Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#692674 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #692672

Jó munkát végzett annak idején az öreg (azóta is elég jól megy a görögöknek válogatott szinten), bár a jelenlegi olympiakos-ban tán két görög volt a kezdőben.

#692656 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #692601

Néztem tegnap az MU meccset... a második gól után elkapcsoltam, mert már nekem is fájt :-)

Ha udvariasan akarok fogalmazni, azt mondanám, hogy a csapat sz@r, viszont sok munka áll még előttük! :-)

#692601 banyaiz Előzmény: #692584

Ja, nagy rangadó lenne, annak idején Koplárovics is megtréfálta a csapatot. :) Azóta nem tudom mi van a jóemberrel focizik e még egyáltalán.

#692532 banyaiz Előzmény: #692530

Finnek, é-írek okozhatnak fejtörést ez igaz, ha nagyon nagy a pánik akkor még feröeriek is . :)

Szóval nem mondom küzdelmesnek ígérkezik, de ennél nagyobb esélyt már nem kaphatunk.

Az egy másik kérdés, hogy ilyen focitudással mi értelme van egy Eb-n szerepelni. De talán elindítana pozitív folyamatokat visszatér a hit stb. .)

#692530 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #692516

"Innen nem jutunk tovább akkor sehonnan. Finn , É Ír még nálunk is gyengébb, románok elég gyengék, görögök nem rossz csapat masszív , de azért nem egy Hollandia. Ezekkel se bírunk akkor abba kell hagyni a focit. :) "

Éppen ez a probléma, hogy mi már több mint 20 éve abbahagytuk a focit! :-) Ráadásul jelenlegi helyzetünkben mi aztán senkire sem modhatjuk, hogy gyenge vagy gyengébb nálunk. Több szerenységet ha kérhetném! :-)

#692516 banyaiz Előzmény: #692486

Szerintem a Barca felőrlődne abban a komoly közegben. Ott nincsenek sétagalopp meccsek. :)

MU -nak jelenlegi állapotában még az Nb1 is kihívás lenne. Nagyon szétesett a csapat, gondoltam az öreg visszavonul az törés lesz de ekkorára nem számítottam. Jó persze ez csak átmeneti időszak.

Innen nem jutunk tovább akkor sehonnan. Finn , É Ír még nálunk is gyengébb, románok elég gyengék, görögök nem rossz csapat masszív , de azért nem egy Hollandia. Ezekkel se bírunk akkor abba kell hagyni a focit. :)

#692486 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #692467

"Megnézném a Barcát a Premier ligában mit mutatna egy szezont ott kellene lenyomniuk. Szerintem megszenvedne."

A fakónak komoly kihívást jelentene... :-) Oszt mi lenne az MU-val a Spanyol bajnokságban ?

Mi soha, semmilyen csoportból nem jutunk sehova! :-) (de ne legyen igazam)

#692469 Sacis Előzmény: #692443

Zoli, minden elérhetőséged elveszett.(telszám is)

Küldj már 1 mailt légyszíves.

#692467 banyaiz Előzmény: #692451

Megnézném a Barcát a Premier ligában mit mutatna egy szezont ott kellene lenyomniuk. Szerintem megszenvedne. Spanyol bajnokságban egyszer kikap akkor már világvége van hogyan történhetett. :)

Viszont az EB csoportunk egész jó, főleg , hogy újra románokkal meccselünk, remélem lemossuk a gyalázatot.

Ha abból a csoportból sem jutunk ki akkor sehonnan.

#692450 Turkoglu Előzmény: #692445

Legalább lemérjük mennyit fejlődünk a múltkori fényes szereplés után... Ja a 4. hely szerintem is reális lehet...

#692445 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #692443

Miért kell nekünk megint a szöröstalpúakkal játszani?? Hollandokat viszont legalább elkerültük. Csoport 4. helyet megcsíphetjük....

#692443 Zotya32 Előzmény: #692442

ezt meg kell nyernünk... :))

F-csoport:

Görögország, Magyarország, Románia, Finnország, Észak-Írország, Feröer