Ha akarsz ,segitesz,ha nem ,akkor meg hallgass.
Névjegy nem volt :) , csak 2009-ben kezdtem vásárolgatni és akkor teleírtam itt mindent az aggodalmaimmal mert mindig ellenkező irányba ment a papír a vételi szándékaimhoz képest. Akkor elég volt beírnom hogy veszek vagy eladok, ennél stabilabb iránymutatás nem kellett :))
Akkor persze nem vigyorogtam rajta. Azóta csak pálya széléről figyelek, esetleg nagyon apró pénzzel játszok csak azért hogy lássam megy-e.
3 helyre raktam..ugord át.. neked nem kell..nem férsz bele...örülök ha egy pf szökevény megmondja mit csináljak..:) tréfás. Ismerősnek segítek..iskolában egy csoportnak.
eladtam a certit..kb 10% köszönöm a piacnak..eladtam mert záróra benyomhatják..esetleg havi zárásra..
...ez f@stalicska vissza hullott mint a É-Kóreai ss-20:)
neked biztos megéri a csajod kérdőívét minden létező topikba bepakolni, de másnak nem biztos...
nyiss vagy keress egy alkalmas topikot ahol megtalálja aki segíteni akar, vagy érdekli
http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/718611497/
ha van kedvetek töltsétek ki légyszi..egy BKF-es hölgy diplomamunkájához kell..kb 5 perc.
nem kell email nem kell regisztráció
Hol, mikor, hogyan tetted le a névjegyed? :-))) újszülött vagyok, jöhet a sztorid.
Még én is megváltoztathatom a folyamatot ha rányomok a vétel gombra :))
Igen, a Sándor faktorhoz képest Ukrajna eltörpül.
Itt már csak Matgab szólhat bele a történelem alakításába!
(rv long + hrivnya vétellel)
Akkor ezt 3950-en Sanyibá tart6ja meg, ha…
Stratégánk, tervezőasztala mellett nyáron lejátszotta Ukrajnát vagy egy nagyobb pánikot, és betett egy éket, meglátjuk jön e akkora huzat, ami kiszedi azt onnan.
de ez TP nem TA.. TP=tapasztalati szintek ,) nem akar majd 4k alatt maradni sztem..
ízléses