Regisztráció Elfelejtett jelszó

Takarék Jelzálogbank fórum

Re: nincs cím

#692905 banyaiz Előzmény: #692858

Utóbbi éveket megnézed béten kb az a kép mióta bejött ez a különadós forradalmi műsor azzal a világpiaci mókával, hogy a régiónkat egyébként sem díjazzák 2011-es eu-s balhé óta, hogy a nagy papírok dögrovás bluek készen vannak. Kivéve Richtert ami kimaradt ebből a különadós szórásból (de még azért így sem mutat összességében egy hű de nagy dolgot az sem).

Otp vergődés, Mol készen van, Matáv történelmi mélypont környékén.

Ami mutatott komolyabb emelkedést az leginkább olyan cég ami mögé odaállt az "állam" . Rába pl egész szépen muzsikál, vagy most Fhb ezzel a sztorival. Közepes papírok között talán volt még ami jobban teljesített annyira nem figyeltem őket.

Szóval ebből kiindulva lehet éppen arra spekulálni fhb-nál ez csak az első lépés volt. Cig-nél gondoltam ilyen tunningolásokra de az nem igazán valósult meg.

Itt FHB-nál elég erőteljesen indítottak. :)

#692858 Turkoglu Előzmény: #692850

Az de nincs okom kapkodni, már 500 nál is csábító volt...

Meg legyünk őszinték milyen másik papír van most jelen pillanatban ami arra csábítana, hogy oda csoportosítsak át?

#692850 banyaiz Előzmény: #692716

Nem igazán tudok hozzászólni mi a jó döntés. Van egy nagy öröm arra, hogy a forradalmárok bankot építenek vagy minek is nevezzem ezt a tevékenységet. Ebből mi fog kisülni hosszabb távon a jó ég tudja. Benne van, hogy ahol lehet nyomják üzlettel.

Rövid távra pedig sokat jött azért benne van a korrekció, de ettől függetlenül lehet megy még 1500-ig vagy hasonló.

300-400 közöttről tartod akkor azért csábító a profit gondolom ami van rajta. :)

#692780 Kiss Zoltán Előzmény: #692772

Van egy két mérvadó emberke itt a yardon,figyelem az irásaidat,általában 75-80%-ban bejönnek!Úgyhogy ez most nem jó hír!

#692765 Kiss Zoltán Előzmény: #692716

Friss hvg,népszabadság hírek alapján azt hiszem,hogy holnap sem fogod adni!Meglesz az a gyémánt szemüveg!:)

#692716 Turkoglu Előzmény: #692690

Most mindenesetre ahogy nézegettem a rajzot elég dupla csúcs gyanús, úgyhogy elgondolkodtam a likvidáláson is...

Bár a chart elemzésében Herczeg meg még sokan mások jobbak nálam... :-)

#692690 banyaiz Előzmény: #692617

Rajtam múlana úgy megerősíteném őket, hogy max hasoncsúszva haladnának tovább. :)

De komolyra fordítva gondolom , hogy az ilyen várakozások amit írsz igen komoly spekulációkat fognak okozni még ennél a cégnél. Azért ez a Takbankos történet nem volt éppen szerény.

#692617 Turkoglu Előzmény: #692609

Szerintem az a fiúknak nem fog gondot okozni, ha áprilisban megerősítést kapnak, hogy haladhatnak tovább a Lenini úton... :-)

#692606 Mancs Előzmény: #692605

Márc. 06.-ra megcsinálja az 1232-t, onnét jövő áprilisra a 7400-t. Ott már adni kell, mert korrekció jön. :)

Nálam az a kérdés, tud -…

#692592 syscrash

Nálam az a kérdés, tud -e tartósan 1020 fölé kerülni..., de ma még elég lenne ha 1000 fölé zárna (vágyak vágyak....)

#692412 Ddavid Előzmény: #691572

AMikor felment 700ig akkor Én is akorrekcióra vártam, de nem jött.

Most egy szép emelkedő háromszög van a charton és a bollinger szalagok is beszűkültek. Kíváncsian várom merre megy el, de jelen állás szerint felfelé fog megint.

#691619 banyaiz Előzmény: #691590

Látom Dzsoni megint alkot. Arra azért felhívnám a figyelmét, hogy az agrárhitelek mint fogalom, és a mezőgazdasági támogatások előfinanszírozása mint fogalom nem teljesen ugyanaz.

Keveri kutyulja megint a fogalmakat bele az Otp-t. Fárasztó .

Azt nem tudom milyen alapon akar egy piaci szegmensből kizárni bankokat. Mondjuk a szándékon nem lepődöm meg. :)