Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#693044 Pyxis Előzmény: #693003

Csodálatos autókat (ladákat) hozott létre a magyar autóépítő társadalom, vérbeli versenyautókat faragtak, fejlesztettek tovább a homológ lap által megszabott méretek anyagok és keretek között. Nem is beszélve a mitsubishi hátsó hidas, nascar dugattyús szekvenciális váltós csodákról.

Amíg A-kategóriás homológ autóként Balázs Öcsi hajtotta a jó öreg 2107-esét (1,6-os kb 150 lovas motor), addig retteghetett a sok alibiző evo-s, hogy ne mögötte végezzenek. Sajnos egyre több a kanyarban öblögető, mosok egy kis pénzt, tempó semmi műmájer, ezért már nem éri meg I. osztályú versenyre kimenni.

#692969 Sumér harcos Előzmény: #692966

sajna addig nem megy,

ma nálunk vacsora,holnap a szembe szomszédnál házibuli...vasárnap csak lötyögök valszeg:)

#692935 KawaBazsy Előzmény: #692922

Én megpróbáltam, de nem jött be. Anno Angliában jól ment az angol tanulás, de ott ugye nem csináltam mást, jó sokba is került. Itt most úgy gondoltam h meló közben majd tanulok a kollégáktól, hát ez nem igaz, nagyon durván nem értettem, ha egymással beszéltek, miközben a rádiót meg igen.. Az a véleményem most, h a kettő kombinációja a legjobb. Tehát egy 4, vagy max 6 órás melót vállalni, akkor az ember már legalább 0-n van, s amellett suliba járni minden nap.

Igen, visszafelé is égettem. :-) Még nem tankoltam tele, úgyhogy nem tom, h mennyit evett, de biztos h 6-on belül. Viszont ma átültem a Celicába.. hát az egy más világ. Durván jobb, mint a Civic, vigyorogtam benne. S még nincs ellőve az összes puskapor, a motor is már rég volt beindítva. :-)

#692922 Euroman Előzmény: #692894

na ez hamar ment...én el sem jutottam sehiva, Te pedig már meg is jöttél....ilyen dialektusos helyen nem lehet nyelvet tanulni, arra talán Hannover környéke a jó, maga a hochdeutsch is onnan származik...én már nem akarnék nyelvet tanulni (mást sem), csak egy melót a közelben, amiből megélek...na de ez off:)..visszafele égett az eco lámpa?:))

#692894 KawaBazsy Előzmény: #692683

Nekem megfelelnek a 2000 körüli kocsik. :-)

Tegnap megszűnt a megbizatásom a német cégemnél. Az iroda felajánlott egy másik helyet vhol Rosenheim mellett, de köszönettel visszautasítottam, kiderült számomra, h így nem lehet nyelvet tanulni.. No most a féltengelyt csak délelőtt kaptam meg, s nem tudtam kicserélni, mert a nagy anya a kerék közepén nem engedett, csak a crova szár görbült.. gyorsan kerestem szervízt, 85 eur volt.. De végre itthon vagyok. :-)

A Celicára több érdeklődő is van, pl bnő húga, de neki nem adom oda első autónak. :-) Ha nem sietsz, lecsúszol..

#692683 Sumér harcos Előzmény: #692637

majmok....

ezzel azt érik csak el,hogy a magunkfajta innen kezdve lassan csak veterán autóval fog járni...

nem beszélve 2025-ben...mikor minden hibrid meg magátvezető fos lesz 100cm3 turbóval.