ACE régóta emelkedő trendben van azt látom, de ezen a távon nem néz ki jól.
ACE régóta emelkedő trendben van azt látom, de ezen a távon nem néz ki jól.
nekem van egy jó papperom, 10%-os szabállyal, kivételes 13%-os targettel: ACE
Kaszinóba!
MGM, Melco pl. Megnéznéd őket?
Teljesen rendben van, távolról sem tűnt kecsegtetőnek, most került a rotációmba.
Ma FHB szívatott be és stop nélkül elszabadult. Így megfogadtam, hogy mindig rakok be stopot. Jó tanulópénz volt és kezd elegem lenni a magyar helyzetből.
Lehetséges, hogy spájzolok egy válságra :D
Várom, hogy az RC megnyissa az USA piacot. Addig is nektek meg sok sikert és szerencsét, profitot is ;)
JNPR Juniper Networks támaszhoz közelít, indikátorok mélyen, de még nem adnak vételt. Zacks #1, strong buy. Célár 32$. Valaki meg tudja ezt nyitni?
99.25-ön eladtam az RTN-t is. A magas brokidíj miatt csak 3% lett a tiszta hozam 1 kerek hónap alatt.
TSLA tisztán 16% szintén 1 hónap alatt.
ja, eltemettük. nem tudok ennyi mindent észben tartani. van most valami tippetek? a teslás pénzt be kéne tenni valamibe.
A JCP közben tombol, én jól megfeledkeztem róla, többen temettük.
az isten basssza meg, most verte ki a stoppomat. hogy örültem 245-ön, hogy fordult.
nálam is aktivált emasz profitvédő stop, és én sem veszem vissza
Ez érdekes cikk lehet megint fújják a lufit és a végén megint a kisbefektetők maradnak benne az USA-ban?
http://www.investor.hu/news/20140310-mindenki-reszvenyt-szeretne.html
Az ÉMÁSZ-ban a stoppom meg kivert -_-, de nem merem már visszavenni. Nem lehet tudni mi lesz szerint megszívtják és a kisbefektetők érdeke az utolsó itt most...
Mi a véleményetek a dolgokról?
köszi, de rosszul emlékeztem, 3 dollárral lejjebb tettem a stoppot, hogy a nyakvonal még pont ne üssön ki.
biztos hogy nem bővíteném, 200-ig nyugodtan korrekciózhat
óráson dupla csúcs nyakvonala támasztotta, támasztja. indikátorok alapján egyértelműen vétel. na most akkor?
vaklárma! pár dollárral lejjebb van a stoppom :)
na akkor 236.66-on ki lettem verve. Ez kb 18% tiszta hozam kb 4 hét alatt.