kíváncsi vagyok mit tudna ma 337-nél....
Oszt mit látsz benne péntek dél óta !? :-) Mert én ugyanazt amit már elötte is....(bár DT nem tetszik nekem, sunnyognak, befektetek ennyit meg annyit... majd meglátjuk, hogy azt milyen formában teszik...)
Persze jó lesz ez!!
sztori van...
(307-ig fix lóvéval azért bent állok lefelé... egy speka beöntés még beleférhet szerintem, hogy a tágabb slepp is be tudjon vásárolni):)
Péntek délután óta veszem tisztességes pakkocskákkal... ameddig csak lesz hozzá elegendő kosaram. Utána pihi, év végéig rá sem nézek. :-) Péntek dél óta egészen más lett a cafka fekvése. :)
"Viszont DT nem vezeti ki jó öreg Matávot nagyon helyes jó ez itt a béten. Már elnézést attól aki erre spekulált most."
Én nemtom, hogy Ti honnan veszitek az értesületlenségeiteket!? :-)
Kormány eladta a meglévő pakkját? Ez nekem új.
Már csak nyomokban van vmi a 3000 mrd-ból, de még mindig több mint amit tippeltem mert választásra kisebb egyenlő 0-ra gondoltam . Igaz addig még megtörténhet. :)
Viszont DT nem vezeti ki jó öreg Matávot nagyon helyes jó ez itt a béten. Már elnézést attól aki erre spekulált most.
Én megkérdeztem volna Nincsoka Günther-t, hogy a telkó jelenlegi árfolyama tükrözi-e a cégnél folyó munka minőségét?
Nincsoka Günther: Nincs okom panaszra!! :-)
Azon filóztam, hogy:
a különadók és a frekipénz miatt bejelentették, hogy nem lesz oszti.
erre a kormány eladja a meglévő pakkját.
ezert úgy dönt a DT, mégis lesz osztalék, amiből már állambácsi már nem kap.
Evvel a büdös izével lehetséges, hogy kicsit sarkosan fogalmaztam(én kérek elnézést), szóval ennek a drága asszonynak (megnéztem milyen poziban van) a véleménye természetesen nem releváns, és az sem ártana ha legközelebb kicsit óvatosabban közelítené meg a kérdést! :-) De ha véletlenül ráhibázik és nem kel el ez a cafka(rövid távon, bár még mindig vannak kétségeim), akkor is szépen gyarapodhat majd a telkó bevétele (amiben gondolom lesz némi nyereség tartalom is). Szóval így is úgy is jó lesz ez valamikor.
Nem egyszerű az információ hiányban szenvedő speka sorsa, az a büdős kurv@ meg nemtom miért jártatja a lepcses száját, mikor sz@rt sem tud! :-)
Még ilyet, hogy nincs oka..... oka az nincs de módja az van rá!
A mai bölcselet
"Zavard össze a világot: mosolyogj hétfon!" :-)
Remélem ez a mai nap, a tavaly mikulás környéki beesés párja.....
Bármennyit képes vagyok felszívni! :-) Ma repkedett egy-két pakkom, de vettem is 330-on meg az általad javasolt 325-ön:-). Csak azt nemtom minek, de majd repül ez is, oszt majd lejjebb jövők megent!
Lassan 5,5M darab esésben... sztem már az alj közelében összeporszívózott pakkokat is kezdik behajigálni.
Ezt a hír a vodafonról már tegnap "nyilvános" volt, linkeltem
Nem vagyok egy óráig és tessék!! Megvetted 325-ön azt a 150-200 darabot? Mert akkor nyerőben vagy! (persze mire leírom lehet, hogy már nem :-)
Nem úgy volt hogy a Telenorral fognak? Lehet onnan kisebb nokiás doboz jött...
van humora az államnak, mert a fantasztikus megállapodás napján kiadnak egy közleményt
http://index.hu/gazdasag/2014/02/21/a_vodafone-nal_szerzodnek_az_allami_hivatalok/
:))
fej-fej mellett... böske (csiga)orrhosszal átvette a vezetést.