emlékszem, még engem is meglepett, pedig tudom, hogy mióta világ a világ, magyar diplomáciának szapora fosása van mindenkitől
emlékszem, még engem is meglepett, pedig tudom, hogy mióta világ a világ, magyar diplomáciának szapora fosása van mindenkitől
Nem tudom ki emlékszik, de a román csatlakozást is csont nélkül megszavazták a birkamenetesek, semmi autonómia kérdést nem feszegettek, pedig Mo-nak is vétója volt!
Kárpátaljáért bejelentkezhetnének, de nyilván nem fognak.
Ahogy az autonómia kérdése sem merült fel az EU-s társulási szerződés aláírásakor. A fülkéseket qrvára érdekli a határon túli magyarok sorsa, minden tett erre mutat.
http://alfahir.hu/jobbik_orban_viktor_nemzetarulast_kovetett_el
háborús jóvátétel..ukrán katonák is otthagynak mindent..fegyvert hajót stb
Ukrajnán át Kisinyovból Moszkvába haladó, 65. járatszámú vonaton szervezett fegyveres rablás történt március 21-n. A vonat Vinnyica állomáson állt meg, ahol felszállt a vonatra UPA (a "felszabadító" Bandera) hadsereg egyenruhás csapat és elkezdték az egész vonaton keresztül az "iratellenőrzést". Ha orosz útlevelet láttak, a tulajdonosát felszólították aranyékszer és pénz leadására, némi "politikai felvilágosítás" kíséretében.
A lerabolt emberek helyi (ukrán) rendőrséghez fordultak, de feljelentésüket nem fogadták el.
EZ a szép új világ Ukrajnában.
tesztelik a szomszédországok reakcióját :)
http://index.hu/kulfold/2014/03/24/vegre_megmondta_valaki_mi_legyen_ukrajnaval/
végre !
ilyen jó cikket.
Tudja, ki segítette Oroszországot a Krím elfoglalásában? Szemjon és a haverok
ilyenek ezek a Liberálisok :))
ez vmi vicc? :DD
Vlagyimir Zsirinovszkij, orosz Állami Duma alelnöke levelet írt a lengyel, a magyar és a román külügyminiszternek, melyben azt javasolta, az országok osszák fel egymás között Ukrajnát. Szerinte Magyarországnak Kárpátaljára, míg Romániának Csernyivcire kellene igényt tartania.
http://hvg.hu/vilag/20140324_Zsirinovszkij_Ukrajnat_ossza_fel_Magyaror
Hambizabálók fogják kirobbantani, addig provokálnak, amíg elindulnak megvédeni a demokráciát, ahogy tették azt minden nagy kőolaj készlettel rendelkező országnál.
Egyszer valaki kőkeményen oda fog nekik pörkölni, nem érzik,hogy a tűzzel játszanak. A valószínűleg saját produkciójukban készült őszi repülős mutatvány semmi ahhoz képest, amit mondjuk Észak-Korea, Kína vagy az oroszok tehetnének velük.
Érdekes,hogy pl. Észak-Koreában nem akarják megvédeni a demokráciát. Naná,hogy nem,mert ott van a szomszédban,ahonnan porig rombolhatják a világ urát. Rendszerint arrafelé nagylegények, ami jó távol van tőlük.
Ha nálunk csak fele ennyire lett volna tökös bármely eddigi miniszterelnök,mint Fico vagy Dzurinda, már sokkal előrébb tartanánk.
...
McCain kijelentette: kívánatosnak tartaná a lengyelországi és a csehországi rakétaelhárító rendszer kiépítésének azonnali újrakezdését, közös hadgyakorlatok megtartását az Egyesült Államok "baltikumi barátaival", és egy "kis létszámú" amerikai katonai delegáció küldését Kijevbe, annak megtárgyalására, hogy az Egyesült Államok miként tudna segíteni elsősorban az ukrán légvédelem újjáépítésében.
-
azé tudjátok ez mit jelent ? ... mindenesetre elmebeteg.
-
Csizsov szerint "súlyos hiba" lenne, ha az Egyesült Államok katonákat vagy katonai segélyt küldene Ukrajnába. Hozzátette azonban, hogy Oroszországnak egyáltalán nem áll szándékában fegyveres erő küldése Ukrajna "vagy Európa" más térségeibe.
-
"Ha az Európai Uniónak vannak erre tartalékai, akkor (adhat segélyt Ukrajnának), de mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy olyan problémákat oldjunk meg, amelyeket Ukrajna saját magának okozott"- mondta Róbert Fickó
-
http://inforadio.hu/hir/kulfold/hir-624352
-
azt mondta az Európai Tanács brüsszeli ülését követően, hogy "a demokrácia védelmezőinek elszántsága véget ér, amint a gazdasági érdekekre kerül a sor".
:o( sajnos ez a valóság :o( üdv mindenkinek a valóvilágban :o(
"A harmadik világháború valószínűsége egyre nagyobb, de nem a Jobbik miatt, hanem a szélsőséges liberális alakulatok miatt:
Elemezve azokat a gazdasági lépéseket (bankrendszer-reform, szembeszegülés a világbankkal, stb), amelyeket Oroszország meglép, egy érdekes következtetésre juthatunk. Eddig bármilyen ország próbálta meglépni azokat a lépéseket, amelyek a dollártól és az amerikai gazdasági ellenőrzéstől függetlenítenék, az USA megtámadta és porig rombolta.
A politikai ellentétekkel a háttérhatalom a lényeget tekintve nem szokott foglalkozni, megmaradnak nyilatkozatoknál, kardcsörtetésnél, enyhébb szankcióknál. Viszont harapnak bármilyen intézkedésért, amelyik a gazdasági hegemóniájukat megtörhetné, gondolunk itt elsősorban a pénzteremtés ellenőrzésére (a jegybankok kötelező tartalék rátájára, az IMF-nek alárendelt jegybankokra, a dollár egyeduralmára), a bankok és a bankközi tranzakciók ellenőrzésére. Köztudomású például, hogy nem működhet országunkban sem olyan bank, amelyben ne lenne néhány emberük vezető pozícióban. Ez a jelenség a világ majdnem minden országában megfigyelhető, és ez a záloga egyben az ő világhegemóniájuk fennmaradásának is. A pénzforgalom feletti ellenőrzés egy olyan kiváltság, amelyet ez láthatatlan körök nem adnak ki önként a kezük közül. Ezen keresztül bármely ország gazdaságát megbéníthatják, kormányokat dönthetnek meg, hihetetlen pénzeket vonhatnak ki, emberek millióit nyomorba döntve és elősegítve a zűrzavaros állapotokat. Bárki, aki eddig csak megpróbálta ezt a kiszolgáltatott pozícióját megszüntetni velük szemben, számíthatott a háttérhatalom haragjára.
Ezt a törekvést még a nyílt zsidózásnál is jobban utálják, mivel tényleges veszélyt jelent a számukra. Kadhafi saját, euróhoz hasonló független világpénzt akart a dollár helyett Afrikának, nem fogadta el a hitelrabszolgaságot, függetlenedni akart, emiatt kivégezték és Líbiát porig rombolták.
Mindkét amerikai elnököt, akik a bankrendszerhez, pontosabban a FED (Rotschild) monopóliumhoz akartak hozzányúlni, kivégezték (Lincoln és Kennedy). Ezzel bizonyították, hogy a világon senki ember fia, még a saját köreikből sem próbálkozhat meg a függetlenedéssel.
Most már szinte 100%-ra vehető, hogy lesz háború, csak a pusztítás mértéke a kérdéses. A háttérhatalom körei mindent, de mindent be fognak vetni, hogy a hatalmukat megőrizzék, és abszolút nem fogja őket érdekelni az a néhány milliárd ember, aki ebbe esetleg belehalhat. Az, hogy a Föld emiatt félig lakhatatlanná válhat, nos az abszolút mellékes a számukra."
komment:
"Én csak azt nem értem, hogy amikor Koszovóban népszavaztak a függetlenségről, az oroszok tiltakoztak, hogy a szerb alkotmányt sérti. Az amcsik azt mondták, hogy egy nép függetlenségi törekvése, szabadságszeretete felülírja az alkotmányt. Most a Nyugat azt mondja, a krími népszavazás illegális, mert ellentétes Ukrajna alkotmányával. Mi a különbség???"
-
én se értem :o)
erre gondolsz ?
jó komment.
"Borzasztó, hogy az oroszok mit művelnek! Nem szoktam hivatkozni rá, de a sok hülye, aki elítéli Putyint, mikor tiltakozott az ellen, hogy Izrael érvényes ENSZ-határozat ellenére 40 éve nem vonul vissza a '67-es határok mögé? Az mennyivel jobb, demokratikusabb, stb.? S ez igaz az EU-ra, USA-ra is! Mikor tiltakoznak, mikor hoznak szankciókat?"
Ott a pont, hogy csak a piac kell nekik, nem a nép jóléte... (Mai cikk Indexen az Ukrán dolgokról):
"Jacenyuk elmondta, hogy az ország energiabiztonságának garantálása érdekében Ukrajnának szüksége lesz energiahordozókra az Európai Uniótól az esetlegesen kieső orosz földgáz pótlására. A tárgyalás során arra is kitértek, hogy Németország részt vehetne az ukrán hadsereg korszerűsítésében és megerősítésében."