Regisztráció Elfelejtett jelszó

Forrás részvények

Re: osztalék

#755095 akpo7 Előzmény: #730053

Fura, hogy erre a papírra senki sem figyel, és én írogatok csak évente. Innen sem kevés benne a lehetőség sztem.

Majd az idő megmondja, igazam lett e.

Re: osztalék

#705869 akpo7 Előzmény: #702019

Egy Forint híján 4 számjegyű a Forrás OE részvények árfolyama. Ilyet is régen láttam.

osztalék

#702019 akpo7

jön az osztalék majd a szokásos forgatókönyv szerint

érdekes, hogy a kgy-en volt javaslat arra, hogy a T-re is fizessenek (persze leszavazták)

Re: nincs cím

#699488 akpo7 Előzmény: #697192

úgy látom, LT idén is visszaad az oe-ra 50 Huf-ot részvényenként, tehát részemről csak annyi a panasz, hogy alacsonyan van még az árfolyam...

mondjuk, ma már oe-ban csak 980-on volt eladó :)

#697192 Zotya32 Előzmény: #694776

http://www.origo.hu/gazdasag/20140324-simicska-lajos-mezort-csoportja-5-milliard-forint-felett-kapott-agrartamogatast-tavaly.html

"Csakúgy, mint az előző években, tavaly is három mezőgazdasági csoport tarolt a területalapú támogatások kiosztásánál – írja a K-Monitor blogja. A Mezort-csoport, amely Simicska Lajoshoz és Nyerges Zsolthoz köthető, összesen több mint 5 milliárd forintnyi agrártámogatást kapott, a Csányi Sándorhoz tartozó Bonafarm-csoport 4,9, míg a Leisztinger Tamás érdekeltségének számító Forrás-csoport pedig 3,1 milliárd forintban részesült."

ui: így könnyű gazdagodni, hogy állami pénzekkel tömik a zsebeket... Csányinak minek még 5 milliárd? nem megy a bót, vagy mi van?

lassan a koporsót kéne kiválasztania, kevesebb van hátra, mint amin túl van...

#694776 akpo7 Előzmény: #694659

A cég sokkal többet ér nbv-alapon. Egy részvényre jutó ST 2 eFt felett plusz ott a kivezetés lehetősége. Osztalék egyébként jön minden évben, eddig 50 Ft volt mindig, de szeptemberben fizetnek általában.

Kárpót megvan, nem kér enni. Utólag persze azt mondom jó lett volna 1,000 felett legalább a felét dobni, de ez van...

#694659 banyaiz Előzmény: #694651

Osztalékban spekulálsz vagy mire? Nem igazán követem ezt a céget, hogy mik történnek itt, még kárpótért volt nekem azt gyorsan eladtam azóta nem . Van ez a döntő nagy tulaj gondolom még mindig , és nem nagyon szerepel a hírekben a cég, vagy az én figyelmem kerüli el.

Kárpóttal mi a helyzet? Tartod?

#694651 akpo7 Előzmény: #690745

Egy hónap elteltével is azt lehet mondani, hogy továbbra is tart a rv-árak helyretétele. Remélem, lassan elérjük a 4 számjegyet.

rég nem látott magasságo…

#690745 akpo7

rég nem látott magasságokba került az árfolyam

mehetne 1,000 fölé most már

forgalom

#679810 akpo7

Egész szép forgalom van a héten!

Kíváncsi vagyok lesz e elmozdulás is végre...

Megszüntette a nyomozást…

#639459 MrTibi16

Megszüntette a nyomozást a rendőrség abban az ügyben, amelyben üzletemberek Leisztinger Tamás nagyvállalkozót vádolták zsarolással. Áprilisban még önbíráskodás megalapozott gyanújával folyt az eljárás. A nyomozás június 7-i megszüntetése előtt néhány nappal a BRFK 900 milliós szerződést kötött a nagyvállalkozóval.

http://index.hu/belfold/2013/07/15/megszunt_a_nyomozas_leisztinger_ugyeben/

:D

Re: Osztalék

#598405 akpo7 Előzmény: #597772

Egy 3 db-os kotessel eves max-on van a T. :) Amugy a gyenge forgalom miatt szinte hasznalhatatlan chart egy nagyon hosszu csokkeno trend toreset mutathatja, ha nem esik vissza a heten.

Innen mar sima az ut mondjuk 800-ig. :)