annál várhatóan több, értelmetlenül kicsi mennyiség volna.. Sztm legalább 150k
annál várhatóan több, értelmetlenül kicsi mennyiség volna.. Sztm legalább 150k
lehet picit políroznak rajta, előzetes számítások szerint 77k val bővül
remélem relatíve magas súllyal kerül be az indexbe és kijön még a japó gyár sztori us
sajna az egyelöre inkabb szarul fest, mint jol
viszont pannit ma visszavettem 342 atlaggal, amiket meg 388 körül adtam el
Ja azzal kb 0-ba lennék...
Synergonod egyenlőre még nagyon hezitál, az erőkarok még nem alakultak ki egyértelműen, de már figyelgetem én is... :-)
Ma eddig szépen teljesít, legyen bármi is az oka...
Szerintem is.
Kösz, erre még rámeditálok a 4 bluet hogyan mozgatják át,
vagy a hazai eszközök súlyozása változik 4.45%-ről. (?)
Ez így érdekes is lehet.
Itt a korábbi két kis papír reagálása:
http://m.origo.hu/24/20131212-nagy-lehet-az-erdeklodes-ket-kisebb-papir-irant-is.html
Kb 150 millióért vesznek majd papírt az alapkezelők vagyis kb 400.000 db papírt.
"Becsléseink szerint 450 millió eurónyi tőkét kezelnek azok az alapok, akik a CECE indexet követik."
Ez alapján lehet többért.
szerk: tévedés joga fenntartva
Pergy-re lehet befizetek, fhb nekem itt lutri,
akik jelenleg bent vannak cece-ben vajh' nekik jó lesz-e. (?)
ez jó hír tényleg
Ha bekerül a CECE indexbe az árfolyam szempontjából pozitív változásokat fog hozni nem??
Az FHB is szintén...
Oda azért már nem várom, persze csinált ez már fura dolgokat...
Inkább a 280-as szintet figyeld. ha arrafelé fog tendálni, nem fog örökké kitartani. Amennyiben törik, és folytatódik a trend, a 200 ATL következik.
Ahogy nézem csorog tovább, tehát a 300 minimum borítékolható...
Jó lenne valamit kiokoskodni közösen.
Amit látok, hogy épül Miskolcon az üvegház és be lesz kötve hamarosan a belváros is/üvegház.
Jön a Takata ami tuti geoenergiát fog használni és az ipari parkot is úgy akarják kialakítani a közeljövőben, hogy így oldják meg a fűtést.
Ez jól hangzik önmagában növekedési potenciál lenne (egy hideg téllel egyben 2014-re), de amitől félek, hogy mennyi pénz fog elmenni a győri projektra. Lehet még 1-2 évig tuti nem fognak nyereséget termelni. Ezért kellett volna a Miskolc projektet felpörgetni, hogy legyen tőke és nem tökölni...
Röviden ennyi jutott eszembe.
Így ahogy mondod! :D
Az elmúlt 5 évben mindig csak a bizakodás maradt a papírral kereskedőknek.
Jó lenne Győr után, mert dinamikusan növekszik a cég(elméletileg), de bármennyi bevételt el lehet verni/lopni. Ez a dolog ami aggaszt és nem szívesen fektetnék komolyabb tőkét bele.
Bár szerintem 1 duplázás benne lehet majd.
átlagos volt, semmi nem dőlt el, de inkább szarul néz ki, mint jól