Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#697595 Csusza Előzmény: #697566

"Olyan országban, ahol a politika nem ad megrendelést az igazságszolgáltatásnak"

Á, dehogy! Ahogy 2006 őszén sem történt...

#697592 Csusza Előzmény: #697546

A kis fillentős néni!

(amúgy sokkal többnek néz ki 30-nál)

Komolyan nem értem. Ennyire ostobák, hogy azt hiszik, nem fognak ilyenekkel lebukni? Vicc az egész.

#697590 Csusza Előzmény: #697516

"Mint ismert, a baloldaliaknak az összefogás miatt 15%-ot kell elérniük a bekerüléshez, ha ezt nem érnék el, Gyurcsányék tán végleg eltűnnének a parlamentből."

Ezt a mondatot többször is elolvastam. Kicsit elálmodoztam közben... :_)

Re: "KOSZORÚZZUK MEG AZ ISMERETLEN SZAVAZÓFÜLKE LOVASSZOBRÁT"

#697588 Alter Előzmény: #697587

Mai hír ez is: "Ezt Rogán ellenfelei is kiszúrták, írja a 444.hu, amely értesülései szerint március 21-én került nyomdába az baloldali szórólap, amin leleplezték a hibát. Rogán pedig történetesen épp aznap módosította a vagyonnyilatkozatát a helyes adatra. A nyilatkozathoz kézírásos magyarázatot is fűzött, miszerint „az ingatlant házastársi közös vagyonnak tekintem, így valójában 50%-a a feleségem tulajdona. Az ingatlannyilvántartásban azonban 100%-ban sajátként szerepel”.

Szép a tekintetes úr diszkrét szövegelemzése: ő úgy tekinti, ahogy nincs, de arról ő már igazán nem tehet.

http://index.hu/belfold/2014/03/26/rogan_antalnak_dupla_akkora_a_lakasa_mint_ahogy_eddig_nyilatkozott_rola/

"KOSZORÚZZUK MEG AZ ISMERETLEN SZAVAZÓFÜLKE LOVASSZOBRÁT"

#697587 Alter

"Lencsó Rita, az MTVA Sajtóiroda vezetője kérdésünkre azt mondta, nem tud felvilágosítást adni az Indexnek arról, hogy miért maradt el a tudósítás, mert az MTVA-nak lapunkkal több pere is folyamatban van, és még nem kaptak

„bocsánatkérést az Indextől”.

Az Index jogi képviselője, Bodolai László tájékoztatása szerint lapunknak az MTVA-val csak jogerősen lezárt perei vannak, amelyeket egytől-egyig az Index nyert meg."

http://index.hu/belfold/2014/03/21/az_mti_nem_adta_le_orban-veje_csaladjanak_falopasi_ugyerol_szolo_sajtotajekoztatot/

#697572 Sigorszky Előzmény: #697555

Majd ír egy doktorit seccperc S. P. mintára. Aki mellesleg az MSZMP által a külföldi vendégek megfigyelését végezte szorgosan annak idején az Astoriában. Ezt az MTV1 most futó műsorában valahogy elfelejtették említeni. Közt. elnök jeligére...

Idézet az MSZP "programb…

#697566 walex

Idézet az MSZP "programból":

"SZIGORÚ ELSZÁMOLTATÁS, JOGÁLLAMI IGAZSÁGTÉTEL

Az MSZP kérlelhetetlenül felveszi a harcot a korrupció minden formája ellen. Olyan országban akarunk élni, amelyben a teljesítmény számít, és senki nem juthat büntetlenül jogtalan előnyhöz. Olyan országban, ahol mindennapjainkat nem mérgezik helyi kiskirályok, korrupt hivatalnokok, ahol a gazdaság életerejét nem vonják el a Fidesz oligarchái. Olyan országban, ahol a politika nem ad megrendelést az igazságszolgáltatásnak."

Szocik és a korrupció elleni harc. :D

Szépen szivárognak ki a …

#697558 walex

Szépen szivárognak ki a kisebb-nagyobb botrányok.

MSZP-nek egy esélye lehetne megújulni, borítani a sz@ros bilit mindenestől, még ha ez "népszerű" arcok távozásával is jár együtt. Más esélye nincs a baloldalnak a megújulásra. Szükség lenne baloldalra, de hiteles emberekkel, nem pedig a lejáratott régi arcokkal, s azok időről-időre felmerülő botrányaival.

#697555 Dr. ursi Előzmény: #697546

Érettségivel “kollégázza” azokat tanítókat, tanárokat, óvoda pedagógusokat, akik tisztességgel lediplomáztak és életüket az oktatásnak szentelték. Az MSZP jelöltje védekezhet azzal, hogy – miniszterelnöke szava járását idézzem – nem fejtette ki az igazság minden részletét, de az internet archívuma még sokáig őrzi hazugsága nyomát.

-

most segít neki az orbán kormány :o) diplomamentési progija :o) reméljük kapva kap az alkalmon és máris kettő lesz neki.

#697503 walex Előzmény: #697491

Nem vagyok grafológus, de a betűk formája alapján szerintem (eddigi tapasztalataim alapján) a nyomtatott betűket női kéz írta.

#697491 Koffein Előzmény: #697490

összehasonlítva a két írást, tuti nem ő töltötte ki a vagyonnyilatkozatot...

#697272 Kissherceg Előzmény: #697271

Brüsszelben, az Európai Parlamentben (EP) mutatták be kedden Igor Janke lengyel újságíró magyarul Hajrá, magyarok! címmel megjelent, Orbán Viktorról szóló könyvének német változatát a Fidesz-KDNP EP-küldöttségének szervezésében.