Ráadásul jönnek ilyen kecsegékkel... de az én eszemen nem járnak túl! :-)
Ráadásul jönnek ilyen kecsegékkel... de az én eszemen nem járnak túl! :-)
Te is fiam Brutus!? Nekem még van (persze közel sem annyi mint 300 alatt), mondjuk rossz érzésem is (de mindkettő marad még egy darabig :-). Még megvárnám egy adaggal, hogy ugyan ok nélkül, de kivezessék :-)
Köszönöm urak! Ahogy említettem, nem a telkóban rendült meg a bizalmam, de ha a világ, vagy a bux kap egy nagy nyaklevest, akkor abból a matyó sem fogja tudni teljesen kihúzni magát. Továbbra is azt gondolom, hogy az a fajta eső trend, amiben a papír több éven át szenvedett, az véget ért.
gratula, én még kénytelen vagyok maradni :-)
Menedzselgetem a 400 felettieket
Jól csináltad,aljnál vettél,haszonnal eladtad.....lehet,hogy itt a tető egy darabig
Elváltam a telkótól.Szerintem fel lesz még melegítve ez a kapcsolat, de most valahogy olyan rossz érzések törtek rám.....és nem elsősorban a telekommal, hanem inkább úgy a hazai piac egészével kapcsolatban. A maradóknak, további jó szelet!
Ha nem hóvégi beállítás lenne,talán optimista is lehetnék...:)
Én is várom már a shortfolios cikket (gyanús is, hogy még nem jött, lehet ma nem erre számítottak :-) Amúgy nincs gááááz, ez csak a hónap végi ügyeskedés, nem megy ez a papír mostanában sehova! Vagy mégis? :-)
Lehet az a kivásárlási ár még 250 is, ha sokáig fejlesztenek még itt! :-)(és még mi fogunk neki örülni :-) Ma viszont szépen mutyiznak a cafkával megent.
Egy biztos, mostanáig a mama tényleg lapátolta ki a pénzt belőle, meg csökkentette a költségeket amennyire csak lehet, de nem is csoda ennyi különadó meg kiszámíthatóság láttán ami itt volt mostanában...
Na de most új korszak kezdődik mert stratégiai megállapodást kötöttek az elnyomókkal... :-)
Idéntől indul a kánaán!
Ma is száguld a papír, mindjárt jön a cikk a shortfolion ,hogy megállíthatatlan a telekom emelkedése....
:)
Nincs új sztori... maradt hát a régi: "Strong buy oszt' ugrás a sötétbe!" :-) Inkább ebbe ragadjak be mint otp-be... ma is becipeltem két teli kosárkával a spájzba. Jól fognak majd jönni (évek múlva, amikor 350 lesz a kivásárlási ajánlat):)
Ugye ez csak egy áprilisi tréfa volt? Új story esetén, nehogy magadban tartsd a történetet! :-)
Felment az 352-ig is... növekedett ez rendesen! :-) Jelenleg én nem látom a lehetőségét annak, hogy jövőre osztalékot fizessen(de ha esetleg fizet is pár garast? az sem jelentene semmit sem), ha az általuk nagyon hangoztatott eladósodottsági izét nézzük (nem úgy fest, hogy a jelenlegi szintet nagyon leakarnák nyomni), Pusztán az, hogy nem fizetnek osztalékot még nem is lenne katasztrófa, csak van egy bibi! Mutter rendszeresen kiforgatja a cafka zsebeit, oszt amit ott talál azt a saját zsebébe teszi (akár trükkök százait alkalmazva:-). Amint emelkedésnek indul a papír, valamit kitalálnak, nehogy már elszabaduljon. Nincsoka Günther szándékosan küldte ismét délnek az árfolyamot...(mikor már egyre többen kezdtek hinni :-)
Az nekem is jó lenne.....nem shortolom,csak korán vettem vissza..
Miért? Shortolod? A 370 nekem éppen megfelelne április 1-re... :)
Bolondok napjáig sztem is meglehet. :)