Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#692801 Lebleuf Előzmény: #692800

Hol, mikor, hogyan tetted le a névjegyed? :-))) újszülött vagyok, jöhet a sztorid.

Még én is megváltoztatha…

#692800 Conrat

Még én is megváltoztathatom a folyamatot ha rányomok a vétel gombra :))

#692798 Lebleuf Előzmény: #692794

Igen, a Sándor faktorhoz képest Ukrajna eltörpül.

Itt már csak Matgab szólhat bele a történelem alakításába!

(rv long + hrivnya vétellel)

#692796 Lebleuf Előzmény: #692791

Akkor ezt 3950-en Sanyibá tart6ja meg, ha…

Stratégánk, tervezőasztala mellett nyáron lejátszotta Ukrajnát vagy egy nagyobb pánikot, és betett egy éket, meglátjuk jön e akkora huzat, ami kiszedi azt onnan.

#692794 Ibiza Előzmény: #692792

de ez TP nem TA.. TP=tapasztalati szintek ,) nem akar majd 4k alatt maradni sztem..

Ez volt az altatás mögöt…

#692789 Lebleuf

Ez volt az altatás mögötti kitörési várakozás. (?)

Láttok 4k alatt szintet – 3800 mellett– ami megfoghatja még az esetleges esést (3.8k - 4 között)?

lehetne lendületesebb is…

#692784 DiamondB

lehetne lendületesebb is az a raketta.... bár még korán van, de türelmetlenül figyelem :)

Re: .......

#692768 Labandy Előzmény: #692754

Végül is fel-csuti időben kinyalta a cár v@lagát, úgyhogy az oti kilő egy interveció után mint egy intercontinentális ballisztikus a paketten holnap reggel nyitóban. Légi desszantok véletlenül narancspestet is bekebelezik csuti hadsereg tábornok vezérezeredes lesz a varsói szerződésben.:)

#692767 Labandy Előzmény: #692754

A tusákok beszóltak a medvének. :) K.O lesz mint ahogy stallona kiütütte a ruszkit. kerry valszeg erőlevest ivott ma de. Putyn jól pofán veri oszt jó napot, nehogymáa zusákok tudják frankót Ukrajnában:)

#692754 banyaiz Előzmény: #692751

Torzsalkodás lesz?

Ukránok eléggé szopóágon vannak. Pénzügyileg is le vannak gatyásodva, az ország nyugati keleti fele eu-ruszkik két felé húz. Oroszlakta területek is vannak. Politikai káosz most erre.

Szerintem ha már balhé akkor polgárháború, nem orosz bevonulás. Amit persze támogatnak fegyverrel , pénzzel stb.

Ez nagyon fellendítené a banki ügyeket is arrafelé. Úgy kellene mint egy falat kenyér Otp-nek. :)

#692751 Labandy Előzmény: #692735

Az Vrosz csapatok ma éjjel elárasztják és megszállják a területet ahogy 1956 november 04. Ungárn. Timosenkó bemondja a rádióban, hogy harcolnak a végsőkig. Azonban a nyugat szépen cserben hagyja a poloveceket, ahogy a ungár cig@jnét is oda vetette az Vrosz medvének.

#692735 banyaiz Előzmény: #692715

Hát szerintem meghúzzák most ott magukat. Rettenetesen sok bedőlt hitel van ukrán részlegnél, és ez a forradalmi szitu még ráadásnak. Szerencse ha ebből nem lesz nagyobb balhé ott, államcsőddel, vagy tényleg komoly bankpánikokkal mint itt nálunk Postabank volt annak idején.

Egészen jól viselte ezt az ukrán történetet eddig az árfolyam. Az más kérdés, hogy már a sok forradalmárkodásra a béka segge alatt volt egyébként is.