http://stooq.com/q/?s=eurpln&d=20140321&c=10y&t=c&a=lg&b=0&r=eurhuf
igen, emelkedő 3szög. a mai napon megkezdte a kitörést..
http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/keteves_melypontra_utottek_a_forintot.1.196511.html
Én nem TA-zom.. annyira nem vonz..nekem tapasztalat..310en (ma 312őn) váltok meg 316on..alapból 320 fölé nem várom..
Tudja valaki mikor lesz jegybanki kamat bejelentés?
..nekem megfelel a hozadék..
Van egy ravasz tervem..meglátjuk.
sok konkrétumot nem írtál..mivel használtautót akart venni erről beszéltem..új autó engem nem érdekel..
270 feletti CHF-nél az állam állja a teljes egészében a 270 feletti törlesztő részt (kamat + tőke is!), 270-ig fele-fele arányban az állam és a bank fizetik az aktuális valós kamattörlesztés és 180 közötti különbséget, tőkerész különbségét állja a magánszemély.
Tehát valahol 270-es CHF-nél már elvileg nagy motiváció nyílhat HUF erősítésre.
(Sztem választások után az árfolyamgát szerződés idejéig tartó kiterjesztését léphetik meg, mint végleges megoldás. Ez kiszámítható veszteséget okoz a banknak, államnak, Jóskának / Gizinek - illetve nekik nyereséget. Forintra konvertálást szerintem nem tudják megoldani.)
Rablás. Másfél évig bent volt a pénzem AXA lekötött betétben, 3-7% között mozgott a kamat. Amit összeszedtem ezzel, az mind elment most tr. adóra és átváltási költségre. Rohadtul megéri ebben az országban pénzt tartani :(
Raiffeisennél EUR oda-vissza váltás 2 x 3,60 Ft, USD 2 x 2,60 Ft...a semmiért...
Citibanknál MNB középpel tudok vásárolni (kábé), aznapin váltják eurora. Ha saját EUR számlára küldesz pénzt bankon belül, akkor az összegtől függő az árfolyam. Tobb milliónál +8Ft, kevesebbnél +10Ft. Áldozat, mert nonszensz árfolyamon váltják.
Ez azért nem igaz. Van infóm az egyik nagy csoport árairól (abból 2 márkára), simán lekövetik a Ft gyengülését, mivel fizetni euróban kell kifelé.
Kb. 1 hónappal ezelőtt emeltek 3,4%-kal, miután bejött a 315 körüli szint.
Másik márkánál januárban emeltek, majd szintén 1 hónapja 1,8%-kal.
Érdekes lesz az infla adat,ha kifut a statisztika szépítő rezsicsökkentések hatása a választások után. Egyből befigyel egy 3-5% közötti adat alsóhangon szvsz.