Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#695390 Csusza Előzmény: #695380

Ma sem tdt longolunk! :-) Szar minden, ronda usa és kínai hírek, péntek van, ráadásul vasárnap krími népszavazás (tudjuk, mi lesz az eredmény),mi kell még a jóhoz?

Hol lehet a következő szint lefelé napost nézve? 3300 körül? Szerintem.

#695309 Csusza Előzmény: #695302

Ó Dzsízösz! Ezt meg mi lelte már megint? Ma is egy beadásra érek haza, szép.

Már meg sem kérdezem, mi történt ma délután...

(A földműves shortomnak ugyan jó ez, de akkor is beteg.)

#695307 Tapasz Előzmény: #695304

Vettem 3558 ért, de most már nem nagyon akarok venni, csak kisebb pakkokat. Most jön majd a pozi menedzselés bauershorttal

#695304 Tucsok Előzmény: #695302

Pont akartam kérdezni hogy meddig van vételi pozíciód OTP,Richter ? Neked szokott lenni lefelé 6-8 % ha jól tudom ?

#695299 Ibiza Előzmény: #695294

legközelebb 3200on veszek..2600on meg eladok mindent mint a süni a reklámban..oszt tolom otp-be..

na vettem..a ma átváltot…

#695294 Ibiza

na vettem..a ma átváltott eurért otp...

mint tudjuk erős valuta olcsó részvény az vip beszálló..

#695133 picirigo Előzmény: #695101

Ne idegeskedj tesó, nincs még itt a fordulat (sajna)! Short zárások voltak azok szerintem.

#695132 banyaiz Előzmény: #695124

Rövidre vsz ez az osztalék ami pozitív. Választás az elég lefutottnak tűnik, persze várjuk meg, de egy fidesz győzelem a papírforma jelenleg. Esetleg kérdés 2/3, vagy sima többség. Ennek a piaci hatásai hát nem tudom talán a 2/3 negatív hír lenne piacnak, a nagy kérdés inkább folytatják e a banki szopatást , vagy visszavesznek ebből. Vsz kínálja magát minden szempontból , hogy lassan lassan visszavenni, de inkább gyorsan. :)

Régiós gazd helyzetben én optimista vagyok, de nem gyors sztori, főleg ilyen ukrán balhékkal, széthullanak itt a szomszédban a jógyerekek.