Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#69591 Kissherceg Előzmény: #69586

ezek már régi sztorik... Majd bejelentik, akkor elhiszem, addig egy karaktert sem a cégtől. Túl jól ismerem őket :) Jó beszálló jó kiszálló a siker kulcsa a tőzsdén, engem csak ez érdekel, ezen próbálkozom. Kovács sem jótékonyságáról híres, hogy spekik kedvére tenne, ésszel kell a kaksiban nyúlkálni, ahogy Bargain is megmondta!!!!!!!

#69590 akpo7 Előzmény: #69585

Annak meg nem szamoltam utana. Szamomra egyebkent ez a 14 HUF nem jatszik, a strategiat legalabbis nem befolyasolja.

#69586 Johny King Előzmény: #69583

Hírt várok Herceg, még hírt!

Legalább kettőt!

Alapról, és szerződésről!!!

Többet nem mondok!

#69583 Kissherceg Előzmény: #69579

Pf az pf :)

Azért nem hiszem, hogy kovács megvenné phylt, nem hiszem annyira kellene neki adót optimalizálni. :) Jöhetne bejelentés tulajdonosi részvényváltozásról.

#69582 akpo7 Előzmény: #69579

Sztem engem is. :) Gondolom, nem veletlen jott le zaro elott es modositottak zaro utan!!!! :D

#69579 Johny King Előzmény: #69576

Alapszabály!

Egyébként igazad van, de azt még nem tudjuk!

A portfolio már módosította is a cikket, már nincs benne az ár!

Engem egy ilyenért kirúgnának!

#69576 akpo7 Előzmény: #69566

Ez milyen dokumentbol van? Ugyanis ha ez igaz, akkor ez 20 felett van, mert a mai napot is bele kell szamolni. Ugyanakkor az IFRS egy reszvenyre juto konsz. ST az torveny, tehat a min. kivezetesi ar lehet az (nem hinnem, h. megkapna hozza eleget, csak mondom).

#69566 Johny King Előzmény: #69543

Ajánlatot csak készpénzben és forintban (HUF) lehet tenni és csak olyan részvényenkénti

áron, amely nem lehet kevesebb, mint a Budapesti Értéktızsdén az ajánlattételt megelızı 30

napos idıszak alatt a társaság részvényei tekintetében kialakult forgalommal súlyozott napi

átlagár 250 %-a.

#69558 akpo7 Előzmény: #69556

Ha +/- 15%ra visszaalitjak a limitet (A kat. rv.), akkor csak 17 lehet (17.25 a +15%)!

#69543 akpo7 Előzmény: #69523

Jo "sok" az elado a vegen. :)

Atlagar forgalommal sulyozott kell v. sima? 30 v. 60 napos?

Jo lenne tudni, holnap is valtoztatjak e a 15%os limitet v. nem!?

#69539 Tumor Előzmény: #69523

átlagárat egészen pontosan miből számolják? mert ha az összes kötések árából meg nagyságából, akkor az utóbbi pár napban a nagy forgalom miatt sokat változhatott