Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#695765 Kiss Zoltán Előzmény: #695645

Most tudtam meg,hogy a BARCA-real meccs időpontját átrakták vasárnap estére,én meg még a múlt héten örömmel vállaltam el,hogy beugrom az egyik kollégám helyett szolgálatba!Mondtam is neki,nem gond úgyis szombaton este van a meccs!Nélkülem egy "el classico" az olyan mintha az édesanya nem venne részt a saját gyereke születésén!:((

6 milliós összdíjazás - …

#695482 Sumér harcos

6 milliós összdíjazás - nevezz Magyarország legnagyobb focitornájára!

A Forever Cup egy újonnan megalakuló foci kupasorozat Magyarországon, amelynek célja egy olyan kispályás labdarúgó torna megszervezése, amilyenre még nem volt példa hazánkban. A szervezők célja egy 320 csapatos kupasorozatot megalkotása.

http://www.csakfoci.hu/forevercup

#695471 Kissherceg Előzmény: #695075

A Dinamo Moszkva megkapta a moszkvai hatóságok engedélyét új stadion építésére. Dzsudzsák Balázs csapatának új arénája 27 ezer férőhelyes lesz, előreláthatóan 1.5 millió amerikai dollárból épül, és a jelenlegi főszponzor VTB Banknak köszönhetően a VTB Aréna névre hallgat majd.

#695075 Lebleuf Előzmény: #695074

fene tudja, lehet megéri megtenni,

ma még biztosan magas odds-szal lehet rá fogadni a williamhill-nél,

egy tízest talán (szerk.:biztosan) megér a tipp.

ez részeg volt,vagy mi??…

#695074 Sumér harcos

ez részeg volt,vagy mi???

Március 12.

"Kérem, ennek a meccsnek a DVD-jét tegyük el! Nyolc év múlva nevetni fognak a drukkerek, mert ott lesz a magyar válogatott a világbajnokságon."

A játékos-megfigyelőként dolgozó Tommy Langley, a hetvenes évek Chelsea-jének egyik meghatározó alakja az [origo]-nak adott nyilatkozatban a magyar U16-os válogatott finnek elleni veresége (2-3) után.

#694899 TrendMan Előzmény: #694888

Lehetne, ha lenne foci.

Foci nélkül más tevékenységet javaslok, zsákbafutást, curlinget vagy zsibvásárt.

#694887 Sumér harcos Előzmény: #694726

utoljára fradi-ujpesten 1990 vagy 1991-ben voltam,szintén nem jutottam be:)lovas rendőr,idióták voltak bőven,erre a párosra nem járok azota sem.

2007-2010 között voltam vagy 10hazai ujpest meccsen,azok jok voltak ...6000néző felett már szépen szólt a stadion is:).

#694726 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #694695

Szotyit nem is vettél? Akkor Te csak egy "kocaszúrkoló" vagy! :-) (arról nem is beszélve, hogy így miniszterelnök sem egyhamar lesz belőled).

Fradi meccstől nem kell félni... legutóbb mikor voltam(kb 10-12 éve,Fradi-Újpest), szakadt az eső, kellemes adag könnygázt szívtam, oszt még a meccsre sem jutottam be, pedig volt jegyem is :-) Kellemes délután volt, így azóta sem megyek magyar bajnoki közelébe.

#694703 gilgalad Előzmény: #694686

Én Újpesten éltem át ugyanezt kb. 2500 néző, két és fél órás beléptetés. Kint 50-60 ezer embert 10 perc alatt beléptetnek és ki. Barom MLSZ!

Pár csapatnak már online is meg tudod venni a jegyét, én már csak így megyek ki, kinyomtatom otthon a jegyet és megyek. Persze a szektorig még háromszor megtapiznak, meg olyan kapun kell átmennem, ahol némi bezártsági érzésem támad.

Mondjuk egy ideig nem kell mennem, látva a színvonalat, meg aztán NB3 is képben van... (magyar offshore lovagoknak köszönhetően...)

#694701 Alter Előzmény: #694619

Hirtelen néhány alternatíva: városi uszodák és a meglévő fürdők felújítása és fenntartása, városi-falusi közösségi pályák (foci, kosár, röplabda) és játszóterek, parkok; iskolai tornatermek és pályák, tömegsportnak tornatermek (Pesten 6.ker-ben egy lakás falai kiütve=tornaterem), új bölcsődék.

Persze nem lehet egy tollvonással, péntekről hétfőre dönteni és indul is a beruházás. A stadionok mögött nincs helyzetfelmérés, fejlesztési terv (helyi, regionális, országos szinten), konkrét tervpályázatok, a fociról és az átláthatóságról nem is beszélve ... Ez így egyszerű pénzosztás, kb a városi közterek újraburkolása (lásd Ferenciek tere) színvonalon.

#694695 Sumér harcos Előzmény: #694692

:)

még azt kell mondjam egész jol éreztem magam ott,kólát vettem bazi nagy tökmagot,savaztam az agyamat keményen:)

nem vok bérletes,

de én bejutottam,

de visszanézek,ahogyan taperol az őr,pillangót keresve és annyian álltak még kint,mint Eger alatt a törökök,ugyan azok többen voltak 2400főnél.(de már ez is vmi,nem 700 néző:))

ha jol néztem,23án jön a Fradi.....arra nem megyek,nem is a balhétól félek,hanem ,hogy nem jutok be,mire az öreganyja kiscicáját is bediktálja a pénztárnál mindenki:)

most hallottam a faluból…

#694688 Sumér harcos

most hallottam a faluból 2autoval mentek a Milan-Atletico Madrid meccsre,130ezer/fő volt a buli,kicsit sokaltam,de igazán szólhattak volna,nem csak egy héttel utána...grrr...

ezen kint voltunk szomba…

#694686 Sumér harcos

ezen kint voltunk szombaton,látom többször is benne vótam a tv-be:)

komolyan ez a beléptetés,név szerint-menjenek a ****....már 20perce megy a meccs,de még mindig sor van kint.