Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: nincs cím

#693007 Dr. ursi Előzmény: #693006

a békés tüntetők ...

-

„Soha nem adtam parancsot arra, hogy a rendőrség nyisson tüzet. A rendőrség a legutolsó pillanatig nem volt felfegyverezve. Amikor már halálos veszély fenyegette őket, amikor közéjük lőttek, a rendőrség akkor kezdett felfegyverkezni,” – hangoztatta Viktor Janukovics rosztovi sajtókonferenciáján.

Janukovics elmondta, hogy a Berkut rohamrendőrökkel találkozója volt és bocsánatot kért tőlük: „Molotov-koktélokkal öntözték őket, felgyújtották őket, rájuk lőttek és gyilkolták őket. Szeretném még egyszer elmondani, hogy bocsánatot kérek ezektől a férfias emberektől, akik helyt álltak és ártatlanul szenvedtek”.

ez a putymó milyen körmö…

#693006 tozsdenyul

ez a putymó milyen körmönfontan távolítja el a pályáról janukovicsot

nagy sakkjátékos, a megtévesztés mestere :)

#692996 Labandy Előzmény: #692919

Irina Ivascsenkónak lesz jutalék. csuti elkergette, ukránok behívták. Polovecek féleurópaiak, a vengry félázsiai:)

#692919 Dr. ursi Előzmény: #692872

A Krím-félsziget Legfelsőbb Tanácsa (parlament), május 25-re írta ki az autonómia hatáskörének bővítéséről szóló népszavazást. A lakosságnak arra a kérdésre kell majd választ adnia, hogy „Támogatja-e Krím állami önrendelkezését Ukrajna keretében, nemzetközi szerződések és megállapodások alapján?”

„A népszavazás kiírása mellett 61képviselő szavazott. A tárgyalóteremben 64 fő volt jelen” – közölte a Krím-félsziget Legfelsőbb Tanácsa sajtószolgálata.

#692883 Koffein Előzmény: #692882

két lehetőséget látok, kazahsztánon keresztül lecsippentve egy kis oroszföldet ukrajnán belépve... de ha ínyenc a drága, akkor afganisztánon keresztül, iránba rendet rakva, török bulgár határon előrenyomva lovasságát, sétál végig az eun :)

#692879 Koffein Előzmény: #692875

Ha lehet választani, akkor Hszi Csin-ping jöjjön, de meg ne álljon Lisszabonig :)

#692872 tozsdenyul Előzmény: #692862

apró problem a kiinduló pontban

nem volt ukrajna területén kívül 92-95 között, 92-ben kikiáltották a függetlenséget és új alkotmányt, majd 2 hónap múlva a független parlamentjük kiegészítette az alkotmányt azzal, hogy ők ukrajna része

a 92-es alkotmány szerint a krím ukrajna része

a többi mind stimmel :)

nem látom, miért érné be putymó a krímmel, ha válna vele k-ukrajna is...

#692867 Labandy Előzmény: #692862

A könnyű lovasság támadása. A speznáz kitűzte a három színű szovjet trikolórt a krimi parlament tetejére, az angolok meg tátognak mint hal a szatyorban. Suppé már megzenésítette valamikor ezt csúfos angol vereséget.

#692862 Dr. ursi Előzmény: #692860

a 92-es krími alkotmány arról szól lényegében és 95-ig úgy is volt h autonóm köztársaság ukrajna területén kívül ! ezt törölték el az ukránok és a krími elnököt, meghagyva az autonómságot de ukrajna területén belül. asszem ez 98ban lépett életbe.

a krím 90%a ma orosz.

persze tudjuk anno tatár volt és sztálin deportálta őket meg irtotta, stb stb.

de perpill oroszok lakják és hát nagyon nem tartozott sohasem ukrajnához területileg csak az a hülye hruscsov odakönyvelte :o) persze állítólag erről is van valami titkos akta h mégsem úgy volt :o) nos ha mégsem akkor putymó nyilván majd előhalássza azt az aktát:o) de amúgy erről makogtam h mivel autonóm népszavaz és leválik hiszen jogtalan volt a 95ben a 92-es alkotmányuk ukrán törlése hiszen autonomók voltak akkor is. s mivel ukrán területen kívüliek ezért ha ahhoz visszatérnek és jogosan ! mert ismétlem a 95ös törlés jogtalan volt, akkor se nem sérül ukrajna területi épsége se nem semmi :o) és putymó elérte a célját úgy h a nyugat a seggit verheti akkor sem tud belekötni mert hát ő nem háborúzott ő nem csinált semmit arról meg nem tehet h volt ez a majdanosdi (bár sztem ő szervezte :o)) meg h a kírmiek követelik a jussuk.

de tény h kiszámolta a lépéseket, mármint másokét, s neki semmit sem kellett tennie és ölébe hullik a krím.

és miért fontos ez ? hát a kikötő miatt. haditengeri. kijárat, melegtenger. egyetlen. stb.

#692860 Dr. ursi Előzmény: #692713

erről makogtam ...

-

"A Krími Autonóm Köztársaság (ARC) Parlamentje bejelentette, hogy népszavazást rendez a krími autonómia jövőjéről. Az ARC parlamentje megtárgyalja az 1992-es alkotmánythoz történő visszatérését.

Az Elnökség felkérte a képviselőket, hogy „felejtsék személyes ambícióikat a félsziget sorsát érintő sarkalatos döntések érdekében.”

#692845 Margaretta Előzmény: #692828

Épp imént írtam, hogy engem nem érdekel a holdudvaros bele, meg kimagyarázkodás. Én az oroszokra, vagy az EU/IMF-re sem tettem megjegyzést.

Én kizárólag az ukrán népnek szorítok. Nekem ez a lépcsőfokom. Szerintem minden más csak ez alatt van.

#692841 tozsdenyul Előzmény: #692831

1. ha minden kis marhaságra reagálna valaki...hajjaj

2. kutuzovot nem említette nácikkal összefüggésben, kutuzov az eu-val szemben jött elő, a nácikkal sztálin jött elő, tehát nem is értem az egészet, a szokásos ursi féle zagyva ködösítés hacsak nem tekintjük nácinak az eu-t

ursinál semmiben nem lehet biztos az ember

#692837 Koffein Előzmény: #692828

azt akarod sugallni, hogy turcsinov = kutozov? vagy putyin fárasztja európát+usát, úgy ahogy kutozov tette anno napóleonnal? :)

#692836 tozsdenyul Előzmény: #692823

Én nem tudom mit lehet a napi valóságból komolyan venni és mit nem...abszurd komédia és a valóság manapság egy és ugyanaz

elnézést a lemaradt szmájliért

:) - tessék :)

tény, hogy pusztán írásban könnyű bármit félreérteni, nem ártanak a jelecskék

#692831 Razamanaz Előzmény: #692828

Simán átsiklottunk felette,pedig tisztában van vele mindenki hogy a Franciákat cumiztatta.