Jó! :-D
Igen, komiknál ez alap. Lehet hazudozniuk, de kommentálni azt nem, nehogy visszafelé süljön el a dolog.
Egyébként ez nekem inkább szoci akciónak néz ki. Azért a 2 nagy komi párt között van annyi különbség, hogy nagyrészt az összefosás emberei nácizták le magyarok millióit 2010-ig naponta többször, mert azok másképp látták a dolgokat.
Videócskák, amik ócskák. De nagyon. Kommentelés természetesen letiltva mindnél.
A tetszik vagy nem tetszik lehetőségét viszont nem tudták letiltani, így látszik a látogatók véleménye... :-)
http://www.youtube.com/user/szavazzajobbikellen/about
Rettegnek a Jobbiktól a vörös és narancsos komcsik.
Noname oldalak kerülnek elő, mivel saját program híján a nem létező választási programjaikkal nem tudják megszólítani a könnyen manipulálható embereket, ezért marad a szokásos elhasználódott náci kártya. Legalábbis azoknak, akik ostobák és még hagyják magukat manipulálni.
ezek mind mind régi szoci szavazók.
a régi rendszerben is féltek.
akkor is amikor mszmp volt és rájuk szavaztak és meggyőződésből.
ez iylen fajta.
sunyi.
"a Jobbikra ma már trendi szavazni" Így van. Jobboldalinak maradni, de egy kicsit lázadni, jelezni a Fidesz felé, hogy nem minden tetszik, amit csinálnak. Több megszállott fideszes ismerősöm is Jobbikra szavaz, így akarnak "üzenni" OV-nak.
Szerintem elég lesz ez a ciklus a megerősödésükhöz, amennyiben sikerül nagy százalékkal bent lenniük.
"ha kérdezik v politika a téma elfordul lesüti a szemét á én nem fogalkozom ezzel, van amelyik annyit mond h jobb inkább nem megmondani mert félni kell"
Pont ezt mondta egy ismerős!Félni kell.Sok a spicli.Aki kapott valami pozit,vagy nyert valamit -megkenve-az gondolhatod hogy kiszolgálja ezeket.Ismerek ilyeneket nem is eggyet.
Amikor Miép-Jobbik-ként indultak akkor is rájuk szavaztam.Egyzserüen nem tudom elhinni hogy az emberek nem akarják a változást.Vagy még mindíg reménykednek hogy ha a régiekre szavaz lesz 3,6Ft-os kenyér.
A rendszer változás előtt volt két munkatársam,mind a kettő " meggyőződéses Kommunyíszten"!Eggyikük ráadásul még munkásőr is volt.Akkor voltak 19 évesek!!Mondom nekik mi az apátok f...át kerestek ott?Azt mondták meggyőződéböl.
Most akkor hiába beszélek az ilyen emberrel,olyan mint ha lónak imádkoznék.
"akik bizonytalannak mondják magukat,de félnek kimondani azt hogy hova húznak."
erre írtam.
a tipikus hovatartozását takargató szavazó maszopos.
hajnalban kel h elmenjen szavazni h ne lássák mások akiknek azt mondta , szomszédoknak h nem megy senkire se szavazni.
ha kérdezik v politika a téma elfordul lesüti a szemét á én nem fogalkozom ezzel, van amelyik annyit mond h jobb inkább nem megmondani mert félni kell (ez még a mszmp időkből ivódott beléjük) de nemcsak nyugererek, hanem az összes közép és fiatalabb proliféle tősgyökeers anyhja apja szoci volt mindig ebben nőtt fel emberke.
a Jobbikra ma már trendi szavazni. Néha egészen meglepő emberek mondják, hogy a Jobbikra szavaznak, főleg a fiatalok közül.
A Jobbiknak vannak nagyon jó meglátásai, nagyon is helye van a parlamentben, mint erős párt, de még mindig kell nekik 2 de inkább 3 ciklus, amire össze tudják szedni a pártba azt a mennyiségű szürke állományt, amire egy pártnak szüksége van ahhoz, hogy kormányozni tudjon, el tudja látni a hivatalokat megfelelően képzett (vagy legalább valamennyire képzett) pártkatonákkal.
Nem meggyőzni kell az embereket arról, hogy ne a szocikra szavazzanak, egyszerűen csak el kell mesélni nekik , hogy mik az aktuálpolitikai és a közelmúlt politikai eseményei és annak hatásai és maguktól átállnak (már akinek van agya, annak hiányában úgysem tudsz semmit csinálni).
A tüntetők a tegnapi Jobbik fórumon is megjelentek, természetesen egyen táblákkal, mint mindig. Kicsit sem átlátszó, hogy be vannak tőlük fosva mind a narancsba, mind a vörösbe bújt komcsi rendszerváltók.
http://kuruc.info/galeriaN/2012/nyiregyhazi_szerencsetlenek.jpg
nem akarlak elkeseríteni de azok jellemzően a szocik.
Mondja mindezt a szintén program nélkül újracsomagolt SZDSZ elnöke.
15%-ot remélem, nem érik el.
Orbán Viktor magatartása távol áll a demokratikus és a liberális gondolkodásmódtól is, de egy miniszterelnöknek ki kell állnia vitatkozni, az embereknek tudniuk kell, mit gondolnak a politikusok az ország jövőjéről - ezt Fodor Gábor mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Liberálisok elnöke szerint, ha valaki elutasít egy ilyen vitát, az a választók lenézése.
Sok minden lehet itt. Ez egy nagyon izgalmas választás lesz, az biztos! :-)
Fletó nagyon tud dumálni.De egyébként mindegyik.Azt nagyon megtanították nekik.Még szerencse hogy akik választási koalíciót kötnek azoknak talán 10,vagy 15%-ot kell elérni.Munkáspárti pedig a sok csalódott szoci aki azt gondolja hogy b...tok meg a nénikéteket ha szátszakadtatok!Szavazok Gyuszikára!!
Most így áll:
http://postimg.org/image/n3clbkmut/
Tényleg érdekes a Munkáspárt és a DK. Nem i studom, melyik érthető kevésbé, talán a DK abszurdabb.
A Jobbik 20% talán nem i stúlzás.
Az mszp állása szívmelengető...
Én ezt szoktam nézni.Talán a Magyarország topikba linkeltem vagy 3 hete.Szavazni csak egyszer lehet,a rendszer nem engedi.Fidesz 41%-rol indult,a Jobbik 16 vagy 17%-rol.Meglepő a Fletó és a Munkáspárt.Én a bizonytalanokban bízok.Vagy inkább azokban akik bizonytalannak mondják magukat,de félnek kimondani azt hogy hova húznak.