Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#695009 ikszf Előzmény: #694971

"ezek jól hoztak"

miért hoztak jól?

úgy nézem, hogy kb másfél éve vetted, egyszerűség kedvéért legyen mind 275-ről, így 14% árfolyamnyereség

ft-ban mennyit kamatozott volna?

oda-visszaváltásod költsége? (ha fizikai)

eurhuf long tartás költségei? (ha határidős, vagy cfd, vagy egyéb...)

#695005 Bendeguz Előzmény: #694997

Egyben kell sok pénz, nem lett volna jó lefogyasztani az itthoni keretet. 1 hónapja lett fix, hogy megyek, így nem maradt más választás, drágán kellett átváltani. Ez van, áldozatot hoztam. :(

#695004 Bendeguz Előzmény: #694994

A willhaben.at-n szoktam nézegetni és jóval olcsóbb, mint itthon. Az adókról hallottam, hogy magasak.

#695001 Euroman Előzmény: #694963

az időtartamokkal bánj óvatosan....próbáld ki, aztán majd kiderül...én éltem kint diákként, 2-3 hetente hazajöttem a családhoz....nem hiányzott semmi, csak jó volt a családhoz jönni...hiába beszéltem a külföldi diákok közül a legjobban németül, mindig csak Scheiss Ausländer-nek éreztem magam...akkor ennek ellenére maradni akartam, de munkavállalási engedély hiányában (1993-at írtunk) nem jött össze...ma már, hogy van rendes otthonom már csak ingázás jöhetne szóba - teljes kitelepülés nem - de ez sem jön össze....és ami nem off:devizákból tavaly ilyenkor kiszálltam kötvény alapokba, és az nem volt rossz döntés....2013 évvégén még egyszer volt több devizám, de mivel decemberig nem mozdult, kiszálltam....lett belőle tkom, fhb, richter, ami január-februárban jól mozgott...most meg tanácstalanság van.

#694997 Ibiza Előzmény: #694975

te tudod..

de váltasz a számládra egy kártyát és épp annyit váltasz amennyit kell..1 hónap után -vagy nem tudom havonta vagy hetente van fizetés a labancoknál- már csengenek az eurók.

Itthol nem mentek fel annyival az autóárak mint amennyivel eur..1-2 évet meg kibírod magyar autóval..nyílván több szempont van...

ha tervezted kimész akkor nemrég 295 ön is válthattál..volna volna..ez 15 Ft..10k eurnál már 150 rugó..

#694994 Passionata Előzmény: #694986

Nem okoskodnek de keves helyen dragabb az auto mint Ausztriaban , kulonosen most , hogy felemeltek a NoVAt.amugy a magyar viszonyokkal egyetertek.

Arfolyam, en is 360as regiot hallottam am azt vartam , hogy elotte lesz egy eros lefele kor

-megnyugtatando a valasztokat/dev.hiteleseket

-kitomni a narancsboruket.

No ez ugy latszik elmarad/t.

#694986 Bendeguz Előzmény: #694980

Nyugodj meg, 400-as eurónál is megéri Ausztriában autót venni. Már csak azért is, mert nincs sZarrá padkázva, nincs szétbuherálva, gittelve a roncs, stb. :)

#694980 Pyxis Előzmény: #694975

Ilyen gyenge forint mellett a külföldiek is ide járnak autót venni.

5000 euro-ért csak városi kisautókat láttam értelmes állapotban, nagyobb autót kb. 8-10000 magasságában nézelődnék.

#694975 Bendeguz Előzmény: #694971

Technikailag is az eur mellett döntenék, de tényleg hihetetlen volna 320 fölé menni. Viszont nekem EUR kell, a sógorokat nem tömhetem ki forinttal.

#694973 Ibiza Előzmény: #694971

Én 320 fölé nem várom..de van egy kettős érzésem dobnak egy jelentős leértékelést ha nyernek..sok gazdasági könyveben írnak erről..lengyelek a példa..állítólag lengyel szintig akarják levinni alapkamatot is.

#694971 Ibiza Előzmény: #694955

pont most? én lassan átvátom Ft-ra..66%-ot tervezem..ezek jól hoztak..jobbára 275 alattiak..

#694970 Pyxis Előzmény: #694962

Jól teszed, hogy elmész. Örülök, hogy nem azt írtad: látra szóló kamat 0,00....... :D

#694963 Bendeguz Előzmény: #694957

Nem ő az egyetlen. Jövő héten csináltatok útlevelet 10 évre. 40 éves korom előtt nem tervezek visszajönni, csak romkocsmázni meg qurvázni.

#694962 Bendeguz Előzmény: #694958

Ebből fogok élni Ausztriában, veszek egy autót, kifizetek 3 havi kauciót, 1 havi lakbért, rosszabb esetben 2 havi makler díjat. Már el is ment az egész. Onnantól amit kapok, az osztrák számlára megy. Be se kell fektetnem, a forinthoz képest menni fog 10-30%-ot magától is.

#694961 Bendeguz Előzmény: #694956

Hahahaha, láttad te már hányan szoktak tüntetni? Két körzeti megbízott szét tudná verni az egészet. Ez az ország elveszett, ennél ezerszer komolyabb dolgokban sincs még csak közfelháborodás se, nem hogy tüntetés.

#694959 walex Előzmény: #694956

Nem fog kamatot emelni szvsz, addigra lemegy a választás legfontosabb áprilisi része. Majd ősszel belengetik gondolom megint a nagy devizahiteles megmentést, oszt' a sült galambra várók megint elhiszik.

Szerintem 330-350 közötti tartomány lehet a céljuk.