!
Az AVH az ötvenes években volt tényező, ha akkor rátapadt valakire, hát az gááááz volt :-)
átvitte, meglátjuk meghozza-e a kedvet az újaknak :)
AVH rá van tapadva 17.00-ra, szerintem kitörés lesz.
ez így van, én ezért nem is adok önmagában a zacks ajánlásokra. Arra jók viszont, h. felhívják a figyelmet olyanra, amit egyébként sose vettünk volna észre
fő ok: Kína rv-piac. Mindent adtak válogatás nélkül, nézd meg kínai indexeket. Ok: csak 7% GDP növekedés, és nincs kilátásban, h. újra 10 legyen
legtöbb cég nem egyben fizet, ez is a normálisabb, az az igazság, így nem befolyásolja a vágás olyan látványosan az árfolyamot, mint itthon....
Amcsik negyedévente fizetnek
Még mindig CHL:
Érdekes hogy a Google Finance azt írja hogy: Div/yield 1.09/5.04
illetve ugyanez a MArketwatch-on: Dividend 1.09 Div yield 4.92%
Ha 1 dodó az osztalék és 44,44 dollár az árfolyam, akkor az nem igazán 5%, de közben látom hogy évente kétszer fizet a cég osztalékot, úgy már majdnem 5% az osztalékhozam.
Folyamatosan figyelgetem a Zacks portfolio változásokat, számomra rémisztő kilengések vannak.
Napi szinten adnak hozzá/vesznek el a portfólióelemekhez, ma pl hozzáadtak egy Endocyte ECYT nevezetű céget, illetve kivettek egy Pharmacyclics PCYC nevűt, melyen -20.66%-ot értek el.
Tehát azt látom hogy vagy az ember teljesen leköveti ezt és akkor a -20% mellé besikerülnek a +30%-ok is, és a vége szép lehet, de ha valaki csak kiragad egyes elemeket abból könnyen szopóág lehet.
Viszont nem értem az okokat ami miatt ennyit esett a CHL az utóbbi 1 évben, ezért nem is mernék belevenni.
én is igy látom, és extrém alulértékelt lett, még kínai rv-k közt is, és annak ellenére is, hogy felhasználószámot már nem fog növelni
az mindegy mennyit mentek, CALL-ra TA guru bendeguznak ugornia kellett volna, tiszta 20-as visszateszt után azonnal rakéta, minimál stop veszteséggel játszható volt, 2,5 óra alatt több mint 5% hozam, 20as belépövel
ha már lebleuf DT-röl volt szó :)