Ezt előtte kell kell megtenni, nem megint utána ifjú padavan :-)
Ezt előtte kell kell megtenni, nem megint utána ifjú padavan :-)
Sokan a prostituáltakról is ezt gondolják :-)
Várom hogy az enefi 10k fölé menjen, eladom a házat és beleteszem nagyanyám járókeretét is! :D
10 felett lesz érdemes belevenni, nem nyolc alatt. Tudod, minél drágább, annál jobb ;)
valahol 5 és 6 között figyeltük a dupla alj miatt, de azt csak később hozta létre és már másra koncentráltunk.
A JCP maga a veszett fejsze. Kis hullámzással halad lefelé folyamatosan, most is lefordul ebből a fickós felugrásból. A gyertyáit elnézegetve nyóc alatt úgysem vettetek volna, oda meg minnyár vissza is megy.
és mikor jön a világvége? van még 2 év a bő esztendőkből?
jcp még nem veszett fejsze, elindulhat Föld körüli pályára
nem is értem mivel tudtuk egymást ennyire lebeszélni... emelkedő trend, ék lefelé, minden adott volt. valami szHaros fibo szintet letört, nekem arra aktiválódott a stop loss, azóta nem figyeltem. emberek! merjük egymást "lehülyézni" ha tényleg ennyire vakok vagyunk!!! :) de most komolyan... jcp dettó
FSLR elszállt, ennyi :S és persze nem vettem, mert mostanában semmire nincs időm
Már látom, hogy csúnyán megütöttem ezzel a bokámat. A kereskedési elveimben nem szerepelt az esés megvétele sosem, most még az a szerencse, hogy a legkisebb zsetonnal vettem a mux-ot. Az arany is fontos támaszt tört le. A FED is csökkenti a QE-t, szóval az aranynak reszeltek.
16 dolláros célár jött rá. Bár ezeknek sosem hiszek.
Tripla alj, talán.
AMPE talán fordul?!
FNMA lassan támaszon, 2-ön sztem komolyan fontolóra veszem.
AKS fundásan nem ér semmit, de TA alapon sztem ma jó vételi jelt adott, durvát ment.
FSLR 59-60 megütésével vételi jelet ad megerősítve.
STX minden szempontból jól néz ki (fundásan is).
K+S szépen megindult sáv teteje felé.
Gazprom nagyon olcsó, 6% feletti osztalékkal, 3 alatti P/E-vel...
TA alapon jól néz ki, de fundásan jó indulattal is csak átlagos, inkább gyenge és túlértékelt
aranyat kerülöm; kedves volt veled, adott kiszállót
én se tudok mást mondani, ez is menni fog az amcsi átlaggal. ha fel akkor fel, ha le akkor le.