Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX1412

Re: nincs cím

#693241 BudFox Előzmény: #693229

még szerencse hogy futtatom tovább a full shortomat...

pénteken csak annyit zártam ami a felhúzás miatt szükséges volt...

eddig marha jól kerestem ebben az évben. ha jól kalkulálom akkor, 34 % -ot.

#693234 rbbj11 Előzmény: #693229

mondjuk sztem gyorsan le fog folyni, csak olcsón elszedik az orosz üzletemberek a nyugati befektetoktol az orosz rv-ket

Ukrán feszültség, nemzet…

#693170 Borska

Ukrán feszültség, nemzetközi idegesség = óvatos üzemmód

kereskedés előtt vagy 50 pipes rés EURUSD-ben ami mostanság igen ritka dolog!!!!

holnap reggel huf ismét tesztelheti az ellenállásait , hati vissza vagy 2-300pontot (laza esetben ) az OTP - MOL páros vezetésével

"normál" nyitásnál short bővítés lesz nálam hatiban és kezdő shortok dax certiben

...kiderül

#692952 BudFox Előzmény: #692947

én is most adtam rá beálltam a könyvbe ráadni, és teljesült.

USA baxott esni tegnap...ma péntek van esni fognak..tehát minket is húznak majd lefele...feltéve hogy OTP nem lépi át a 4000 -et

#692936 sztiv1 Előzmény: #692911

Erre jártam,kitöltöttem én is,fiataloké a jövő :-) ezen már ne múljon.

Néha csak ezen a pár percen múlik a világ,még sem lépik meg az illetékesek.

#692911 Ibiza Előzmény: #692805

Köszönöm mindenkinek aki elküldte a kérdőívet..annak is aki nem de kibírta a 4mp offot.

#692859 BudFox Előzmény: #692852

húha..indulgat minden..én meg elméláztam..nem zártam még semmit....

most mi lesz :D affene....

még várok.... lehet hogy láttuk az alját egyelőre ? nemtudom még.....

#692856 BudFox Előzmény: #692852

Richter már elérte az alját szerintem...MOL is indulgat...OTP -t kell figyelni még nagyon.

én csak óvatossan...ki van töltve az űrlap már..de még várok. USA -tól teszem függővé a zárást....

én veszegetem, az alja 5…

#692852 Tapasz

én veszegetem, az alja 550 (bár nemrég azt mondtam, hogy uccsó, de meggondoltam magam)

#692851 BudFox Előzmény: #692846

Köszi.

No, a MOL az még eshet egy picit...de már nincs forgalom...az fog szerintem először megindulni fölfele....ha megindul figyelni kell majd.

az OTP az nagyon ronda...teljesen kiesett Egon grafikonjaiból....lehet hogy 3450 -ig fog esni...akkor pedig a hati 16.000 ig is eshet.

#692848 BudFox Előzmény: #692834

OTP nagyon ronda.....napos charton is új mélypontra esett...méghozzá nagy forgalommal. Tehát célár 3750... ami tovább húzza lefelé a Bux -ot.

nem kell kapkodni a short Stopokkal. csak laza Stop ot rakok be....ha USA nagyon megbolondul és elindul pluszba akkor kéne csak zárni.