Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#693939 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #693876

Hát nem(mármint agysebész, pedig abban mi már nagyon jók voltunk..... by Gyurci bácsi)

Ezt loptam(valaki képes volt leírni), ugyan megnéztem ezt a sajtótájékoztatót , de így ebben a formában azért über gááááz!

"„Mik azok a legdrasztikusabb hibák amiket ki kell javítani a következő összetartáson?

Pinyő:

Akik itthon vannak, biztos hogy át fogjuk venni hiszen a válogatottnál nincsen arra idő hogy a pontos kontra játékot játszunk, megpróbáljuk mi is ezeket a dolgokat kijavítani, fogok beszélni az edző kollégákkal hogy ők is próbálják ezt megoldani de amennyi időnk van próbáljuk azokat a hibánkat itt a mélységből bejövő amit a.. őőő, má első gólnál kaptunk az őő, balhátvéddel nem jött el a jobboldali csatárunk, tehát ez ilyen szinten megengedhetetlen és könyörtelenül ki is használták még úgy is hogy ide oda pattogott mégis betudták őő tenni, de azt gondolom hogy amit kértük az első gólt is hogy kivéve a szélre, ee őőő voltak olyan szép dolgaink ami ami ami...be azt gondolom, hogy tehát amennyi negatívum van sokkal több a pozitívum.”

Szóval az Ok, hogy nem "agysebész", de ebben az országban miért kötelező a legnagyobb sutyerákokat állandóan poziba helyezni ?? (persze tudom a választ :-)

#693937 Kissherceg Előzmény: #693876

„A válogatottság szempontjából elindultam egy úton, és remélem, hogy ez egy jó út lesz, miként abban is bízok, hogy a következő meccs már jól sül el – mondta Futács Márkó az NSO Tv-nek. – Akad bennem hiányérzet, hiszen egy nullánál és egy egynél is voltak helyzeteink, jó lenne ezen javítanunk, hogy a helyzeteinket jobban használjuk ki, de összességében nem szabad csalódottnak lennünk. Az út elején járunk, a hibákból kell tanulnunk, legközelebb ezeket Telkiben biztos megbeszéljük, úgyhogy fel a fejjel mindenkinek. Nekem tetszett a szövetségi kapitány elképzelése, aki a szezon közben összetartásokat tart, és a klubok is támogatják őt ebben. Szerintem nem lesz ebből probléma, és minél több ilyen összetartáson tudunk majd találkozni, mert akkor hamarabb össze tud állni a csapatunk.”

„Nem tennék nagy különbséget a két félidő között – nyilatkozta Juhász Roland. – Ők rúgtak nekünk két gólt, nekünk az első után nem jött össze a második, pedig a helyzeteink megvoltak hozzá. Sajnos ez nem sikerült, és a végére picit elfáradtunk, elég nagy területek maradtak a középpályán, amiket jobban be tudtak tölteni a finn játékosok, és ezzel megnyerték a mérkőzést.

A végén nagyon mentünk az eredmény után, de sajnos nem jött össze az egyenlítés. Nem érzem, hogy a két válogatott között nagy különbség lenne. Nálunk elég sok csere történt, ez egy alakuló válogatott, ez volt az első állomásunk a szeptemberi előadásra, inkább most jöjjenek ki a hibák, mint amikor már tétre megy a játék. Úgyhogy ebből a mérkőzésből is van mit tanulnunk.”

Koman Vladmir szerint sincs túl nagy gond, de a saját teljesítményével nem elégedett.

„Voltak pozitív momentumai a mérkőzésnek, hiszen az első és a második félidőben is voltak olyan helyzeteink, amiket ha berúgunk, akkor megnyerjük a találkozót – értékelt Koman Vladimir. – Sajnos, egy nullánál nem tudtuk őket gólra váltani, utána viszont megkaptuk ezt a két nem várt gólt. Van mit frissülnie a csapatnak, ezt biztos lehetett látni, ez belül is érezhető volt, de azt mondom, hogy pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz, az új kapitányhoz is hozzá kell szoknunk, de jó lesz ez.”

„A saját játékommal nem vagyok elégedett, abszolút nem éreztem magam frissnek, olyan labdaátvételeim voltak, amiket rutinból meg szoktam oldani, most viszont elveszítettem a labdát. Önkritikus vagyok magammal szemben, de nálunk a bajnokság még nem kezdődött el, majd meglátjuk, hogy a májusi mérkőzésen mi lesz. A finnek ellen már játszhattunk a Puskás-stadionban is, illetve két éve náluk, tudtuk, hogy jó csapatról van szó. De ha jól fel tudjuk építeni ezt a dolgot, amiben nagyon bízom, akkor a selejtező során pozitív lesz a végkimenetel.”

#693876 banyaiz Előzmény: #693863

Nem egy agysebész a csóka, de van azért benne lelkesedés. Sajnálom mert ha mindent így mellre szív mint ezeket a kérdéseket nem jósolok neki nagy jövőt, ki fog készülni.

Problémák a csapattal ott kezdődnek finnek ellen elfáradunk a 2. félidőre, egy barátságos meccsen.

aztán ezek a dumák nem tudjuk kihozni a labdát , meg kell tanulni hasonlók. Egy válogatott játékosnak? Miért eddig mit csinált hozzákerült a labda aztán amerre állt elrúgta, és ezért alkalmazták focistaként vhol? :)

Ezek azért vicces dolgok vsz egy szöv kapitánytól.

#693854 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #693851

"Minden 2. szó után :ŐŐŐŐŐŐ-zik!!! Őstulok....elnézést a tulkoktól!!!"

Ezt a teljesítményt a kispadon képes még fokozni is.. két köpés között egy b@zdmegolás, vagy két ba@zdmegolás között egy(esetleg két) köpés és/vagy k.anyázás. Egyébként attól mert kicsit "tulok", még érthetne valamit a focihoz (volt erre azért sok példa). De nem akarom őt bántani, nem ő nevezti ki saját magát! Vagy igen? :-)

Természetesen én nem vártam semmit, sőt! A kinevezése is érdekes volt. (persze senkivel sem lennénk világbajnokok)

#693851 picirigo Előzmény: #693848

Pintértől mit vártatok????? Nézzetek meg egy nyilatkozatát. Minden 2. szó után :ŐŐŐŐŐŐ-zik!!!

Őstulok....elnézést a tulkoktól!!!

#693848 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #693844

Ezek a játékosok nem ugyanazt a "mestert" hallották az öltőzőben! :-) Vagy hazudnak.. de én arra tippelek, hogy Pinyő a nagy titkolódzás közepette elfelejtette közölni a csapattal a "taktikát".

És igen itt van!!!

"Megyünk tovább, a hibákat ki kell javítani”

:-)))

Gyerekek, ti ebben a korban és ilyen tudással már semmilyen hibát nem fogtok kijavítani.

MLSZ is csak a fogalmatlanok találka helye.

Nem néztem a meccset, de…

#693845 picirigo

Nem néztem a meccset, de a hozzászólásokból és az eredmény ismeretéből el tudom képzelni milyen pompás lehetett!!! Van aki végig bírta nézni???

Megjegyezném még: nem ilyen felkészülési meccsen kell az elejétől a végéig végig brusztolni-nyomni-támadni egy meccset??????? Szánalom....

#693844 Kissherceg Előzmény: #693840

„Természetesen csalódott vagyok, többet vártam a mérkőzéstől és a saját teljesítményemmel sem voltam elégedett. Két ellentétes félidő volt, az első játékrészben sajnos beseggeltünk a kapunk elé. Ez nem volt tudatos, ezért pedig támadásban túl nagy területeket kellett volna befutnunk. A második félidőben rendszert váltottunk, próbáltunk többet támadni, de ekkor gólokat kaptunk” – értékelt szomorúan a Nemzeti Sport Online-nak Lovrencsics Gergő.

„A klubomban mást kell játszani, mint itt. Amikor felzárkóztam a támadásokhoz, sajnos nem értem vissza védekezésben. Tapasztalatszerzésnek jó volt a mérkőzés, láthatjuk, miben kell fejlődnünk. Megyünk tovább, a hibákat ki kell javítani” – tette hozzá a Lech Poznan légiósa.

#693840 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #693836

Hidd el nekem, ha láttad volna a meccset, akkor ezek a nyilatkozatok különösen "szórakoztatóak" lennének, konkrétan megszakadnál a röhögéstől! (vagy sírnál :-)

#693839 banyaiz Előzmény: #693832

Ne támasszunk túl nagy elvárásokat. Az alapoktól építkezünk, ez a labda az a kapu és így tovább. :)

Majd a dánok ellen.

#693837 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #693830

"Sok gyakorlásra van még szükség"

"Eredményességre szeretnénk játszani, ezért is volt, hogy picit vissza kellett állnunk, és várni arra, hogy legyenek lehetőségeink" "kevesebbet volt nálunk a labda, és szerintem ez volt az oka, hogy nem nyertünk"

Ha a lehetőségre vártunk, akkor miért meglepetés az, hogy keveset volt nálunk a labda????

Besz@rok :-)

"Nem tudtuk megvalósítani a kapitány kérését, hogy tartsuk meg a labdát, próbáljunk játszani"

Amennyiben a kapitány kérése valóban ez volt(vannak kétségeim) akkor tényleg nem sikerült megvalósítani! :-)

#693832 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #693818

Jajj már! Nem passzolási versenyt szeretnénk nyerni! A csapatépítés ( ez olyan Kőmíves Kelemen féle építkezés ) kezdeti szakaszában a folyamatos játék sem követelmény még! De nincs gáááááz, jó lesz ez! :-)

Pinyő mongggyon le!

Keserves volt nézni, …

#693831 banyaiz

Keserves volt nézni, gondoltam talán a sok együtt készülésből összejött taktika féleség, labdakihozatalok, vagy vmi.

De hát semmit nem láttam igazán, nem jól figyeltem.

Esetleg az lehet magyarázat erre, hogy altattuk őket és majd a selejtezőn lesújtunk. Ez jó taktika lenne de tartok tőle nem ez a helyzet.