DIALOG Semiconductor 19 dollár felett kitörés gyanús.
DIALOG Semiconductor 19 dollár felett kitörés gyanús.
SLAB kitört a dupla (sok) aljból, hetesen a füles csésze nyakvonalánál van, óriásit mehet!
olyat mondj, ami NASDAQ vagy NYSE, de legalább legyen stooq-on :)
FCC-t megnéznéd? mintha beszálló alakulna.
kérnék hozzá megerősítést, vagy meggyengítést, ha teheted.
no akkor. teslán bebiztosítottam stoppal 13% nyerőt (volt ez pár napja 30 felett), raytheonon pedig felhúztam odáig a stoppot, hogy már csak a brokidíjat buknám. jelenleg az is 4-5% nyerőben van. figyelem! ez mindjárt átviszi történelmileg a 100 dollárt, jöhet benne a 10% szabály! veletek mi mostanában a helyzet? van még értelmes papír, ami nagyot durranhat?
Nem ismerem.
AMPE kuka, legalábbis egyenlőre, szerintem borzasztóra sikerült az ajánlat, áldom hogy volt bent stoppom két napja.
Mondjuk azt nem tudom pontosan mit csinálnak, de beszédes hogy a google csupa olyan hírt dob ki hogy az Alexion megemelte az adott évi eredményvárakozását és ezeket a számokat gondolom akkor hozta is cég eddig, viszont most 145-ös a P/E ami számomra elég magas, még akkor is ha a cég akár duplázza az eredményét a közeljövőben.
te vagy otthon pharmában: mi a fészkes fene az alexion, és miért húszszoroz 5 év alatt????
ACE-röl még nem maradtunk le!!! Elvileg ideális, mivel elsöre nem ugrott meg a 10%-ot a 100 után, és így 100 alatt lehet most venni, ugyanugy 110-es árfolyamot célozva. Én bele is vettem, mert kivételesen a funda is rendben van, habár a 10%-os szabály független ettöl, de nekem azért jobb érzés, ha nem lufit veszek
közben elkerülte figyelmem, hogy GD is teljesítette a 10%-os szabályt :(((
fannie mae is elég szépen fest...sajnos nem figyeltem mostanában....korrekcióban elég vételre érdemesnek tünik
azt nézem épp, h. orosz rubel történelmi mélypontot ütöget, és az orosz válságban is erősebb volt a rubel!! :OOO
Így nem csoda, ha usd-ben mért árfolyama a gazpromomnak mélyrepülésben van...elmúlt pár napban az amúgy sem acélos értékeltségről indulv laza 10%-ot dobott le....felfelé kellett volna kitörnie, nem lefelé....P/E most már 3,1!
Én most a tavalyi 5000 forintos OTP vásárlásomat siratom, gondolni sem merek JCP-re :S
JCP-hez nem szól senki semmit?
Annyira kihalt gyakran a fórum, mint a BET :(
JCP gyanúsan éledezett, ahogy már itt is írtam, vkik megkaphatták a drótot....afterben +14%.
No de nem baj, TA alapon úgyis csak 6.1 feletti zárás megbízható bullos jelzés, szal talán holnap már bele lehet venni
sztem ampe háromszögel, és kitörés lesz belöle
Tesla akinek még van, szükebbre venném a stopot: vagy 240-re v. 250-re. Target 330
Nyaralsz is, és még pénzt is keresel, tudsz élni:-)
Egyébként meg hatalmas gratula!