Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

A keret: kapusok: Bogd…

#692756 Nyeretlen_Keteves

A keret:

kapusok:

Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Gulácsi Péter (Red Bull Salzburg), Horváth Tamás (Mezőkövesd-Zsóry)

védők:

Heffler Tibor (MVM Paks), Lázár Pál (DVSC-TEVA), Vanczák Vilmos (FC Sion), Lipták Zoltán (Győri ETO FC), Guzmics Richárd (Szombathelyi Haladás), Kádár Tamás (DVTK), Juhász Roland (Videoton FC), Leandro de Almeida (Omonia Nicosia), Korhut Mihály (DVSC-TEVA), Laczkó Zsolt (Ferencváros)

középpályások:

Pátkai Máté (Győri ETO FC), Sándor György (Videoton FC), Pölöskei Zsolt (MTK Budapest), Vass Ádám (MTK Budapest), Elek Ákos (DVTK), Varga József (Middlesbrough), Tőzsér Dániel (Watford), Szakály Péter (DVSC-TEVA), Koman Vladimir (Ural), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Stieber Zoltán (Greuther Fürth), Gyurcsó Ádám (Videoton FC), Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva)

támadók:

Rudolf Gergely (Győri ETO FC), Orosz Márk (Lombard Pápa), Szatmári Lóránd (PMFC-Matias), Varga Roland (Győri ETO FC), Nikolics Nemanja (Videoton FC), Futács Márkó (DVTK), Priskin Tamás (Maccabi Haifa), Lencse László (Puskás Akadémia), Böde Dániel (Ferencváros)

Akkor most Szalai Ádám és Pinyő nem barátok? :-)

Re: nincs cím

#692736 banyaiz Előzmény: #692718

Otthon elkészül stadionjuk Felcsúton a kertben, majd gyakorolhat. :)

Nem láttam még focizni a srácot mit tudhat, elég nagy teher lehet neki a család. Persze attól függ mennyire hatja meg a dolog, nem egy lelkizős alkat akkor elvan ebben a szituban.

#692684 banyaiz Előzmény: #692656

Nem volt egy diadalmenet.

Moyest szinte már megsajnálom, olyat szenved szerencsétlen a kispadon, mutatják az arcát világfájdalom rajta. Evertonnál egy sikeredző volt, megkapta MU-t iszonyú kihívás SAF után és ugyanazzal a kerettel amivel tavaly bajnok volt az öreg szenved minden meccsen. Szét van esve a csapat teljesen. Ezt nehéz megmagyarázni, ebből felállni az kemény .

#692674 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #692672

Jó munkát végzett annak idején az öreg (azóta is elég jól megy a görögöknek válogatott szinten), bár a jelenlegi olympiakos-ban tán két görög volt a kezdőben.

#692656 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #692601

Néztem tegnap az MU meccset... a második gól után elkapcsoltam, mert már nekem is fájt :-)

Ha udvariasan akarok fogalmazni, azt mondanám, hogy a csapat sz@r, viszont sok munka áll még előttük! :-)

#692601 banyaiz Előzmény: #692584

Ja, nagy rangadó lenne, annak idején Koplárovics is megtréfálta a csapatot. :) Azóta nem tudom mi van a jóemberrel focizik e még egyáltalán.

#692532 banyaiz Előzmény: #692530

Finnek, é-írek okozhatnak fejtörést ez igaz, ha nagyon nagy a pánik akkor még feröeriek is . :)

Szóval nem mondom küzdelmesnek ígérkezik, de ennél nagyobb esélyt már nem kaphatunk.

Az egy másik kérdés, hogy ilyen focitudással mi értelme van egy Eb-n szerepelni. De talán elindítana pozitív folyamatokat visszatér a hit stb. .)

#692530 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #692516

"Innen nem jutunk tovább akkor sehonnan. Finn , É Ír még nálunk is gyengébb, románok elég gyengék, görögök nem rossz csapat masszív , de azért nem egy Hollandia. Ezekkel se bírunk akkor abba kell hagyni a focit. :) "

Éppen ez a probléma, hogy mi már több mint 20 éve abbahagytuk a focit! :-) Ráadásul jelenlegi helyzetünkben mi aztán senkire sem modhatjuk, hogy gyenge vagy gyengébb nálunk. Több szerenységet ha kérhetném! :-)

#692516 banyaiz Előzmény: #692486

Szerintem a Barca felőrlődne abban a komoly közegben. Ott nincsenek sétagalopp meccsek. :)

MU -nak jelenlegi állapotában még az Nb1 is kihívás lenne. Nagyon szétesett a csapat, gondoltam az öreg visszavonul az törés lesz de ekkorára nem számítottam. Jó persze ez csak átmeneti időszak.

Innen nem jutunk tovább akkor sehonnan. Finn , É Ír még nálunk is gyengébb, románok elég gyengék, görögök nem rossz csapat masszív , de azért nem egy Hollandia. Ezekkel se bírunk akkor abba kell hagyni a focit. :)

#692486 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #692467

"Megnézném a Barcát a Premier ligában mit mutatna egy szezont ott kellene lenyomniuk. Szerintem megszenvedne."

A fakónak komoly kihívást jelentene... :-) Oszt mi lenne az MU-val a Spanyol bajnokságban ?

Mi soha, semmilyen csoportból nem jutunk sehova! :-) (de ne legyen igazam)