Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: nincs cím

#693324 Labandy Előzmény: #693318

Nem akarlak elkeseríteni, putymónak a Kárpátalja majad paks majdan ajkam mald a motim kell fletóstul, narancsostúl csutistúl a sogórékat + kivert a puntgammar mer assziték a ruszki többet nem teszi vissza lábát a lajta környékire, lessz még, hogy vtenben felszáll egy ruszki naxsalnyik a villamosra a következő megállóban a labancok kezüket lábukat törve lépek ki a tramvajból:) kellet ennek a sok barom arcú germának télvíz idelyén az orosz medvét basztatni. Hátára fordul és a csuti szerint is végét járó nyugatnak kampec:) azé ez csuti tud valamit az állandó enc nagykövet az emeszempáből politikai oktatást tart ennek a félkegyelműnek, aki megint az ostoba magarok mini elnöke lössz.

#693318 tozsdenyul Előzmény: #693311

ha az ukránoknak van eszük, odaadják putymónak a krímet, és lenyelik a békát különben nagyon megszívják

putymónak viszont kell a kelet is, az meg kicsit más kérdés

remélem nem másznak bele túl mélyen az ukránok, de belefognak úgy érzem

az 1. fordulót megnyerte putymó

kicsit még aggódunk egy-két hétig utána megnyugszanak a kedélyek

hogy majd később még jobban elmérgesedjen minden...

meglátjuk

Re: jönnek a telefonok :o) jönnek

#693317 Alter Előzmény: #693312

"Ja: és mi van, ha nem csak fekete-fehér lehet a megoldás?"

http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/534/1/#post693266 /bocs.

Ebben a 2 mondatban -november 29-én!- benne van minden:"Viktor Janukovics elnök azt mondta, hogy nem áldozhatják fel oroszországi kereskedelmi kapcsolataikat az unióért. Az Európai Bizottság elnöke erre úgy reagált, hogy az EU nem fogadja el Oroszország vétóját, a szovjet befolyásnak ugyanis már vége Európa felett. " Szerintem ez f-f leosztás volt, ez így nem lehetett jó. Sem oroszoktól (Janukoviccsal), sem EU-tól. És akkor az ukránok még meg sem szólaltak.... Mostanra új helyzet van.

http://hu.euronews.com/2013/11/29/nem-irt-ala-tarsulasi-megallapodast-ukrajna-es-az-europai-unio-a-vilniuszi-eu-/

Re: izgalmak a köbön :o)

#693316 Dr. ursi Előzmény: #693302

az van prospi h mi itt ecceri emberek verjük a palávert a tudásunkkal :o) oszt egyiküknek sincs fogalm ase h mi van abban a szerződésben :o))

#693315 tozsdenyul Előzmény: #693312

egy jó szót nem szóltam az amcsikról, csak annyit hogy a kettő közül őket választanám, egyébként csak negatívat írtam róluk, már amikor írtam

de ehhez olvasni is kellene, nem csak nyomni a puszikat putymónak :)

szóval putymó szervezte a majdant, de a rohadt nyugat miféle demokrácia, ha kiáll a tüntetők mellett

a kedvemért menj bele egy kicsit bővebben, mert haláli ahogy ezeket egymás mellett nyomod :)

#693312 Dr. ursi Előzmény: #693310

nem veszed észre h te meg szélsőségesen csak a másik oldalt véded ????

az bezzeg nem számít h azok bűnözők akik fegyverrel lőtték a rend őreit !

-

de igazad van én sztem p volt az is aki azt szervzete.

de nem akarok belemenni.

-

viszont :

Oroszország kész fejleszteni a kapcsolatokat Ukrajnával, de nem azzal a csoporttal, amely saját állama alkotmányát és más törvényeit megsértve ragadta magához a hatalmat. Erről ír Facebook-oldalán Dmitrij Medvegyev orosz kormányfő.

http://hungarian.ruvr.ru/2014_03_03/Dmitrij-Medvegyev-Oroszorszagnak-eros-es-stabil-Ukrajnara-van-szuksege-3956/

-

tényleg kész vagyok a demamgóg dumátoktól és azt h mindig csak a másik a hibás.

bezzeg eu és usa azok a szentek szentjei.

#693311 Ibiza Előzmény: #693303

"..Ha az ukránok elkezdenek harcolni nem nagyon lesz az amcsiknak már választása mint előbb utóbb beszállni...sztem."

Oroszok ebben az esetben elmennek a falig..ezt usa is tudja..oroszok is tudják, hogy tudják..kényszerpályára nyomták ruszkikat..de utána ők fogják az amcsikat.. ezt is tudják usában.. de próbálkoznak. Megy a zsugázás..és legkevésbé az ukránokról szól..

#693310 tozsdenyul Előzmény: #693309

ha te azt hiszed hogy szocsiban (tudod, olimpia, világbéke blabla)

nem volt már rég kész putymó terve egy másik ország lerohanásáról, és nem volt már folyamatban az előkészítése az akcióknak, akkor...legalább annyira sötét vagy, mint azt mutatod

jut eszembe, szerinted a Majdant is putymó szervezte, igaz azt még két nappal ezelőtt mondtad,

most akkor hogy is van ez?

pont szerencsétlen nuland asszonyt találtad meg, közben meg putyin sakkozta le?

jaj, te, ha nem lennél komolyan mondom szükség lenne valami kabaréra

hozok egy másik példát, lehet választani világnézetet, mentalitást, kulturát:

EU- pl. Boby, Alter...

Rusz - ursi, prospero...

hát basszus, még önkéntesnek is beállok az ukránokhoz :)

#693309 Dr. ursi Előzmény: #693304

én már csak egy eccerű mindenki által érhető példát hozok fel.

a szocsi olimpiára nem ment el a megnyitóra egy csomó vezető.

akkor még nem volt semmi.

viszont már majdanoztak a szélsőségesek és nuland asszony sütit osztott éppen. a nagy nem beavatkozás jegyében.

amikor te mint házigazda késuülsz és mindent megteszel és a seggét nyalod a nyugatnak és azok még akkor is lenéznek mit teszel ?

én azt tenném amit putsmó.

elmentek ám apátok ****ába.

most meg nem hívják meg wto kazah ügybe.mondván derogál nekik egy ilyen.

ugyan már !

nekem is deeorgál amikor a farnciák meg boldog boldogtalatnt le akarnak tarolni mert négerek és volt gyarmat.

vagy amikor usa mindenbe beleüti az orrát.

írta már ukránok még nem tudják mit kapnak a nagy megmentésbe.

a nyugattól.

teljesen egyetértek putyinnal.

orosz egy nagyhatalom.

kína veszi csak észre ?

egyelőre több vezstenivalój a van eunak.

jobb lenne ha nem pattognának mivel ők szították a náci ukránokat hanem együttműködnének normálisan egyenlő partnerként kezeve oroszokat.

mert azok.

sőt erősebbek.

szóval le kéne már szállni a magas lóról euban sokaknak.

de usának is h majd ő megmondja mindekineka tutit és letarol mindenkit.

nem ám így mint orosz békésen bevonul.

nézd meg mit hagyatk maguk után líbiában irakban ...

unom már h ennyire vakok vagytok.

#693307 tozsdenyul Előzmény: #693302

"Nekem úgy tűnik nyugat áldását adta arra ami történik..."

nem elég ebbe a topikba egy észkombájn is?, most még te is :)

a Memorandum garanciája azt jelentette, hogy

-ők maguk tiszteletben tartják Ukrajna függetlenségét és egységét (nem arról van szó, hogy mással szemben megvédik)

-nem használnak vele szemben atomfegyvert

-nem fenyegetik katonai erővel

-nem alkalmaznak gazdasági szankciókat, nyomásgyakorlást

-egymással konzultálnak vita esetén

-ENSZ BT-hez fordulnak gond esetén

tényleg őszintén kérdezem:

most így iránymutatás nélkül maradva próbálkoztok minden irányba, hátha? vagy hogy van ez?

mert azt látom/érzem, hogy most megint izzadva kell magyarázni orbánt a putymó-paktummal...

Re: a franciák is ...

#693306 Boby. Előzmény: #693294

"jó komment:

Néhány ezer puccsista, szokásos eu-atlanti felforgató módszerekkel, a háttérbe szorult cion oligarchák támogatásával, pénzelve , kihasználva hatalom éhséget néhány háttérbe szorult mozgalommal (látványos szvoboda és ss egyenruhában masírozó mozgalmak hűségesküje az izraeli nagykövetségen) szövetségben, profi felforgatókkal (ld Harec volt izraeli katonák a majdan szervezői között). a persze "vétlen" eu-atlantiak által rögtön elismerve, egy szinte csak görbe orrú "valódi" ukrán kormánnyal a legális:-)"

Hát persze! 56, meg a tv székház ostroma az népfelkelés, az ukránoknál meg puccs van. Szelektíven értelmezitek a történéseket.

#693305 Spade Előzmény: #693296

nemtom putymo mit akar, de azt sztem senki nem tudja. talán csak megtesztelni az EU-t meg az amcsikat. Az amcsiknak lehet jól is jönne bevetni a varacskos disznókat, nem kell leszerelni ami költség, a pótlás meg pörgeti a gazdaságot és végképp kikerülnek a recesszióból..

#693304 tozsdenyul Előzmény: #693258

csak mondom, az amerikai demokráciáról konkrétan semmit nem mondtam, csak a fényes orosz demokráciáról értekeztem.

én nem fényezem az amcsikat, te viszont naponta küldöd a puszikat putymónak virtuálisan

ha van két állásajánlatom, USA meg Oroszország, azért sokat nem gondolkodom...

#693303 Spade Előzmény: #693297

"akkor nem vesztették volna el a gyarmataikat és világhatalmak lennének"

abban gondolkodtak csak elvesztették...

Csakhogy nem az amcsik lesznek megszállók hanem az oroszok a hátukban a harcoló ukránokkal akik már a németeket is megszopatták (partizánok) . Az emberanyagot majd adják az ukránok a szerbeket is a horvátokkal verették meg pedig az elején a szerbek sokkal erősebbek voltak. sajons egy szerződésnek érvényt kell szerezni (Ukrajna garantálása) amikor a németek megtámadták a lengyeleket az angolok és a franciák hadba léptek bár nem támadtak. Szal elég súlyos ez a helyzet és sok irányba elágazhat. Ha az ukránok elkezdenek harcolni nem nagyon lesz az amcsiknak már választása mint előbb utóbb beszállni...sztem.

#693302 prospero Előzmény: #693296

A területi egységet 3 hatalom garantálta...mi van a másik kettővel? Csak az oroszok nem tartják be a megállapodást? Nekem úgy tűnik nyugat áldását adta arra ami történik...

#693299 tozsdenyul Előzmény: #693296

ja, kommentben olvastam a szokásos orbániát, hogy amelyik vezérrel találkozik, az utána megszívja - most éppen felkészül putyin

hát nem mondhatnám, hogy annyira komolyan vettem,de putymó a nagy sakkos olyat húzott, amivel nyerő pozícióból is a végén simán lemattolhatják, úgy hogy ez az orbán átok ez valami nagyon durva, ha a végén putymót is leteríti

az biztos, a szarba belelépett putymó, a kérdés elcsúszik-e rajta

ha igen, orbánt úgy fogják kerülni, mint a pestisest :)

az viszont mindent elmond Magyarországról, hogy fogalmunk sincs, mi tulajdonképpen most hol is vagyunk, mit is akarunk

a vezér nem szólal meg, fosik valahol valami komódban

a lakájseregnek meg nélküle lövése nincsen semmiről

nagyon gáz

#693298 Alter Előzmény: #693286

Az a gáz, hogy ez a "kerályi hátsó" egyáltalán téma lehet, hogy mi van vele. Normális helyeken ez nem játszik. De rajtunk ül(nek) vele... Sebaj, Rezsi Márija velünk van, nem leszünk gyarmat! (hanem vagyunk)

#693297 Ibiza Előzmény: #693291

"a franciák németek angolok mindig is százévekre gondolkodtak"

akkor nem vesztették volna el a gyarmataikat és világhatalmak lennének..

"..mert akkor onnantól kezdve semmit nem fog senkinek érni semmilyen amerikai garancia,.."

erre írtam..

pedig így van.. a megszálláshoz kellenek a katonák a katonai csapásokhoz nem..ahhoz kellenek a szövetségesek átengedjenek a megszállandó terület irányába..usa is iraq felöl ment irán közelébe...ami nem véletlenül került usa befolyás alá..win-win helyzet.. energia plusz katonai bázis...

#693296 tozsdenyul Előzmény: #693275

Amerika szvsz ebben a helyzetben gyengébb, mint általában, illetve mint gondolják.

Ezt jól látja Putyin. Szíria is önbizalmat adott neki. (Az amcsik szépen elásták magukat több szempontból is hosszú időre)

A kérdés Ukrajna lesz - nem Grúzia méretű kis játékos, ugyanakkor megosztott erősen - polgárháborútól kezdve bármi lehet ebből sajnos. Eszkalálódhat is, meg lassan lehűlhet. Ezért volt putymó vakmerő, ha megvárta volna a népszavazásokat, ez a meleg pite elkerülhető lett volna, és úgyis megkapta volna a Krímet.

Éppen ezért gáz, mert putymó nem tárgyalási pozíciót akar szvsz.

A szokott "forgatókönyv" szerint mennek a dolgok:

válság,

munkanélküliség, polarizáció

szélsőségek erősödése

belpolitikai zavargások, lázadások, forradalmak

nagyhatalmi kardcsörtetés a recesszió ellensúlyozására

lokális harcok

aztán belemennek nagyobb játékosok is

Az az egy biztos, hogy Ukrajna hülye volt bízni az oroszokban, nem tudom hányan tudják, hogy a 3. legnagyobb atomhatalom volt, és mindenről lemondott önként, cserébe hogy oroszok garantálják őket.

Eddig garantálta őket, ennyit ért.