Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#69760 Johny King Előzmény: #69745

Petike!

Csak ésszel, mert megmondalak édesanyádnak!!!

Te még kiskorú vagy...

Vagy elmúltál már 18???

#69754 Peti84 Előzmény: #69745

Annó én is csíptem a piás tanárokat, együtt lehetett inni a Tekében velük aztán félévi vizsga, nem is gond velük.

lol azér aztat nemhinném…

#69745 Tumor

lol azér aztat nemhinném..inkább hellt iszok(ma már a 4ediket)..viszont holnap viszek vodkát a tanáromnak ajándékba szépen rozsaszin papirral becsomagolva és ezüstszinü masnival átkötve..biztos örülni fog neki mert 1 részeg alkoholista!! csak arra kell figyelnem hogy legalább negyed órával a vizsga elött odaadjam..aztán a másik 2 vizsgabiztos is biztos kettest ad mer lenyügözi öket a dülöngélö alkoholista humoros látképe..na mosmá tényleg tanulnom kell lol

#69741 Peti84 Előzmény: #69684

Igyál csak sört jobban fog menni a fizika, főleg egy ilyen szép nap után.

persze csak azér mer hol…

#69684 Tumor

persze csak azér mer holnap délig 1évi fizikaanyagot kell megtanulnom..most kezdemxD

bár az is igaz hogy toot…

#69675 Tumor

bár az is igaz hogy tooth péternek valószínüleg már van annyi pénzeszköze hogy élete végéig ellássa a testét megfelelő mennyiségű hejneken seritallal mégha 122éves kort is él meg..sőt még marad is ezenfelül vagyona amiről kijelenthetjük hogy felesleges birtoktárgy

úgy gondolom hogy tooth …

#69674 Tumor

úgy gondolom hogy tooth péter legalább ugyanannyira szereti a seritalt mint én, és a legjobb dolog az hogy névértéknél már akkora nyereségem lesz hogy abbol 1070 doboz hejneken seritalt tudok majd akvirálni

#69668 Sly-- Előzmény: #69665

Másnap délelőttre szoktál csak fölrakni, én is lemaradtam az első feléről, majd holnap...

#69665 akpo7 Előzmény: #69664

Nincs egy link, ami ehhez az interjúhoz vezet? GRen nem találok. Lemaradtam, mert jópofiznom kellett. Grrr!