de most tényleg. Megnéztem, elég sokat esett, lassan beéri a keg és társait.... :))
lesz itt fordulat? Futárt emlegetik, de az gondolom már rég beépült.... pontosabban leépült az árfolyamban. :))
de most tényleg. Megnéztem, elég sokat esett, lassan beéri a keg és társait.... :))
lesz itt fordulat? Futárt emlegetik, de az gondolom már rég beépült.... pontosabban leépült az árfolyamban. :))
áááá alig...
látsz benne fantáziát? ez ilyen 4-500 ft-os papír volt korábban, nem? mitől ment át tolvajkategóriába? vmi gáz van a cégnél?
de tegnap is nagyon magas forgalommal tartották, okos pénznek tűnik a dolog, mert nem akarja elrepíteni az árfolyamot, csak mindent összegyűjt, lehető legolcsóbban
ez valami ritka rondán fest
szvsz lesznek itt még millió db-os átkötések,szerintem arra várunk....
na, veszek nagyobb tételt, sztem most mindenki eladta elmult par napban, aki el akarta
Jó lesz ez,csak meg kell várni míg kilikvidálják a tulajokat,szvsz már nincs messze,nő a forgalom....
Én kerülöm ezt mióta visszajött a régi vezetés tavaly, lenyúlós banda...
ok, legyen úgy, van rá pénz is, türelmemet pedig úgyis fejlesztenem kell
majd 180-200 kozott duplazz ra, hatha megcsinal egy duplaaljat :)
ha 2014 vegere se tud javulni az eredmeny, akkor ez a mgmt is egy...
nagyon gáz ez a papír, bánom, h. vettem belőle egy keveset
parádés teljesítmény a csodás hírekre...
kapott egy derék beöntést
elég rútul fest az idei teljesítménye
Rendkívüli Közlemény
Bennfentes részvény tranzakció és szavazati jogot biztosító részvény, illetőleg szavazati jog mértéke csökkenésének bejelentése
Budapest, 2013. október 31.
Ezen tájékoztatás a szavazati jogot megszüntető által 2013. október 30-án a Synergon Informatika Nyrt.-nek átadott adatok alapján, a szavazati jogot megszüntető bennfentes személyek megbízásából történik.
Ezen tájékoztatással a Synergon Informatika Nyrt., mint kibocsátó a saját és a bennfentes személyek tájékoztatási kötelezettségének tesz eleget.
A SYNERGON Informatika Nyrt. tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a saját nevében, valamint befolyással rendelkező tulajdonosa a NAVIGATOR Investments Zrt. (1052 Budapest, Bécsi utca 1-3. félemelet 11., Cg.: 01-10-046651) megbízásából bejelenti, hogy a NAVIGATOR Investments Zrt. Synergon Nyrt-ben meglévő részesedése, korábbi értékpapír-kölcsön ügyletek zárása eredményeként 15,85%-ról (1.473.991 db) 8,33%-ra (774.549 db) csökkent.
Synergon Informatika Nyrt.
Változás a Synergon felsővezetésében
2013. október 30. 21:13
Jutasi Zoltán Zsolt lemondott igazgatótanácsi tagságáról, áll a társaság BÉT-közleményében.
Jutasi Zoltán Zsolt lemondott igazgatótanácsi tagságáról, amellyel az igazgatótanácsban az elnöki pozíciója is megszűnt, egyúttal az igazgatótanácsi tagság megszűnésével Jutasi Zoltán Zsolt Audit Bizottságbeli tagsága is megszűnik.
Az igazgatótanács Gansperger Gyulát választotta az igazgatótanács elnökévé.
Az igazgatótanács rövidesen intézkedik a társaság rendkívüli közgyűlésének összehívásáról, annak érdekében, hogy a közgyűlés új tagokat válasszon az igazgatótanácsba és az audit bizottságba.