Re: jönnek a telefonok :o) jönnek
tozsdenyul Előzmény: #693200skóciában is úgy szavaznak, hogy az angol hadsereg előbb megszállja az országot?
én erről még nem hallottam :)
kievben a megválasztott parlamenti képviselők döntését nem fogadod el, mert csőcselék árnyékában hozták szerinted, de a krími népszavazás demokratikus lesz az orosz hadsereg lebonyolításában, hát persze...oszt jó napot
ezt kitől is hallottam már? ja, az oligarchák nagy magyar vezérétől, illik ide :)
legitimitás szempontjából jót tett volna, ha putymó a megszállással megvárja a népszavazást, vagy azt hogy szélsőségesek megpróbálják azt befolyásolni, de legalább elhajítsanak egyetlen követ - így ez egy sima megelőző csapás, annyira lesz legitim
Ez alapján putymó nem biztos abban, hogy a hatalmas 40-60%-os orosz többség keleten az elszakadásra szavazott volna, inkább odahat egy kicsit demokratikusan, hogy még véletlenül se szaladjon meg senkinél az x a rossz irányba
mindkét nagyhatalmi tömb időnként csúnyán játszik, a kérdés magyaroknak, hogy melyiket szeretjük inkább, az orosz térfelet, vagy a nyugatit
a kettő együtt nem fog menni egy új hidegháborúban
a demokrácia összehasonlítása nyugati és orosz összevetésben meg a szánalmas vicc kategória, mosolyogva olvasom bárki írjon róla
a migráción is azt látni, mennyien rajonganak putymóért, és mennyien megvetik a rothadó nyugatot?
ursi, te viszed majd Putyin elvtársnak a virágot az úttörők nevében, ha szívélyesen meglátogat minket és kedves baráti vezérünket? Jelentkezz már most, értékelik majd a lelkesedést :)