Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: nincs cím

#693849 Pyxis Előzmény: #693750

El nem évülő tételek, most érték utol magukat az adminisztrációban.

Ebből is látszik, hogy nincs elég ember a közigazgatásban:D

Küldött az önkormányzat …

#693750 KawaBazsy

Küldött az önkormányzat egy cetlit, h valljam be, h van egy telkem (amiről nyilván tudnak), s amire eddig nem fizettem adót, mert beköttettem a csatornát. Kitöltöttem, erre küldtek egy papírt, h vmi 2011-es vagy 2012-es rendelet miatt 2012-13-ra be kell fizetnem visszamenőleg 2 x 20000 Ft adót. Ennyi..

#693069 rbbj11 Előzmény: #693008

ebben csak az zavar, hogy megint közpénz

Sokkal tisztább, ha magánpénzből fizetnek luxusprostikat.

#693065 Láma Előzmény: #692889

De mi nagyon nagyot akarunk emelkedni és most éppen berugózunk és dobbantunk előtte.

#693063 Ibiza Előzmény: #693027

priti vúmenben volt..amikor lizingelte a leányt..rendelt pezsgőt epret...mondta leány..nem kell udvarolni..ő már el van csábítva..

Re: Kispályás vagy nagypályás:)

#693061 Lebleuf Előzmény: #693029

mennyit? mióta? mennyien?

attól tartok a számok birtokában ugyanúgy lehajtott fejjel enné tovább mindenki a mákos gubáját mint eddig

Re: Kispályás vagy nagypályás:)

#693029 Margaretta Előzmény: #693018

Jól elvagyok itt magamban:)

Nagypályás, mert 1milliárd értékben állított ki számlákat.

Kispályás, mert a kutyaól mellett tartotta a könyvelést egy szatyorban (a mi könyvelésünk, ami évente csak 100milliók, megtöltik már az összes iratszekrényt, meg még mindenféle tárolóhelyeket a házban:) Lehet azért, mert mi a lúzerek/balekok vagyunk?

Meg még egy autója sem volt, vonaton vagy biciklin vitte a számláit a befogadókhoz.

Elképesztő, hogy egy ilyen amatőr is, ha 5-10%-on eladott számlaárral számolok 50-100milliót tudott kaszálni ezen.

És még hányan vannak ilyenek???

#693027 Sumér harcos Előzmény: #693005

igazából...ne "cirkuszoljjj":))mert...

az ehhez hasonló élethelyzetben élő nőciket a legkönnyebb becserkészni az 5kertben és társaiban a minimum későbbi telszám reményében,mikor kimaradást kapnak a barátnőkkel.

értem ezalatt... puhos,meghizott,megkopaszodott,egyébként zseni,értelmiségi,pénztárca,középkorú,öreg apuci otthon....valós érzelmekvannak,hogyvannak,kitudja?......

egy yo bor,vagy vmi a pultnál,egy menő ing,menő gatya,egy 50ezres cipő,250ezres óra már bőven elég mindnek:)...

és a hozzád hasonló korú partyarcok győztek:)

Kispályás vagy nagypályás:)

#693018 Margaretta

" Fizetésképtelen cégeket vett át egy kecskeméti, nagypályásnak aligha számító férfi, majd a társaságok nevében fiktív számlákat állított ki. A nála tartott házkutatáskor egy jól elrejtett nejlonszatyorból 500 darab kiállított számla és bélyegzők kerültek elő, bruttó több mint egymilliárd forintról.

A "számlagyáros" a kutyaház mögötti tárolóban alaposan elrejtve, egy nejlonszatyorban őrizte a "könyvelési anyagát". "

http://www.napi.hu/ado/sosem_talalna_ki_hova_dugta_a_fiktiv_szamlakat_a_milliardos_cegtemeto-tulaj.577365.html

#693014 Euroman Előzmény: #693008

a nő engem a fiatal Szirtes Ági színésznőre emlékeztet...fiatalon igen jó csaj volt, játszott meztelenül a színpadon:) nem 1x néztem meg:)

#693008 Turkoglu Előzmény: #693005

Ad 24 milkát a ribinek és még szép is legyen?

Biztos nagy kisugárzása van asszem valami ilyesmiket szoktak mondani... :-)