Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#695616 Sumér harcos Előzmény: #695609

nem... :)

kutyát becsuktam,és 1 óra alatt sikerült kivadásznom onnan...

mostmár 2 nap után éppen ideje a nyugi,mert a kutya is, macska is,én is idegzsábát kaptam már....mindenki mindenkitől.

ez olyan kis béna cirmos növendék macska volt,hogy segitség nélkül soha nem jutott volna ki:)

#695610 Pyxis Előzmény: #695567

A magyar rally pályákon Hadik Bandi astra gsi-vel, majd opc-vel megalázta a komplett Type-R armadát a 2000-es évek elején.

#695551 Sumér harcos Előzmény: #695534

OFF

kutyám fogott egy macskát, ki van a faxom velük már 1napja....

tegnap éjjel terelhette be egy vágott tüzifa rakás alá...az egész udvaron ez az egy rejtekhely van....semmi más...

hogy jött be,azt sem tudom,körben tégla kerités van,kutya van...szinte lehetetlen...

már reggel mutogatta nekem hogy menjek oda.....de nem sokat foglalkoztam vele...

egyedül volt itthon...egész nap a macsekkal...onnan beterelte a saját kennelébe vhogy,(a macska szerencséjére az csukva volt,ő a résen befért,kutya nem)

na most.. este érkeztem,mutogatja nekem- mit fogott a kennelben...nem láttam semmit,mert egy papirkarton volt még bent...bemegyek megrugom,nekem ugrott alóla a macsek...majd infarktust kaptam tőle..

erre rohantak egy villámgyors kört az udvarban puffogva,morogva....és visszaterelte a farakás alá...és ott agyal...

most 1nap alatt ott vannak ahonnan indultak...:)

probáltam vhogy kicsalni,de xarik a fejemre a macska....ráuntam itt este,majd elmegy ahogy akar..

gondolom szomszédok hogy örülhettek ennek egész nap,felért egy forradalommal.

ON

#695534 KawaBazsy Előzmény: #695491

Bnő csodálkozott, h miért nem motorral jöttem, tavaly ilyenkor már rég 2 keréken jártam.. Megszeretettem ezt a kocsit, tetőablakot kinyitva ugyanúgy van nyitottság érzet, ugyanannyit eszik, mint a motor, de a sok cuccot kényelmesebb hozni.. már bevált, mint második autó.

#695491 Sumér harcos Előzmény: #695488

akko nemtom,lehet az én vti-m piszkált volt tudtomon kivűl.

1.5 90lovas civicem is volt,én meg arra nem emléxem,hogy tudta volna 165-öt 3-ban:)

mondjuk az 1.5 Hondám 1996-97-ben volt,1db tűzpiros 3ajtós.

#695465 KawaBazsy Előzmény: #695354

Neked volt VTI-d is ugye? Most néztem a youtube-on, h abban rövidebbek a fokozatok, mint az 1.5i-ben, sőt, 2-ben 100-at megy, ez meg 115-öt..