nekm ez jó lenne. a 3-ik és a 8-ik pont nem érint, a többi nekem segítsége lenne.
nekm ez jó lenne. a 3-ik és a 8-ik pont nem érint, a többi nekem segítsége lenne.
El nem évülő tételek, most érték utol magukat az adminisztrációban.
Ebből is látszik, hogy nincs elég ember a közigazgatásban:D
Lazar es SzijARTO nalam ok vannak elol,
Nincs rajuk szo csak gondolat.
Küldött az önkormányzat egy cetlit, h valljam be, h van egy telkem (amiről nyilván tudnak), s amire eddig nem fizettem adót, mert beköttettem a csatornát. Kitöltöttem, erre küldtek egy papírt, h vmi 2011-es vagy 2012-es rendelet miatt 2012-13-ra be kell fizetnem visszamenőleg 2 x 20000 Ft adót. Ennyi..
bravo! végre egy karakán ember! 1 évvel a nyugdíj előtt tanár I. ????
http://index.hu/belfold/2014/03/03/kedves_rozsa_nem_szegyelli_magat/
ebben csak az zavar, hogy megint közpénz
Sokkal tisztább, ha magánpénzből fizetnek luxusprostikat.
De mi nagyon nagyot akarunk emelkedni és most éppen berugózunk és dobbantunk előtte.
priti vúmenben volt..amikor lizingelte a leányt..rendelt pezsgőt epret...mondta leány..nem kell udvarolni..ő már el van csábítva..
mennyit? mióta? mennyien?
attól tartok a számok birtokában ugyanúgy lehajtott fejjel enné tovább mindenki a mákos gubáját mint eddig
bizots félredugott az ájtatos tetű:
http://index.hu/belfold/2014/02/28/retvari_bence_mar_nem_el_egyutt_a_felesegevel/
oh, hogy őt is hogy utálom...igazi kis karrierista, törtető seggnyaló feje van...
azeri baltás ügy után bármi elképzelhető..."gyönyörű" történet:
http://index.hu/belfold/2014/02/28/ukran_luxushelikopter_rejtegetnek_budaorson/
geczy viki segít a másik diktátor vikinek...
Jól elvagyok itt magamban:)
Nagypályás, mert 1milliárd értékben állított ki számlákat.
Kispályás, mert a kutyaól mellett tartotta a könyvelést egy szatyorban (a mi könyvelésünk, ami évente csak 100milliók, megtöltik már az összes iratszekrényt, meg még mindenféle tárolóhelyeket a házban:) Lehet azért, mert mi a lúzerek/balekok vagyunk?
Meg még egy autója sem volt, vonaton vagy biciklin vitte a számláit a befogadókhoz.
Elképesztő, hogy egy ilyen amatőr is, ha 5-10%-on eladott számlaárral számolok 50-100milliót tudott kaszálni ezen.
És még hányan vannak ilyenek???
igazából...ne "cirkuszoljjj":))mert...
az ehhez hasonló élethelyzetben élő nőciket a legkönnyebb becserkészni az 5kertben és társaiban a minimum későbbi telszám reményében,mikor kimaradást kapnak a barátnőkkel.
értem ezalatt... puhos,meghizott,megkopaszodott,egyébként zseni,értelmiségi,pénztárca,középkorú,öreg apuci otthon....valós érzelmekvannak,hogyvannak,kitudja?......
egy yo bor,vagy vmi a pultnál,egy menő ing,menő gatya,egy 50ezres cipő,250ezres óra már bőven elég mindnek:)...
és a hozzád hasonló korú partyarcok győztek:)
" Fizetésképtelen cégeket vett át egy kecskeméti, nagypályásnak aligha számító férfi, majd a társaságok nevében fiktív számlákat állított ki. A nála tartott házkutatáskor egy jól elrejtett nejlonszatyorból 500 darab kiállított számla és bélyegzők kerültek elő, bruttó több mint egymilliárd forintról.
A "számlagyáros" a kutyaház mögötti tárolóban alaposan elrejtve, egy nejlonszatyorban őrizte a "könyvelési anyagát". "
a nő engem a fiatal Szirtes Ági színésznőre emlékeztet...fiatalon igen jó csaj volt, játszott meztelenül a színpadon:) nem 1x néztem meg:)