Olyan messze vagyunk tőle mint a magyar gazdaság Hongkongtól kb. :) De azért egy meccsre nagyon felszívja magát MU még megtréfálhatjuk őket.
Olyan messze vagyunk tőle mint a magyar gazdaság Hongkongtól kb. :) De azért egy meccsre nagyon felszívja magát MU még megtréfálhatjuk őket.
Moyes már úgyis BL győzelmet vízionált, kár izgulnod... :)
Mindegyik meccs nagyon jónak ígérkezik. Dortmundot se írnám le nagy küzdők, Atletico is elég erős
Egyedül a Bayern néz ki biztos favoritnak, de hát sebzett oroszlán az igen veszélyes, úgyhogy helyükben azért félnék. :)
Ez a Chelsea - PSG az viszont nagyon jó lesz... összecsap az orosz tőke a közel keleti olaj milliárdokkal...
Én nem szeretem a franciákat nagyon, de mivel a PSG -be francia alig van ezért nekik szurkolok...
Hát ha így játszunk mint eddig a szezonban akkor már az is meglepetés lesz. :)
Viszont ha ezt mind elfelejti a csapat és elkezd focizni akkor még akármi is lehet. Bl-ben akar indulni MU jövőre akkor idén meg kell nyerni. Ennek esélye szinte 0 főleg ilyen játékkal. De azért még nem estünk ki.
Meglepetést? Ezek szerint 5 gólnál kevesebb lesz a különbség? :-)
Figyeltem a történéseket, és nem vagyok tökéletesen elégedett! :-)
MU Bayernen meglepetést érzek. Annyival jobbak most, hogy meg kell leckéztetnünk őket. Felfoghatjuk Barcának is őket mert úgy játszanak mostanában. :) Ennél nehezebb ellenfelet nem kaphattunk volna.
Gyakorlatilag a MU már ki is esett... :-)
PSG-Chelsea az viszont jó kis meccs lesz...
Real most lelépi a Dortmundot szerintem nagyon...
A Barca Atletico is érdekes lesz, talán a Barca kicsit esélyesebb nálam de pénzt nem tennék azért rájuk...
A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
FC Barcelona (spanyol)–Atlético Madrid (spanyol)
Real Madrid (spanyol)–Borussia Dortmund (német)
Paris Saint-Germain (francia)–Chelsea (angol)
Manchester United (angol)–Bayern München (német)
Kedvenc magyar csapatom(régen, mert már nem foglalkozom a magyar bajnoksággal) sem fog megmenekülni az enyészettől....
Vsz ilyen átjáró középpályával , védelemmel ebből a 7 csapatból egyik ellen sincs esélyünk.
Dortmund, Atletico, Psg talán a kedvezőbb ellenfelek.
Bár a Barca sincs éppen top formában.
De ilyen védekezéssel mindegy kit kapunk. Tegnap simán rúghattak volna 2-3 gólt a görögök is.
Olyan állapotban van csapat még Nb1-ben is lenne félnivalója kis túlzással.
Én ezt nem is értem. Tegnap 3-0-nál védekeztek ez még rendben, de annyira hátul húzták meg a védővonalat mintha magyar válogatottat láttam volna.
Egy fos görög csapat ellen. Ezt a görög csapatot egy formában lévő MU, akár csak a tavalyi 5-6 góllal lazán lemossa hazai pályán .
1Mrd már nem számít.... viszont a többi 150-200 Mrd már igen.
A kormány által jóváhagyott program értelmében a Vasas SC egymilliárd forintot fordíthat új labdarúgó-stadion építésére. Az angyalföldi klub MTI-hez csütörtökön eljuttatott tájékoztatása szerint körülbelül 3000-3200 néző fér majd el benne. A két kapu mögötti rész az első ütemben üresen marad, hogy később igény szerint, további forrásokból bővíteni lehessen a nézőteret.
A klubtól kapott információ szerint a jogerős építési engedély birtokában még az idei év második felében kiírhatják a közbeszerzést, a kivitelezés ezt követően a csapat programjától is függ.
Markovits László, a Vasas SC elnöke elmondta, az egymilliárd forintot a magyar állam és az MLSZ előírásait betartva a lehető leghatékonyabban szeretnék felhasználni. A beruházás fontos célja, hogy olyan kiszolgálóegységeket építsenek, amelyek a családok számára is vonzó programmá tehetik a mérkőzéslátogatást. A sportvezető kifejtette az előkészítő munka szoros együttműködésben zajlik Vági Mártonnal, a magyar szövetség főtitkárával, illetve Vígh László kormánybiztossal.
A Vasas a honlapján arról is beszámolt, hogy bár az anyaegyesület elnöksége éppen egy hete úgy döntött, kiszáll a labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaságból, ez nem azt jelenti, hogy elengedné a profi futballt.
„A Vasas SC, mint jelenlegi százszázalékos tulajdonos december 31-ig minden tartozást, kötelezettséget vállal a múltból, a létesítményeket a mérkőzésekre és az edzésekre bérleti díj nélkül biztosítja és fenntartja. A következő idénytől pedig, amíg a csapat az NB II-ben szerepel, 50 millió forinttal járul hozzá a csapat működtetéséhez” - olvasható Markovits és Jámbor János, a felnőtt labdarúgócsapat jelenlegi főtámogatója közös közleményében, amely kitér arra is, hogy élvonalba jutás esetén az összeg felfelé módosulhat, de erről még nincs konkrét megállapodás a felek között. Jámbor azt szeretné, hogy az együttes két éven belül visszajusson az NB I-be.
A Vasas elnöksége múlt héten arról döntött, hogy nem kíván még egy százalékban sem tulajdonos maradni a Vasas Futball Klub Kft.-ben, nem tart igényt elővásárlási és visszavásárlási jogra.
Szerintem egyedül a Dortmund ellen van reális esélyük a tegnapi játékukat nézve...
Vékony volt ez a győzelem nagyon...
Gratulálok! Akkor most jöhet a Barca!