Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: nincs cím

#696518 Bendeguz Előzmény: #696376

hotelben ilyen konszierzzzzssss (vagy hogy írják a csigazabálók) munka nem érdekelne? kell hozzá a stílus, az ész, a talpraesettség. nem tudok konkrét állást, csak tipp részemről.

Én se fogadnám el. Nem l…

#696479 walex

Én se fogadnám el. Nem lenne sok kedvem finoman szólva is nagyrészt ritkán mosakodó, rikácsoló, bodzaszedő primitív állatokkal együtt lenni. Errefelé ugyanis nagyrészt ilyenek dolgoznak a közért. Nem véletlenül lett kitalálva a magas színvonalú oktatási anyag. Rajzoljon ugye napocskát.

#696477 walex Előzmény: #696354

Az kemény. Egy kalappal a kereséshez!

Nem egyszerű, tavaly én is voltam ebben a cipőben. Igazából azt nem értem, hogy a Munkaügyi Központoknak mi értelme van. Egyáltalán létezhet olyan ember ebben az országban, akinek segítettek ezek már valaha is elhelyezkedni? Tipikus sóhivatal. Meg kéne szüntetni, sóval behinteni.

#696374 Euroman Előzmény: #696342

azért olyat, aki semmit sem beszél, tömegével nem vesznek fel...álláshirdetésekben még a mosogatóknál is előírás a német nyel értése, még rendesen beszélni, vagy írni nem is tud...Mo.-n álláskeresőtől az álláskeresésért nem kérhetsz pénzt....múltkor beszéltek erről a tv-ben, hogy valami csaló lelépett a pénzzel...tanácsadó mondta, hogy soha nem fizessenek, mert ez törvényellenes...én is keresek olyan állást, ahol kinti munkához kellene magyar nyelvtudás, de ilyen csak néha van a neten, és az is messze, salzburgban, vagy tirolban...

#696354 Davenport Előzmény: #696299

A párom és én is hasonló cipőben járunk. Most már átérzem, amiről már egy ideje írsz.

#696342 Tapasz Előzmény: #696324

Vagy pl. kísérőként mész azokkal, akik nem beszélnek semmit, tolmácsolsz, segítesz kitölteni a különböző német nyelvű papírokat a kinti hivatalokban. Mint egy kinti képviselő, óra díjért, vagy fix zsozsóért, monnyuk 200 km es körzetben, estére otthon vagy.

#696339 KawaBazsy Előzmény: #696324

Ezt gondoltam. Viszont Kelet M.o. tele van csóró, alulfizetett munkavállalóval, aki menne ki dolgozni.. A legtutibb az lenne, ha olyan melókat lehetne találni, ahol nem is kell annyira a némettudás, csak max 1 embernek, mert brigádban dolgoznak.. Lehetne úgy is, h én szedem össze az embereket, te meg onnan jársz ki munkaadókat keresni. Iroda lehet ott is, meg itt is..

#696324 Euroman Előzmény: #696321

hát mondjuk innen Sopronbó és környékéről már minden épkézláb asztalos, festő, ács, kőműves, pincér, de már még a gumiszerelők is elmentek...egymást ajánlják be, van amelyik még németül se tud, mert elég ha 1-2 beszél kicsit, az elmondja a többinek mit kell csinálni....a legtöbb ilyen helyen már középkorú szakival se lehet itt találkozni, csak szakmunkásképzőből frissen kijött ifjakkal...ápoló, gondozó sincs már, szóval itt eléggé kiürült a piac

#696321 KawaBazsy Előzmény: #696299

Csináljunk vmi bizniszt. Te Sopronban, én Bpesten, mindketten beszélünk németül, angolul.. Pl lehet szolgáltatás is, mit szólsz monnyuk munkaerő közvetítéshez? Tapasztalataim szerint a melósok többsége elég szerencsétlen, el sem mer indulni, meg nem beszél nyelvet, lehet olyan szolgáltatás, h végig fogjuk a kezét.. Persze először kell keresni munkakadókat, majd felkutatni a megfelelő munkavállalót. Igény az lenne.. de mondhatsz más ötletet is. :-)

#696299 Euroman Előzmény: #695244

a jelek szerint ez sem jött össze...ehét hétfőn kezdődött a 16-ik hónapom...

#695275 Ibiza Előzmény: #695262

anno jöttek pénzügyi tanácsadók hozzám..nem kellettek csak érdekelt a módszerük és a technikájuk..érdekelt mennyire tudom kimoccantani őket..vagy kihozni belőlük a valót..

ott tapasztaltam a cipő néha nem sikerült..vagy rágott volt a köröm..a többség azért odafigyelt..bevallom élveztem mikor úgy jött be mint a foximaxi és összezavarva lépcsőben megbotolva mentek el..tudok egyszerre két vagy három dologra figyelni..és folyamatosan 2-3 dologról beszélni..vissza visszatérve és folytatva az előzőt..alapból gyorsan beszélek és gondolkodom..néha lassítok majd gyorsítok..esetleg halkan vagy hirtelen hangosabban beszélek..kínos csöndet csinálok..ezeket akkor használom ha látom vetít a delikvens..nem az akinek mutatja magát..elég gyorsan elfáradnak.10-20p már elég.

Sztem mindenkinek olyan ruhában kell megjelenni amiben saját maga lehet..ahol elő van írva a viselet ott ezen belül kell megtalálni a saját konfortját.

#695265 Euroman Előzmény: #695262

marketing és pr mellett tárgyalástechnikát (amibe öltözködés is beletartozik) oktattam a volt melóhelyen ügyfélkapcsolati munkakörben dolgozóknak...ismerek minden alapvetést, és ezeket be is tartom.

#695262 Euroman Előzmény: #695259

cipő nálam az alap:) ragyogóra suvickolt fekete, nem csámpás, hozzá fekete térdzokni, hogy a lábszár ne látszódjon ki.....köröm a hétvégén szutyi volt a kerti munka után, de van saját maniküröző gépem, amivel a saját és a szüleim körmét rendben tartom....nemcsak levágva, de szépen legömbölyítve, polírozva:)))

#695259 Ibiza Előzmény: #695244

:) megnéztelek volna..eszemmel azt gondolnám egy értelmes embernek nem számítanak a jelvények a látszat..oszt még is.

cipőre figyelj...sokan azt kihagyják..és a kezedre..köröm ilyesmi..gondolom tudod te ezeket de néha az ember átlendül..kézfogás ideje, erőssége..a beérkezés dinamikája..