Ne szerénykedj Bendegúz, ez nincs így egyébként sem, voltak szép köreid, ez a mostani most épp nem ilyen.
Ne szerénykedj Bendegúz, ez nincs így egyébként sem, voltak szép köreid, ez a mostani most épp nem ilyen.
azért fontold meg a felét, mert most kezdheti el betölteni a rést, elérte a tetejét (32.03-36.90).
persze ez sem tanács, csak agyalok. együttérzésem.
rám meg ezentúl se hallgassatok, mert csak veszteni tudok
elküldtem az email címem.
A mai nap alapján is egyre nagyobb értelmét látom egy portfólió kezelő rendszernek…
NUS ellenkező előjellel, üres kezekkel nekem hasonló mondatot juttat eszembe…
mux ta alapon sztem szabályos szintig korrekciózott, sima ügy, mehet fel.
AVH még szűkülhet, semmi sem dőlt el, az a vételed sem rossz egyelőre.
LCI lehet jelentett, nem követem napi szinten egyik papírt sem, de LCI eshet még rengeteget, hisz túlárazott és hiperbolikus emelkedésen van túl....sztem kb. 35-ön van emelkedő támasz, így szemmértékre, tudhattad, mikor belevettél, hogy hatalmas %-os korrekciók lehetnek még benne a semmire is: idén már produkált 37-ről 31-re esést pl.
Ja, már látom melyik rést mondod. Nos, szerintem egyelőre emelkedő trend van és korrigált. Hétfőn meglátjuk merre megy. Szerencsére diverzifikáltam, így nem rémes a 10% bukó sem.
Itt az AVH (nem ávéhá :) )
Az LCI-nél mutattam - engem ez érdekel leginkább a triódból – azt a 32.03-36.90 rést, persze sok lehet (írtad rá), szóval azt megvárnám betölti-e, de ahogy ezen a képen nézem most padlót foghat, és mélyebbről indítod a vágtád: http://t7.hu/16fd-lci .
MUX sem borzalmas: http://finviz.com/chart.ashx?t=MUX&ty=c&ta=1&p=d&s=l
AVH alig találom valahol, csak stooq, de csak szüttyögök, abban bendzsa vok.
MUX vétel 3.15
AVH vétel 16.18
LCI vétel 43.40
de akkor mostanában nem olvastad.
ahogy látom mux kilőtt, csak rosszkor vettem :)
LCI-t nem értem. Esett 10%-ot. Mi van ezzel? Nem találtam értelmes hírt.
na jó, a többi fundája sem lehet akkor fényes :S
Miket vettél?
Netflix se éri fundásan töredékét se, azt mégis állandóan emelkedik
A vasasról én csak a tényeket írtam: alulteljesítő a szektor, és az a cég fundásan szar ;)
Lebeszéltél a vasas sztorival, úgyhogy a 3 dolog amit vettem, abból egyik -15%, másik -7% a harmadik meg +2%. Ki fogom kapcsolni a tőzsdét és várok egy évet. :) Ja és poziban.
bár hasonlóan gondolom, de nagyon nem szeretem, ha vki fényezi a saját cégét, az nem szokott sose happyt jelenteni
azt hiszem te vetted elő aks-t, habár fundásan gáz, de ma 5% feletti plusszba lendült, TA alapon igen bullos