Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#693830 Kissherceg Előzmény: #693827

Az utolsó tizenöt percben tudtuk őket maximálisan nyomás alá helyezni, igazából akkor voltak meg a lehetőségeink, akkor bátran kinyíltunk, picit élvezetesebb volt a mérkőzés, de sajnos egyszerű gólokat kaptunk, amit nem lenne szabad, nagyon könnyen adtuk oda az ellenfélnek – nyilatkozta Dzsudzsák Balázs a találkozót közvetítő Sport Tv-nek. – Új edzőnk van, új mentalitás, új taktikát követel meg tőlünk. Eredményességre szeretnénk játszani, ezért is volt, hogy picit vissza kellett állnunk, és várni arra, hogy legyenek lehetőségeink. Sok gyakorlásra van még szükség, mert az látszott, hogy nem elég gördülékeny a játékunk. Több taktikai hadrendben játszottunk, amiben végül több időt töltöttünk és eredményesek voltunk, az a négy egy négy egyes felállás volt. A végén aztán már próbáltuk minél többen előremenni, mindent egy lapra tettünk fel. Két nap ennyi játékrendszerre nem biztos, hogy elég.”

Hirdetés

„A mai meccs sajnos nem úgy sikerült, ahogy terveztük – mondta a Dzsudzsák mögött balhátvédet játszó Leandro, aki hosszú idő után kapott újra meghívót a válogatottba. – Nem tudtuk megvalósítani a kapitány kérését, hogy tartsuk meg a labdát, próbáljunk játszani. Ők irányították a meccset, kevesebbet volt nálunk a labda, és szerintem ez volt az oka, hogy nem nyertünk. Tény, hogy buta gólokat kaptunk. Ami engem illet, nagyon örültem, hogy visszatérhettem a válogatottba, nagyon vártam, hogy újra meghívjanak, és mindig próbálok keményen dolgozni azért, hogy itt is maradjak. Nem volt rossz meccs, de nekem is sok mindenben kell javulnom.”

#693827 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #693824

"amikor nem tolódtunk"

Pinyő mesternek ez a mániája! :-) Meg az, hogy ő aztán nem viszi vágóhídra a csapatot, no ennek az eredményét láttuk is..(ugyan voltak helyzeteink, de a gólon kivül kaput eltaláló lövésünk nem, ráadásul a Rudolf "lővését" nagymutter álmából felkelve is kivédte volna).

#693825 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #693741

Megpróbáltam nézni, és majdnem sikerült is csak az első félidő második felét aludtam át :-)

Még az út elején járunk, a hibákat ki kell javítani, ha berúgtuk volna a helyzeteinket bla bla bla...

Focistára emlékeztető megmozdulást talán Dzsudzsitól, Leandrotól és Rudolftól láttam (bár néhányszor önző volt). A csapat hozta amit vártam(tehát semmit)

Középpályára kíváncsi voltál... gondolom kielégítették a kiváncsiságodat :-) Az én régi "kedvencem" a Koman gyerek, évek óta gyalázatos teljesítményt nyújt. Puhl szünetben mondta, hogy kilóg a csapatból, riporter szerint nagyon nincs formában(na ja, már 3 éve).

Pinyő mesterrel igen előitéletes voltam (gondolom ez érezhető volt :-), már játékosként sem igazán kedveltem (ettől persze lehetne akár még jó kapitány is) és valszeg nem is fogja megváltani a világot (persze az is igaz, hogy nagyon kevés használható játékosunk van). Építhetünk még 6000 stadiont, de attól aztán biztosan nem leszünk jobbak... ha a stadionokra költött pénz töredékéért szakembereket hoznánk külföldről (ha itthon nincs ugye)a gyerekek, fiatalok mellé akkor talán lehetne 10 év múlva valami foci féle is hazánkban. Lósz@r ez és az is marad! Természetesen én elvállalnám (fele pénzért is) a rendelkezésre álló nem túl erős keret ellenére is. Mi baj lehetne? Max 2 év múlva jönne a következő szaki.

#693824 Kissherceg Előzmény: #693818

„Nagyon sajnálom, hogy elveszítettük a mérkőzést, hiszen egy nullánál is volt lehetőségünk, nem tudtunk vele élni. Az ellenfél pedig elég összeszokott csapat, mert két és fél éve együtt van, hogy ilyen buta hibákat, amiket csináltunk, ne használjon ki. Összességében azt gondolom, hogy szervezettek voltunk, próbálkoztunk, de voltak holtpontjai a mérkőzésnek, amikor nem tolódtunk, nem úgy szűkítettük a területet, illetve nem toltuk ki a védekezésünket, és nagyon magunkra húztuk a finn válogatottat. Sokkal jobban kell élni a lehetőségekkel. Ha egy nullánál lövünk még egy gólt, már minden máshogy alakulhatott volna” – értékelt Pintér Attila a Sport Tv kamerái előtt közvetlenül a lefújás után.

„Jó mérkőzést játszottunk egy nagyon jó finn válogatottal, ők próbáltak játszani. Nekünk még mindig megvannak azok a hibáink, hogy hátulról felrugdaljuk a labdákat. Sokkal bátrabban kell építkeznünk, hogy mi birtokoljuk a labdát, és mi erőltessük rá az ellenfélre az akaratunkat. Viszont azt gondolom, ebben két és fél év előnye van a finn válogatottnak” – tette hozzá a szövetségi kapitány.

#693818 banyaiz Előzmény: #693817

Nem tudom mi volt a koncepciónk. Ha az , hogy a labdát ne tudjuk megtartani 3 passz erejéig és hazai pályán egész meccsen védekezzünk a finnek ellen akkor sikerült.

Na már a rénszarvasok is…

#693817 Kiss Zoltán

Na már a rénszarvasok is vernek minket!Amikor megláttam az összeállítást egyből a párhuzam jutott eszembe az "összeomlással".Itt is elő kapták a régi már jól" bevált" embereket,aztán ez lett belőle!

#693741 banyaiz Előzmény: #693734

Kísérletezésre jó ez a barátságos meccs . A védelemre és a középpályás játékunkra vagyok kíváncsi, hogy hasonlít e majd egy focicsapathoz legalább. Na meg ezek a begyakorolt taktikai elemek, hogy jönnek elő egy ilyen világverő finn csapat ellen. :)

Nincsenek nagy előzetes elvárásaim. :)

Csatársorban vsz szinte mindegy ki van ha a középpályánk védelmünk olyan lesz mint Egerváry alatt.

#693734 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #693713

Megpróbálom én is nézni....

Közben a mágus szűkített a kereten.

Vannak "nagy" kimaradók a csapatból. Íme azoknak a listája, akik az utolsó rostán akadtak fent: Guzmics Richárd, Heffler Tibor, Laczkó Zsolt, Pölöskei Zsolt, Vass Ádám, Tőzsér Dániel, Szatmári Lóránd, Böde Dániel, Lencse László, Orosz Márk.

Guzmó most nem fog szerepelni.. Tőzsérre , Vass Ádámra kíváncsi lettem volna.

És a keret!

Kapusok:

Balogh János, Bogdán Ádám, Horváth Tamás

Védők:

Juhász Roland, Kádár Tamás, Korhut Mihály, Lázár Pál, Leandro, Lipták Zoltán, Vanczák Vilmos

Középpályások:

Elek Ákos, Gyurcsó Ádám, Koman Vladimir, Lovrencsics Gergő, Varga József, Pátkai Máté, Sándor György, Stieber Zoltán, Szakály Péter, Dzsudzsák Balázs

Támadók:

Futács Márkó, Nikolics Nemanja, Priskin Tamás, Rudolf Gergely, Varga Roland

Ez a Lipták valami jolly joker..... ez mindenkinek kell(számomra ugyan érthetetlen), pedig már annyiszor bizonyított! A Pátkai gyereket 1x Sanyi bá becserélte, az valami borzalom volt(bár nem követem a hazai szuper bajnokságot, ezért nemtom ki milyen formában van :-)

#693713 banyaiz Előzmény: #693690

Megnézem , előtör belőlem ismét a mazochizmus, de minden nyomor ellenére még mindig kíváncsi vagyok arra mit sikerül összerakni ezekből a hazai játékosokból.

#693712 banyaiz Előzmény: #693562

Mentális problémák egész pályafutása alatt. Apja, vagy anyja nem is tudom gyilkosság miatt ült 10-20 évet szóval kicsit zavaros gyerekkora volt.

Ahogy most játszik az brutális. Lesöpör mindenkit. Egyébként is kiemelkedett de most, remélem még pár évet ráhúz . :)

http://sport.hir24.hu/l…

#693690 Nyeretlen_Keteves

http://sport.hir24.hu/labdarugo-valogatott/2014/03/05/a-finnek-nem-titkoloznak-pinter-nagyon/

Igaza is van Pinyőnek, egy ilyen sorsdöntő mérkőzés előtt ne is teregesse ki idő előtt a lapjait... mert ugye nagyon nem mind1 ám melyik falábú fog kezdeni! Persze az is lehetséges, hogy halvány fingja sincs arról, hogy kit tegyen a kezdőbe. Adok neki egy tanácsot, válassza ki a kezdő kapust(csak egy apró figyelmeztetés: tanácsos lenne kapus poszton játszatni a kiválasztott egyént), a többi nevet a kalapba, oszt húzza ki őket véletlenszerűen....

#693562 TrendMan Előzmény: #693507

Drogproblémái voltak egy időben, amikor ez lezárult, akkor is kiegyensúlyozatlan volt a játéka.

Ezekután lement vidékre egy farmra, istállóba, lovak mellé dolgozni.

Most meg tessék, mintha kicserélték volna.

Állitólag, most a magyar foci válogatott is igy készül:-)

#693549 banyaiz Előzmény: #693492

:D Na ja. Próbáld ki azt a lökést egy mezei pool asztalon 10-ed akkora visszahúzással nagyobb lyukba stb aztán meglátod. :) Az egy brutális nehéz lökés szerintem, elrakni és így visszahúzni, az már csak hab, hogy balkézzel.

De még a végén megkedveltetem veled a snookert. Nagyszerű sportág.

#693517 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #693485

Felcsúton akkor lesz majd olimpia amikor sikerül felvenni a kolbásztöltést és/vagy a gumi csizmában futást az olimpia műsorára!

esetleg ultizást...

#693507 Lebleuf Előzmény: #693495

Nem követtem ténykedését abban az időben mikor eltűnt, visszavonult, hol volt fél évig

Állítólag a fijjjúk is í…

#693500 Nyeretlen_Keteves

Állítólag a fijjjúk is így készülnek a finnek ellen. Ha beválik, akkor az EB selejtezőkre is ezt az edzésmunkát fogja Pinyő erőltetni (apróbb módosításokkal esetleg)