Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: nincs cím

#696659 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #696653

"" 226 milliárd forintot bukott három év alatt az állam azon, hogy megvásárolta a Szurgutnyeftyegaztól a Mol 21,22 százalékos részvénycsomagját. A Molért 2011-ben 1,88 milliárd eurót fizettünk – az akkori, 265 forintos árfolyamon számolva 498 milliárd forintot az IMF-től felvett hitelből."

Tömény rosszindulat az egész, nagyon irtózom tőle :-) Ezt az üzletet nem lehet pusztán a jelenlegi árfolyam alapján megítélni..meg, hogy 226 milliárdot bukott az állam(zemberek).Ugyan már! Ez stratégiailag volt nagyon fontos! :-)

"Fellegi Tamás, akkori fejlesztési miniszter a vásárláskor úgy vélte, a Mol árfolyama egy éven belül a 26 700 "

Remélem vett is sokat! Tán ezért nem láttam az elmúlt évben :-)

#696653 Margaretta Előzmény: #696483

" 226 milliárd forintot bukott három év alatt az állam azon, hogy megvásárolta a Szurgutnyeftyegaztól a Mol 21,22 százalékos részvénycsomagját. A Molért 2011-ben 1,88 milliárd eurót fizettünk – az akkori, 265 forintos árfolyamon számolva 498 milliárd forintot az IMF-től felvett hitelből.

Most viszont a forint és a Mol árfolyama sem áll túl jól, 12 330 forint körül mozog a cég papírjainak az értéke, miközben az euróval 312 forint környékén kereskednek, ebből adódik össze a hatalmas mínusz.

Fellegi Tamás, akkori fejlesztési miniszter a vásárláskor úgy vélte, a Mol árfolyama egy éven belül a 26 700 forintot is elérheti. Az árfolyam azonban azóta még az eladási szintet sem érte el."

beálltam reggel 80-ra mo…

#696645 Lebleuf

beálltam reggel 80-ra most mégsem kaptam

(szerk.:nem is lettem tag)

Re: :S

#696608 Kissherceg Előzmény: #696578

A szervezett bűnözés elleni fellépést irányító horvát ügyészség (USKOK) kérte az INA igazgatóságát, hogy bocsássa rendelkezésére mindazokat a 2009 és 2013 között keletkezett, pénzügyi tranzakciókra vonatkozó dokumentumokat, amelyek a kőolaj-kereskedelemre vonatkoznak – írják a pénteki horvát lapok.

Lapértesülések szerint az USKOK az INA egyik alkalmazottjának a feljelentése után kérte be a dokumentumokat, mivel megalapozott a gyanú, hogy a Mol Nyrt. a beszerzési árnál drágábban adta el az INA-nak a kőolajat.

A Jutarnji list szerint rutinvizsgálatról van szó, mivel az USKOK csak ellenőrzi a feljelentésben megfogalmazott vádak valóságtartalmát.

Az INA hivatalosan nem kívánta kommentálni a lapértesüléseket, de nem hivatalos forrásokból kiderül, hogy a könyvvizsgáló cégek többször is megvizsgálták a kőolajbeszerzéseket és mindig mindent rendben találtak.

A horvát állam és a Mol Nyrt. tulajdonában lévő INA olajipari vállalat jövőjéről 2013 szeptemberében kezdődtek megbeszélések. A horvát állam birtokolja az INA részvényeinek 44,84 százalékát, míg a Mol tulajdonában van a részvények 49,1 százaléka, valamint a magyar cég rendelkezik az irányítói jogokkal.

A Mol többször megerősítette, ha nem tud megállapodni a horvát kormánnyal az INA jövőjéről, a magyar cég kész a részvények eladására.

10 ezer bukta/rv a MOL p…

#696483 walex

10 ezer bukta/rv a MOL pakkon. Ügyesek ezek, elvégre nem az ő pénzük. Az adóforintokat meg mindegyik komcsi párt szerette szórni az utóbbi ~ 40 + 24 évben.

#696481 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #696458

Én vettem múlt héten pénteken(azóta dobhattam volna szép nyerőben...) akkor is írtam, hogy fog ez 11-el kezdődni...(van aki szerint 9-el is, és még lehet a végén igaza is lesz) de kellett egy alap pekidzs :-)

Vettem tripla pakkot 122…

#696458 Tapasz

Vettem tripla pakkot 12200 felett kicsivel