csumpi vagyok mert nem tartottam magam a TERV-hez, nem kereskedtem le azt, amit le kellett volna.
csumpi vagyok mert nem tartottam magam a TERV-hez, nem kereskedtem le azt, amit le kellett volna.
2 ftal feljebb a limitem nem kapja ki az automata.
Most meg száguld felfelé ez az átok oti!
o))
Vanjon elégedett vagy, vagy az lettél ?
;)
Na ezt a valaszt kaptam. Hihetetlen! Csak nem a phyl mutyival voltak annyira lefoglalva a rendszereik?!
"Köszönjük, hogy informált bennünket a történtekről, és ezzel lehetőséget adott hibánk kijavítására. Tájékoztatni szeretnénk, hogy a háttérrenszerben felmerült rendszerlassulás miatt az eBrokeres értékpapírszámlák egyenlege a mai napon ajnos csak több órás átfutási időt köveően frissült. Bízunk benne, hogy tájékoztatásunkat elfogadja. Szolgáltatásaink folytonos fejlesztésével a jövőben is arra törekszünk, hogy Ön elégedett legyen velünk."
ha az összes hülyének megtiltanád elnéptelenedne a NYSE :-))) lol...
amúgy hello
Az összes hülye amerikainak megtiltanám a devizakereskedést.
és mi volt benne ? :-)
szaradjon le a kezem, ha szerdan megegyszer kinyitom a monitort...
hogy a picsába tudom eltalálni ezket a **** fordulópontokat ennyire???
Olasz banknál tartod a pénzed??
Énszerintem csak azért nem jöttek rá, hogy az egész olasz gazdaság nem is létezik, csak papíron, mert annyira sz@r a saját könyvelésük is...
Delelott at akartam tolni egy kis let bevasarlasra az eBroki szamlamra. CIB-en beluli azonnali atvezetes lenne ugyebar. Na, meg mindig nem ment at, hanem valahol feluton lebeg.
Felhivtam oket: "Dolgozunk rajta, kesnek az atvezetesek."
Hadd ne mondjam hogy mire uljenek ra, de ne az en penzemre!!!
x62e#@€zZT^ Ottillllliiiaaa...... >;)
Mondom ezt mozi mellett..
Ja, és utána dühöngve hívtam a KBC-t....még jó, h nem volt kapcsolható ügyintéző!!! :)
:(((
Beálltam venni otit 3550 re reggel...meg is kaptam azonnal 80-on!!!!
No...mondom, ezt meg mééé???
650-et írtam be 550 helyett...de már lenyugodtam...cbíyvjafdevacsFSKUzxxxx!!!!!@[&[]{[