Hamarabb megjött a "tőkém", én szóltam! :-)
Hamarabb megjött a "tőkém", én szóltam! :-)
Dehogy csipegetem... majd 306 alatt, bár ott még nagyon drága lesz... ) Mindenesetre 271-en már jó előre betettem egy kisebb vételi ordert... (ott meg már lehet inkább eladásit kellene. )
Ótvar ez (is) megent. Csipegeted már? Holnap záráskor már vehetsz bátran, mert péntek reggelre jól feltőkésítem magam, oszt akkor aztán majd jól megindul...(csak még nemtom, hogy merre :-)
A héten kivételesen dolgoznom kell, így sajnos nem tudom az árfolyamot a víz felszíne felett tartani. Talán péntektől majd megjelenik a "nagy" vételi erő.
http://nol.hu/gazdasag/sulyos-uzemzavar-a-telekom-szolgaltatasaiban-1449331
Mostanában egyre több gond van evvel a cafkával, bár nálunk "csak" jelentős lassulás volt tapasztalható az internet elérésben, az IPTV néha szakadozott. Megértem, hogy ilyen rendszereknél előfordulnak hibák(sőt), de tényleg egyre sűrűbben van gááááz, a sok pénz fejlesztésileg nem biztos, hogy valóban el van költve....Mint részvényes ezt különösen felháborítónak tartom! :-)
Kicsit nem figyelek erre a papírra, oszt rögtön megbas....k :-) Holnap próbálom támasztani keményen.
:) Akkor Nyeretlen kolléga "avatar" fotójára mit mondjunk?... :D :)
Réstöltést 306-nál célszerű megvárni.
Szerintem korai. Én legalábbis várok még. Usá-ban még el sem ejtették a kanalat......,pedig szerintem el fogják.
326 os pakk megint eladva 336-ért (bauershort kezdő pakk)
Most miért? Nincs vele sok probléma:-) Tegnap Mattheisen papát kérdezték a felvásárlásról... hááát, csak makogott, hogy ezt nehezebb mint a cseh izét, meg a DT azt mondta, hogy most nem(ilyet nem mondott a DT). "Riporter" meg elsütötte, hogy nem zörög a haraszt...Mattheisen papa meg csak nevetgélt, hogy nem zörög, nem zörög.....
Még jó hogy tegnap nem vitték 333-on, most egy picit adtam nekik , mert nem vernek ám át!
Na, egy vödröcske jeget próbált a sztorira önteni, de az is mellé ment :-)
Ez az egész beszélgetés csak lárifári. A "riporter" az viszont gááááz.
Hamarosan beszél a Nagy Föncsi! Felkészültem.
Meg is csippentették a 333-at, csak nem az enyémet...