355-360 záró okés lenne
Ma eddig szépen teljesít, legyen bármi is az oka...
Szerintem is.
Kösz, erre még rámeditálok a 4 bluet hogyan mozgatják át,
vagy a hazai eszközök súlyozása változik 4.45%-ről. (?)
Ez így érdekes is lehet.
Itt a korábbi két kis papír reagálása:
http://m.origo.hu/24/20131212-nagy-lehet-az-erdeklodes-ket-kisebb-papir-irant-is.html
Kb 150 millióért vesznek majd papírt az alapkezelők vagyis kb 400.000 db papírt.
"Becsléseink szerint 450 millió eurónyi tőkét kezelnek azok az alapok, akik a CECE indexet követik."
Ez alapján lehet többért.
szerk: tévedés joga fenntartva
Pergy-re lehet befizetek, fhb nekem itt lutri,
akik jelenleg bent vannak cece-ben vajh' nekik jó lesz-e. (?)
ez jó hír tényleg
Ha bekerül a CECE indexbe az árfolyam szempontjából pozitív változásokat fog hozni nem??
Az FHB is szintén...
Oda azért már nem várom, persze csinált ez már fura dolgokat...
Inkább a 280-as szintet figyeld. ha arrafelé fog tendálni, nem fog örökké kitartani. Amennyiben törik, és folytatódik a trend, a 200 ATL következik.
Ahogy nézem csorog tovább, tehát a 300 minimum borítékolható...
Jó lenne valamit kiokoskodni közösen.
Amit látok, hogy épül Miskolcon az üvegház és be lesz kötve hamarosan a belváros is/üvegház.
Jön a Takata ami tuti geoenergiát fog használni és az ipari parkot is úgy akarják kialakítani a közeljövőben, hogy így oldják meg a fűtést.
Ez jól hangzik önmagában növekedési potenciál lenne (egy hideg téllel egyben 2014-re), de amitől félek, hogy mennyi pénz fog elmenni a győri projektra. Lehet még 1-2 évig tuti nem fognak nyereséget termelni. Ezért kellett volna a Miskolc projektet felpörgetni, hogy legyen tőke és nem tökölni...
Röviden ennyi jutott eszembe.
Így ahogy mondod! :D
Az elmúlt 5 évben mindig csak a bizakodás maradt a papírral kereskedőknek.
Jó lenne Győr után, mert dinamikusan növekszik a cég(elméletileg), de bármennyi bevételt el lehet verni/lopni. Ez a dolog ami aggaszt és nem szívesen fektetnék komolyabb tőkét bele.
Bár szerintem 1 duplázás benne lehet majd.
átlagos volt, semmi nem dőlt el, de inkább szarul néz ki, mint jól
Ráadásul az un. kivett hő után még bányajáradékot is fizetnie kell.
Ezt a mai forgalmat milyennek értékeled, mert ennél a papírnál a kicsi meg a nagy számomra nehezen értelmezhető? :-)
Szerintem a 330 már csak megfogja... legalábbis mára...
Nagy kérdés napi záró 340 alatt lesz e és mekkora forgalommal? Ha igen, akkor első körben mehet a régi mélypontra.
Sajnos 1/3 pakkom még megvan
Dobva az utolsó darabig!!!Ma hideg vízben zuhanyzom,csak azért is!!!
itt csak mese van :)