Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#69805 Kissherceg Előzmény: #69803

ez az egy értelmeset találtam összefoglalónak:

"Az N-Gene sztoriba most nem mennék bele mélyen, meg le is írtam, hogy mi a szituáció, de érdekes volt hallani, hogy TP szájából csak úgy repkedtek a milliárd dolláros tételek, és szinte remegett a hangja a nagy kerek számoktól.

Oroszország le van vajazva, FÁK+MENA régiós nagykereskedő, akinek kell egy uniós országbeli gyártó, ez olyan mindenki nyer típusú sztori, mi piacot, ő meg uniós terméket és hídfőállást, egy-két hónapon belül már az export is indul.

A mongol sztori is célegyenesben, 30 orvos már leszerződtetve, de ami a legsúlyosabb a készülő cég a shanghai-i tőzsdén lesz bevezetve? Jézusom! Az összegeket a korábbi hozzászólásaimból ki lehet keresni.

A KEG-gel kapcsolatban valószínűleg lassabb kiszállás, ez folyamatos cash bevétel, illetve említette az ARGUS alapot, ami úgy kb. 263 millió eurós kockázati tőkealap, private equity, ne ebből 10 milkó ojróval kegelne, ez nagyjából pont kiteszi a Phylaxia tulajdoni hányadát, majd meglátjuk mennyi az annyi, lehet hogy sokkal jobban is lehet velük kufárkodni és jut is marad is

Ceva-per. Na az érdekes, hogy az ügyvédnők, a három grácia majd kipasszírozza az 1 milliárdot a Cevából, nekem a korábban beígért 4-5-600 milkó is elég lenne

Az egri telephely meg vagy el lesz adva vagy klinika lesz, amihez lenne pénzügyi befektető, nyilván Kovács Gábor és a Bankár Holding, á la Telki magánklinika. De itt elég bizonytalan volt, úgyhogy meglátjuk.

Szóval sztori van megint, de mivel Tépéről meg a Phylaxiáról van szó, szerintem ha csak a tizede bejön ennek, ami itt készül, az is mostani árhoz képest hihetetlen árazásokat indukál. A N-Gene-nél elég csak egy 1-2 milliárd dolláros benchamarkot venni.

UI: Ugye Johny! Ugye-ugye!

cybertrader

"

#69803 Ibiza Előzmény: #69800

baromfiudvar...

igen tudod mikor egyik talál kukacot mind szalad utána :)

#69801 Robag Előzmény: #69767

A +50% az 22,5 ugyebar. Akkor nyitoban a BET elfogad 23-at, vagy kapasbol visszadobja a veteli ajanlatot?

#69800 Kissherceg Előzmény: #69799

baromfiudvar... :))

Én a realitásokat szeretem, bilit meghagyom másnak, de bozso gyerek szánalmas... Hihetetlen örülök, hogy Johny, Sly és többi phyl szaki van csak itt, akik normálisak, nem írnak idiótaságokat az oldalra. Várhatóan holnap 4nap alatt sokan dupláznak, aki szerint 5szörözni fog a héten sok szerencsét... El lehet gondolkozni honnan ragadtak be sokan, előtte egy kiszálló jó lehet. BH se fogja venni folyamatosan, kirázások meglesznek, lehet visszaszállni is...

Hosszútávon nem jósolgatok, de az tény, hogy BH nem 10Ft haszonra vette pénteken...

Jó sztorit építettek a cég mögé, szépen, ügyesen kell csak managelni...

#69798 Kissherceg Előzmény: #69795

góréké és kicsiké sose :)) egyik nyer csak.... Holnap szép nap lesz remélem, kell a sok lelkes vásárló :)

Nem kellett bekkelni, csak figyelni :) (nyerő hati short fedezet lesz :)) )

#69797 rbbj11 Előzmény: #69795

én is kívánok sok sikert mndenkinek vel, és jó szelet, én biztos nem nyúlok hozzá

#69795 Ibiza Előzmény: #69781

nem vagyok érdekelt de kibekkeltétek.. remélem ez nem kész átverés sóó...

kispapírokon néha sokat lehet keresni.. anno eco 56ról 116.. fotex 311röl 760..

remélem ez is elmegy nektek..

akkor jó ha a górék érdeke és a kispekiké kivételesen egybe esik.

#69793 Kissherceg Előzmény: #69789

szeintem ma sokan kiszálltak 8-10 közül, nem tudom meddig megy holnap, ha esetleg cselekedtem valamit a papírral úgyis beírom. Érdekes egy nap lesz... :)

#69789 Dogi78 Előzmény: #69767

gondolod el is megy odáig? 8-10Ft-osok realizálnak, nem?

poziból kérdem...

#69778 Kissherceg Előzmény: #69777

köszi, de ezt mi tegnap este megírtuk, nézd a címlapon híreket, ill hozzászólásokat :) pf levan maradva egy nappal, szerintem tőlünk másolta :D Jó mese....

#69775 Johny King Előzmény: #69771

Szerintem volt, bár nem volt makulátlan állapotban!!!

Sőt szerintem el is szólt néhány dolgot...

De nekem akkor is szimpatikus volt!

#69771 Kissherceg Előzmény: #69769

Tényleg akkor volt vmi érdemleges? Nem tudtam meghallgatni és holnap se lesz nagyon időm...

#69769 Johny King Előzmény: #69767

Nem jött más hír, de TP elszólt egy két dolgot, amire vártam "félmatyisan" a rádióban...

Érdekes volt, hallgassátok meg holnap!

Ha mindkét üzlet meglesz akkor "szopcióspontok" is lesznek újra:-))))

Az egyik már alá van írva, be fogják jelenteni hamarosan!

Mostmár elhiszem neki!