Neked mennyi?
Nekem nem 21 Ft!
Neked mennyi?
Nekem nem 21 Ft!
A mérleg saját tőke során szereplő adatot el kell osztani részvényszámmal.
Nem!
TP-nek!
Szerintem nem józan?!
Inflexió!!!
Neked a múltkor hogyan jött ki az egy részvényre jutó saját tőke???
Pontosan kiszámítva!
Mert már teljesen össze vagyok zavarodva....-))))
Mit is?:-))))
Letisztult kapitalizáció???
Itt a manipulátor!!!
Tessék!!!
Józan?
A jó beszállóval nálad nem volt hiba, csodállak érte, és ezentúl komolyan figyellek. Egy lényeges dolgot viszont nem jól látsz szerintem. Ebben a cégben már rég nincsenek spekik, csak minimális tulajdoni hányaddal. Az elmúlt két év arról szólt, hogy a nagyok kiszórják őket, és sunyiban bevásároljanak. Ezért nem a spekiknek hajtják fel az árat, hanem saját maguknak. Nekik rengeteg részvényt kell magas áron a spekikre sózni, ehhez hosszú idő, magas árfolyam, és bizalomépítés szükséges. A következő évek erről fognak szólni. Én a helyedben, ha lenne egy ilyen szuper beszállóm, és erős késztetésem a kiszállásra, a tervezett céláron kivenném a tőkét. Ha jól veszem le, ez nálad a pakk nagyjából felének eladását jelentené. Így már nem bukhatsz. A többit pedig eltenném hosszú távra, megadva az esélyt, hogy immár kockázat nélkül igazán nagyot kaszáljak az ügyön. De nyilván csinálj amit jónak látsz, ez csak egy ötlet a részemről.
holnap 22ig emelkedhet és akkor mér 200000 pluszba vagyok:DDD
ez a vett fizetett elemzés elég kishitű, bezzeg Rényi 22K-st hozott 1.2K-nál....
Te látsz fantáziát a cégben, Én csak egy sztorit, de sztm megférünk egymás mellett. Neked jó lesz akkor nekem is :))