Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#697477 Kiss Zoltán Előzmény: #697469

Ja meg a biró tehet arról is,hogy kevés zselé volt a haján,kislány!Nem figyelted,amikor beesett a 16-oson belülre,még dobott is egyet magán,mint halacska a hálóban!Ma remélem a Sevilla elintézi őket!

#697469 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #697158

Ezt eddig nem is láttam!

A blancók szupersztárja a találkozó lefújását követően kemény szavakkal illette a bírók munkáját és nem csak a vasárnap esti El Clásico kapcsán, hanem általánosságban is.

"Tizenkét ember ellen játszottunk, mint mindig. Nem hagytak játszani minket, talán azt akarják, hogy a Barca újra meccsben legyen a bajnoki címért. Képtelen vagyok mindezt magamban tartani és nem fogok elnézést kérni, de a játékvezető nem képviselte azt a szintet, amit egy ilyen mérkőzés megkövetelt volna. Ha ma a Barca veszített volna, talán kiszállnak az aranyért folytatott versenyfutásból. Öt éve itt vagyok, tudom, hogyan működnek itt a dolgok. Nem emlékszem rá, hogy a bírók azóta egyszer is segítették volna a Real Madridot. Mindezek ellenére biztos vagyok benne, hogy megnyerjük a bajnokságot." - dühöngött a portugál csillag Alberto Undiano Mallenco ténykedését kritizálva.

Az tény, hogy sz@rok a spanyol bírók, de valószínűleg nem a bíró tehetett arról, hogy Krisztina hercegnő, mint ha a pályán sem lett volna...arról nem is beszélve, hogy a Real büntetője jogtalan volt.

#697158 Kiss Zoltán Előzmény: #697063

Azért 1-2-nél zizegtem rendesen,elég jól ment a real!Amióta nincs a muri-nyo azért sokkal kevésbé idegbeteg a hangulat!

#697063 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #696930

Látom együtt éltél a meccsel ! Én néztem a büntetőket! "Szugeráltam" Messit és a kapust is! :-)

Baaaaaarca!!!! Viszont szívesen fogadnánk ugye, a gratulációt is Reálos kollégától!! :-)

Hol lehet vajon TrendMan kolléga? :-) Csak nem még mindig sír a sarokban? :-) Fel a fejjel! Még 3-4 év (hipp-hopp eltelik) és még talán nyerhetnek is ellenünk!

Addig viszont kölcsönadom a nevem! :-)

#697062 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #696930

Látom együtt éltél a meccsel ! Én néztem a büntetőket! "Szugeráltam" Messit és a kapust is! :-)

Baaaaaarca!!!! Viszont szívesen fogadnánk ugye, a gratulációt is Reálos kollégától!! :-)

#696936 Kiss Zoltán Előzmény: #696932

Nekem így is az volt,majdnem szívinfarktust kaptam,a két tizenegyest nem láttam,nem mertem odanézni!

#696933 Lebleuf Előzmény: #696930

találok linket és megnézem, önmagában a ""13 percenként született gólokért is

#696932 banyaiz Előzmény: #696930

Ez már foci volt. Csak lestem mint a villám úgy cikáztak a pályán. :) Nekem Bale játéka tetszett a legjobban. Kár a kiállításért még izgalmasabb lett volna.

Messi,Messi,Messiás.....…

#696930 Kiss Zoltán

Messi,Messi,Messiás.................................BARCELONA!!!:))))))))))))))))))))))))))))))

#696891 Kissherceg Előzmény: #696876

parádé ez a nyilatkozat, Véber adja neki, újpesti létére kedvelem.

http-t illesz be, ne https-t

#696649 Turkoglu Előzmény: #696643

Talán annyi előnyük van, hogy Giggs személyében még a pályán is van egy edzőjük nem csak a padon... :-)