Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#696238 banyaiz Előzmény: #696235

Csak lebirkóztuk őket. Eléggé sebezhető a csapat. Középpálya , védelem nem tűnik túl acélosnak. Kell építeni egy új védelmet, középpályára pedig kellene egy 25 éves Giggs, Scholes. :)

8 között komoly csapatok vannak már csak. Csoda lenne 4 közé keverednénk.

Tegnap néztem a Chelsea meccset milyen védelem volt már, törökök nem jutottak kapu közelbe.

#695829 banyaiz Előzmény: #695825

Szerencsére nem láttam. :) Szenvedünk szenvedünk pont most olvasom SAF önéletrajzát dicsőséges időket. Az öreg kardjába dől pool elveri csapatot hazai pályán, ősi ellenség.

#695824 Sumér harcos Előzmény: #695785

ááá..jelenleg 2helyen focizom hetente..

az egyik alakulatban van jelenleg 77éves is,de további 2fő 70felett.

tehát 1937-es születésű emberrel is rugom 1ütt,attól nem hiszem,hogy korosabb vagy?:)

#695785 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #695781

Én mennék, csak már az öregfiúkból is kiöregedtem :-) Ettől még persze edző és "főszervező" lehetnék... de 5 percet minden körülmények között vállalnék az elején (hintenék 3-4 gólt) utána a csapat kibekkelné a maradék időt! :-)

#695765 Kiss Zoltán Előzmény: #695645

Most tudtam meg,hogy a BARCA-real meccs időpontját átrakták vasárnap estére,én meg még a múlt héten örömmel vállaltam el,hogy beugrom az egyik kollégám helyett szolgálatba!Mondtam is neki,nem gond úgyis szombaton este van a meccs!Nélkülem egy "el classico" az olyan mintha az édesanya nem venne részt a saját gyereke születésén!:((

6 milliós összdíjazás - …

#695482 Sumér harcos

6 milliós összdíjazás - nevezz Magyarország legnagyobb focitornájára!

A Forever Cup egy újonnan megalakuló foci kupasorozat Magyarországon, amelynek célja egy olyan kispályás labdarúgó torna megszervezése, amilyenre még nem volt példa hazánkban. A szervezők célja egy 320 csapatos kupasorozatot megalkotása.

http://www.csakfoci.hu/forevercup

#695471 Kissherceg Előzmény: #695075

A Dinamo Moszkva megkapta a moszkvai hatóságok engedélyét új stadion építésére. Dzsudzsák Balázs csapatának új arénája 27 ezer férőhelyes lesz, előreláthatóan 1.5 millió amerikai dollárból épül, és a jelenlegi főszponzor VTB Banknak köszönhetően a VTB Aréna névre hallgat majd.

#695075 Lebleuf Előzmény: #695074

fene tudja, lehet megéri megtenni,

ma még biztosan magas odds-szal lehet rá fogadni a williamhill-nél,

egy tízest talán (szerk.:biztosan) megér a tipp.

ez részeg volt,vagy mi??…

#695074 Sumér harcos

ez részeg volt,vagy mi???

Március 12.

"Kérem, ennek a meccsnek a DVD-jét tegyük el! Nyolc év múlva nevetni fognak a drukkerek, mert ott lesz a magyar válogatott a világbajnokságon."

A játékos-megfigyelőként dolgozó Tommy Langley, a hetvenes évek Chelsea-jének egyik meghatározó alakja az [origo]-nak adott nyilatkozatban a magyar U16-os válogatott finnek elleni veresége (2-3) után.

#694899 TrendMan Előzmény: #694888

Lehetne, ha lenne foci.

Foci nélkül más tevékenységet javaslok, zsákbafutást, curlinget vagy zsibvásárt.